Helder Carwash Reviews

Helder Carwash Reviews

4.6

Excellent - based on 684 reviews

www.heldercarwash.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (684)
Karin van der L.
Karin van der L.
2024-02-19
Weer super blij met mijn schone auto en zo fijn dat er binnen ruimte is om de auto te stofzuigen
Jasper Bsg
Jasper Bsg
2024-02-13
Auto is grotendeels keuring schoon. Gratis stofzuigen is fijn en net ruim genoeg. Als de auto naast je de deur open heeft is het wat krap. Helaas geen doekje om wax van raam te poetsen bij duurste programma
Peter Wijnands
Peter Wijnands
2024-02-12
Dave De Vries
Dave De Vries
2024-02-11
Peter Brouwer
Peter Brouwer
2024-02-10
Mooie wasstraat. En.modern
Jan van der vossen
Jan van der vossen
2024-02-09
Tj Tj
Tj Tj
2024-01-28
Good Carwash, price includes vacuuming possibilities inside the building after wash. Prices range from 11 till 18 euro if I'm not mistaken. Depending of course on the type of washing program choice.
Meanda van Keulen
Meanda van Keulen
2024-01-22
Simply one of the best!
Luud
Luud
2024-01-20
De meest klant-onvriendelijke wasstraat van de Bollenstreek. Heb 2x per mail gevraagd of mijn linnen autokap veilig kan worden gereinigd. Geen antwoord.
Wilfred Klein
Wilfred Klein
2024-01-14
Prima wasstraat goeie stofzuigers vriendelijk personeel
Adriaan Burg
Adriaan Burg
2024-01-13
Prima
Kevin vd Lans
Kevin vd Lans
2024-01-13
Jaime Groes
Jaime Groes
2024-01-13
Niet alleen een schone auto maar ook heel vriendelijke geholpen. Ston er met een lekke band hebben geholpen door een medewerker van een garage te vragen mij te helpen en ook geholpen met de band eraf te halen. Was niet nodig maar boden ook aan om mij en band naar het garage bedrijf te brengen. Gewelig dank jullie wel!!
jakub bauza
jakub bauza
2024-01-12
Top !!!!
JLD
JLD
2024-01-09
Ontevreden over deze wasstraat. Auto was echt niet schoon. Na dat aan te geven bij een werknemer werd hier niks mee gedaan, erg jammer want je mag toch verwachten dat je auto gewassen wordt in een wasstraat.
Richard Stammers
Richard Stammers
2024-01-07
Heel fijne carwash. Personeel weet wat ze doen. Ze zijn ook vrij actief op Facebook met acties en andere dingen.
Ivo Pfister
Ivo Pfister
2024-01-04
Uitstekende wasstraat. Ruime mogelijkheden voor stofzuigen.
Bert B.
Bert B.
2024-01-02
Carwash met verschillende wasprogramma's. De auto wordt prima schoon, ook de velgen !! Na het wassen kan je de auto relaxt overdekt stofzuigen (inbegrepen in de prijs).
Ronald Veltman
Ronald Veltman
2024-01-02
Patricia McMahon
Patricia McMahon
2023-12-28