GreenTerm.pl - Pompy Ciepła Daikin

www.greenterm.pl

GreenTerm.pl - Pompy Ciepła Daikin Reviews

Excellent rating
4.9
51 reviews Verified
GreenTerm.pl - Pompy Ciepła Daikin
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 4.9

Artur Małecki
Artur Małecki
2024.01.20
Firma godna polecenia. Od podpisania umowy po montaż pompy wszystko na najwyższym poziomie. Pan Piotr bardzo pomocny na każdym etapie transakcji. Montaż pompy grudzień 2022.
Lukasz Jachimowski
Lukasz Jachimowski
2024.01.19
Jestem bardzo zadowolony z usług tej profesjonalnej firmy. Zespół był nie tylko kompetentny, ale także bardzo profesjonalny i skrupulatny w każdym etapie procesu. Począwszy od pierwszego kontaktu, poprzez rzetelny, poparty analizami różnych czynników i uwarunkowań dobór odpowiedniej mocy pompy ciepła, aż do zakończenia instalacji, doświadczyłem doskonałej obsługi klienta. Montaż pompy ciepła został wykonany sprawnie i zgodnie z ustalonym harmonogramem. Fachowcy z firmy wykazali się wiedzą i umiejętnościami, a także byli otwarci na moje pytania i troski. Dodatkowo, firma zapewniła mi klarowne informacje dotyczące ekonomicznych korzyści związanych z korzystaniem z pompy ciepła, co było dla mnie istotne przy podejmowaniu decyzji. Cena za usługę była uczciwa i zgodna z jakością świadczonych usług. Polecam tę firmę wszystkim, którzy szukają profesjonalnego montażu pomp ciepła. Solidność, rzetelność i doskonała jakość - to słowa, które najlepiej opisują tę firmę.
Krisu
Krisu
2024.01.18
Sprawnie,profesjonalnie i rzetelnie.polecam
Anna Krasuska
Anna Krasuska
2024.01.18
Polecam usługi firmy Green Term. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pan Piotr sprawnie przeprowadził nas przez wszystkie etapy od audytu do montażu pompy rozwiewając nasze wątpliwości, cierpliwie odpowiadając na pytania i sugerując najlepsze dla nas rozwiązania. Sam montaż odbył się sprawnie, w umówionym terminie. Zainstalowana pompa spełnia swoje zadanie.
Mirek Zdziarski
Mirek Zdziarski
2024.01.18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Godna polecenia firma. Profesjonalny i szczegółowo opisany dobór pompy ciepła, a także terminowy montaż. Kontakt z firmą bardzo dobry na każdym etapie i plusem było to, że zawsze uzyskałem odpowiedź na swoje pytania.
Andrzej Slaby
Andrzej Slaby
2024.01.11
Profesjonalne podejście do klienta, szybki kontakt, wyjaśnienie wątpliwości, elastyczne dopasowanie terminu montażu. Jednym słowem OK. Montaż pompy 05.2023r Pompa 4KW ogrzewa dom 98m2 + cwu, w domu zawsze minimum 21-22 stopnie i czasami więcej, bez problemu daje radę nawet przy ostatnich mrozach w nocy -19 st. Polecam firmę GreenTerm.
Sylwia Nowak
Sylwia Nowak
2024.01.09
Najlepsi z najlepszych Jeśli szukasz firmy która kompleksowo beż ściemy i bez naciągania dobierze ci pompę to nie mogłeś trafić lepiej Polecam z całego serca
Robert Piterak
Robert Piterak
2023.12.27
Profesjonalne podejście do tematu doboru i instalacji pompy ciepła. Bezproblemowy i szybki kontakt. Jakość montażu na najwyższym poziomie. Fachowa wiedza i profesjonalizm Pana Piotra. Pompa zainstalowana 09.2021 r. Pierwszy przegląd darmowy z uwagi na polecenie firmy. Osoba, która skorzystała z usługi montażu również zadowolona.
Łukasz G
Łukasz G
2023.12.19
Rzetelna i sprawna realizacja.
Oster Gocaliński
Oster Gocaliński
2023.12.19
Polecam! Bardzo profesjonalne podejście i szeroko rozumiane doradztwo. Montaż przebiegł sprawnie i terminowo.
