Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage Reviews

Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage Reviews

4.9

Excellent - based on 69 reviews

www.healthwisekliniek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (69)
Hans Vlaar
Hans Vlaar
2024-02-12
Na 5 behandelingen voel ik in mijn nek en en schouders al zoveel verbetering in de beweeglijk en nagenoeg pijnvrij zijn. Dat is geweldig om te ervaren.
Ferdinand Leeuw
Ferdinand Leeuw
2024-02-12
Heel goed geholpen bij vast zittende schouders Dr Molina is heel deskundig en geeft goede uitleg bij alles wat hij doet. Heb erg veel baat bij na 9 behandelingen. Prima kliniek.
Luit Haak
Luit Haak
2024-02-08
Ik ben erg goed geholpen. Mijn rugklachten zijn prima behandeld en inmiddels pijnvrij. Dr Molina is zeer kundig en een aanrader voor een ieder die o.a. rugklachten heeft.
Monique Menzen
Monique Menzen
2024-02-02
Ik had al langdurige rugklachten waardoor ik mijn steeds krampachtiger ging bewegen. Nu na een paar behandingen van de chirotherapie veel minder pijn en meer beweegelijkheid. Ik kan weer over mijn schouder kijken bij autorijden en fietsen.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Bedankt voor uw positieve recensie!
Amri Amstop
Amri Amstop
2024-01-23
Zeer goede ervaringen. Pijnklachten van de rug en heup zijn zijn met 80% verminderd. Fijne praktijk.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Amri, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat uw pijnklachten aanzienlijk zijn verminderd. We zien u graag terug in onze praktijk!
Dajo Hein
Dajo Hein
2023-12-28
Ik ben nog nooit eerder bij een chiropractor geweest maar kwam hier op aanraden van een vriendin vanwege schouder- en nekklachten. Nadat ik hier een paar keer was geweest voelde het alsof er een last van mijn schouders was gevallen. De combinatie van manuele therapie en cryo behandeling zorgde bij mij voor goede resultaten. Dr. Molina nam de tijd voor me en zijn adviezen waren realistisch en gaven duidelijkheid over wat ik kan verwachten ook op de langere termijn. Ik ben in het bijzonder dankbaar voor zijn assistente, Monika die een belangrijke rol in dit alles heeft gespeeld. Ze heeft haar uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat alles optimaal gepland was en haar hartelijke service maakte voor mij echt het verschil.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Uw tevredenheid is onze grootste beloning.
Erik
Erik
2023-12-08
Zeer deskundige kliniek. Ben erg goed geholpen. Rugklachten zijn prima behandeld en verholpen. Dr Molina is echt een aanrader voor een ieder die klachten heeft.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Erik, hartelijk dank voor uw lovende woorden. We zijn blij te horen dat uw rugklachten zijn verholpen. We zullen uw complimenten aan Dr. Molina doorgeven. Met vriendelijke groeten.
Johnny Tieck
Johnny Tieck
2023-12-04
Na 5 behandelingen al bijna pijn vrij van m'n hernia klachten
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Johnny, we zijn blij om te horen dat uw hernia klachten flink verbeterd zijn na enkele behandelingen. Bedankt voor uw positieve feedback!
Ilse
2023-11-20
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2023-11-20
Dear Ilse, Thank you for your review! We're delighted to hear you had a positive experience. Your support means a lot to us. Best, The Team
Aniek Zaan
Aniek Zaan
2023-11-06
Tijdens de zwangerschap passende behandeling gehad. Fysiotherapie is voor mij verleden tijd. Alleen nog maar chiropractor. Blij met resultaten.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Aniek, het doet ons een genoegen dat de chiropractische behandelingen u goed hebben gedaan. We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Bedankt voor uw positieve feedback!
Nelleke Vedelaar
Nelleke Vedelaar
2023-11-06
Professionele, zorgvuldige en mensgerichte kliniek. Aanrader.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Nelleke, we zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had. Ons team doet altijd zijn uiterste best. Bedankt voor uw aanbeveling en vriendelijke woorden.
bianca behrendt
bianca behrendt
2023-10-13
Heel erg tevreden over, heel deskundig, en helpt mij enorm met mijn nek en schouder problemen! Legt ook alles heel duidelijk uit, soms zelf aan de hand van internetsite zodat je precies kunt zien waar hij over praat!
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Bianca, het is geweldig te horen dat we je konden helpen met je nek- en schouderproblemen! We vinden het ook belangrijk dat alles duidelijk is. Bedankt voor je positieve feedback!
sigrid sievert
sigrid sievert
2023-10-13
Mooie praktijk met heel bekwame super vriendelijke medewerkers. Luisteren heel goed na je klachten en gaan er meteen mee aan de slag. Ik ben heel erg tevreden, een echte aanrader.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-01-23
Beste Sigrid, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en personeel. Uw positieve ervaring is belangrijk voor ons. Bedankt voor uw aanbeveling.
Kim Klaucke
Kim Klaucke
2023-08-14
Al sinds 2010 ga ik nr Dr Molina in Assen. Ik heb hier veel baat bij! Laatste paar keer Cryotherapie gedaan voor het gezicht. Het verschil zie je en merk je! Na een verfrissende behandeling is je vermoeidheid verdwenen! Een aanrader!
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
We zijn ontzettend blij met uw positieve feedback. Bedankt voor het kiezen van Healthwise Kliniek!
Jenneke Timmermans
Jenneke Timmermans
2023-07-03
Prima service, je wordt altijd goed geholpen
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
Uw vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd. Het is ons een genoegen om u te mogen helpen.
Robert Schuurman
Robert Schuurman
2023-06-23
Als hernia patiënt hier veel baat bij, een zeer kundig iemand, goede behandelingen, fijn in de omgang
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
Dank u wel voor deze fantastische beoordeling. We zijn trots dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan!
Klaasje Koster
Klaasje Koster
2023-06-23
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2024-02-02
Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze zorg. Dank u voor uw vertrouwen in ons team!
Etienne van Zanden
Etienne van Zanden
2023-05-25
Na lange tijd last te hebben gehad van mijn onderrug uiteindelijk bij healthwise kliniek uitgekomen. Na 2/3 keer goed behandeld te zijn geweest voelde ik al verschil in mijn onderrug en heb ik goede hoop dat het probleem snel zal verdwijnen.
Vera
2023-05-24
Ik wist niet meer waar ik heen moest met mijn Hernia pijn, via een kennis bij Mouline terecht gekomen en nu volledig pijnvrij fantastisch Vera Sturkenboom
Arjan vd Velde
Arjan vd Velde
2023-05-06
Dhr. Molina ken ik reeds vanuit Den Haag. Nu ik terugverhuisd ben naar Drenthe was blij verrast dat hij hier 2 praktijken heeft. Zijn behandelingen helpen mijn rug, schouders en nek. Goede kennis van zaken en een fijne man! Yes, ik raad hem zeker aan.
Reply from Healthwise Kliniek - Chiropractor, Aquamassage 2023-05-09
Hallo Arjan, We waarderen uw vriendelijke woorden over onze kliniek. Bedankt voor het delen van uw ervaring! Team Healthwise Kliniek