Handla Bil Sverige AB

Handla Bil Sverige AB Reviews

Good rating
4.3
269 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (269)
Иван Богев
Иван Богев
2024.04.18
We bought a VW Tiguan from Handla Bil recently. Linus and Oskar have been helpful and most importantly honest. Documents have been prepared quickly and condition of the car has been as described. Picking up a day before Easter holidays without problems. Unfortunately, I had bad experience with another dealer at the same time so this made the guys stand out even more . From my experience 5/5 :)
Tilde Hedström
Tilde Hedström
2024.04.16
Superbra service av Linus gällande köp av bil. Affären gick fort och felfritt, riktigt trevlig och bra bemötande!
Volvo V40 Vit Köpte en äldre V40 tycker den var enligt säljarens beskrivning tillomed i utseende lite bättre. Fick ett problem som jag märkte redan på hemvägen, men trodde det skulle ordna sig. Det gjorde det inte och jag hamnade i ett problem då bilen inte ville rörar på sig. Fick hjälp av säljaren väldigt fort. Så jag skulle helt klart tänka mig att köpa bil där igen.
Harri Hautala
Harri Hautala
2024.02.28
Hienosti toimi palvelu ja Hyvät autot. Suosittelen👍
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.02.28
Hej Harri, Stort tack för din recension! Tack för affären och lycka till med nya bilen! 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Victor Karlberg
Victor Karlberg
2024.02.24
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.02.28
Hej Victor, Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Elin Gryth
Elin Gryth
2024.02.14
5 stjärnor till Bosse som kom och hämtade bilen. Tack Handla bil för en bra & smidig affär!
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.02.28
Hej Elin Stort tack själv och din fina recension 😊 Bosse är en utav våra super-stars! 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Dino Tomljanović
Dino Tomljanović
2024.02.14
I bought car there for export. When I arrived home i got and error. I talked to Mr. Oskar and he arranged service for that part in Croatia. Every communication with Oskar was great and fast. He is a great sales man and man of his word. I can only recommend them! My next car will be from Sweden and Handla Bil :)
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.02.28
Hej Dino, Tack för affären och din fina recension 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Biskoparna i Uppsala Mycket otrevligt bemötande.högre pris på tillbehör än man kan köpa på annan firma..inga förhandlingsmöjligheter.hittar på massa undanflykter undvik detta företag. Finns andra som är seriösa o trevliga
andreas h
andreas h
2024.01.12
Oseriös bilhandlare
Mattias Blomberg
Mattias Blomberg
2023.12.22
Handla Bil - Östersund Fantastiskt bemötande av Rasmus! Lyhörd, flexibel och hög servicenivå. Supernöjd med affären!
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.01.10
Hej Mattias, Stort tack för din recension! Tack för affären och lycka till med nya bilen hälsar Rasmus! 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Ingen hjälp. Köpte svindyr exklusiv bil för några veckor sedan. Nu flagnar färgen bort från fälgarna. De hjälper inte mig med nya. De informerade aldrig om att det var lackade eller plastade skitfälgar till en sån dyr bil. Jag har haft bilen i 4 veckor!
Sofia Lekselius
Sofia Lekselius
2023.12.16
La ut mycket pengar på en exklusiv bil för bara några veckor sedan. I veckan såg jag att fälgarna tappar färgen. Gott bemötande fram tills nu när jag ber om hjälp. De informerade aldrig om att det var plastade fälgar till en sån dyr bil. Nu är jag jävligt ledsen.
Andrei Petca
Andrei Petca
2023.12.09
Got a bmw from them. After 1 month an adblue sensor popped up, and they completely fixed it for free without complaints . Everything went smooth and the car is great. Recommended
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.01.10
Hej Andrei, Stort tack för din recension! Tack för affären och din fina recension 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Jonas Lundgren
Jonas Lundgren
2023.11.27
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.01.10
Hej Jonas Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Benny Frödin
Benny Frödin
2023.11.26
Snyggt å vänligt bemötande. Mycket behjälplig hur lånet på bilen skulle läggas upp för att passa mig. Inbyte mot min gamla bil, fick bra betalt. Upptäckte jag fick fel dimension på vinterdäck, ringde å reklamerade, utan bekymmer å gnäbb sa försäljaren: ”jag beställer nya däck åt dig”….. Tack för en snabb å smidig affär Oskar😊
Reply from Handla Bil Sverige AB 2024.01.10
Hej Benny! Stort tack för din recension! Så kul att höra, vi tackar så hjärtligt för affären och din fina recension 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Sofia Samuelsson
Sofia Samuelsson
2023.11.23
Reply from Handla Bil Sverige AB 2023.11.24
Hej Sofia Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Alex Holmström
Alex Holmström
2023.11.23
Sålde min bil till Handla Bil, Axel som jag hade kontakt med hjälpte mig sen att lösa en ny bil som jag är väldigt nöjd med.
Reply from Handla Bil Sverige AB 2023.11.24
Hej Alex, Stort tack för din recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med affären! Trevlig helg 😊 Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Albin Holmberg
Albin Holmberg
2023.11.23
Grymt rakt igenom hela affären!!
Reply from Handla Bil Sverige AB 2023.11.24
Hej Albin, Stort tack för din recension! Ha en trevlig helg! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Jan Gezelius
Jan Gezelius
2023.11.23
Reply from Handla Bil Sverige AB 2023.11.24
Hej Jan, Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB
Helena Green
Helena Green
2023.11.22
Reply from Handla Bil Sverige AB 2023.11.24
Hej Helena, Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Robin Handla Bil Sverige AB