Małgorzata Mąkosa
Małgorzata Mąkosa
2023.12.19
recommends
GORĄCO POLECAM FIRMĘ GREENTERM !!PROFESJONALNA OBSŁUGA I ŚWIETNY KONTAKT .
Iwona Rogal
Iwona Rogal
2023.11.09
recommends
Szczerze polecam firmę GreenTerm. Jestem bardzo zadowolona z montażu pompy ciepła , kontakt przed montażem , w trakcie jak i po montażu znakomity . Szczególne uznanie dla P. Piotra , który zawsze cierpliwie i wyczerpująco odpowiadał na moje pytania. Prawda jest taka , że gdyby nie Pan Piotr to nie wiem czy bym się zdecydowała na zakup pompy firmy Daikin. Sam montaż pompy przebiegł bardzo sprawnie , wszystko ładnie , równo i czysto. Polecam , naprawdę 💚
Aleksandra Wolos
Aleksandra Wolos
2023.10.26
Positive
Professionalism
Quality
Polecam - pełen profesjonalizm, świetny kontakt z Panem Piotrem i Panem Łukaszem. Cierpliwie otrzymywałam pomoc i odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania.
Łukasz Łukaszuk
Łukasz Łukaszuk
2023.10.25
Bardzo fachowe doradztwo i odpowiednie podejście do klienta. Polecam kontakt z Panem Piotrem Czyżem, pełen profesjonalizm.
Bogusław Kruczyński
Bogusław Kruczyński
2023.10.17
recommends
Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm na każdym etapie od pierwszej rozmowy aż po montaż końcowy urządzenia. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Pomoc i doradztwo nie tylko w zakresie montażu pompy ciepła. Rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi na pytania i wątpliwości pojawiające się w trakcie realizacji. Dziękuję za dotychczasową współpracę. Polecam.
Reply from GreenTerm.pl - Pompy Ciepła Daikin 2023.10.17
Dziękujemy za miłe słowa 🙂
Bogusław Kruczyński
Bogusław Kruczyński
2023.10.17
Positive
Professionalism
Quality
Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm na każdym etapie od pierwszej rozmowy aż po montaż końcowy urządzenia. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Pomoc i doradztwo nie tylko w zakresie montażu pompy ciepła. Rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi na pytania i wątpliwości pojawiające się w trakcie realizacji. Dziękuję za dotychczasową współpracę. Polecam.
tomasz bartoszewski
tomasz bartoszewski
2023.08.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Bardzo dobra firma, polecam , jakość wykonania na wysokim poziomie, punktualnie , montaż realizacji został w 1 dzień , bardzo polecam tą firmę.
Marcin Smok
Marcin Smok
2023.08.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Polecam firmę Green Term, widać doświadczenie i profesjonalizm, które przekłada się na bardzo sprawną realizację, w moim przypadku pompa ciepła Daikin. Na duży plus: świetny kontakt z biurem(p. Piotr wyjaśnił wiele niejasności, które miałem jako laik budując dom systemem gospodarczym) oraz doświadczona ekipa, która na tle wielu "pseudo-fachowców" spotkanych w trakcie budowy doskonale znała się na rzeczy.
Natalia Zaczek
Natalia Zaczek
2023.08.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Firma bardzo dokładna. Zanim nastąpił zakup pompy ciepła, odbyło się Szarek spotkań lub rozmów, aby jak najbardziej dopasować pompę do naszego budynku. Jeżeli ktoś lubi aby zakup i montaż odbył się jak najbardziej dokładnie, bez niespodziewanych problemów, to polecamy tę firmę.
Łukasz Kwiatkowski
Łukasz Kwiatkowski
2023.07.19
Positive
Professionalism
Responsiveness
Profesjonalne podejście do tematu doboru i instalacji pompy ciepła. Bezproblemowy i szybki kontakt. Jakość montażu na najwyższym poziomie.