Gevel reiniging de Koning

Gevel reiniging de Koning Reviews

Excellent rating
4.9
39 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (39)
Babette Gulen
Babette Gulen
2023.04.06
Positive
Professionalism
Ze hebben gratis een proefstukje gereinigd, zodat we het verschil konden zien. Door de goede service hebben we de juiste beslissing kunnen nemen.
Advertisement
Oscar Kabaya
Oscar Kabaya
2023.01.20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Marcel Vulto
Marcel Vulto
2022.11.08
Reply from Gevel reiniging de Koning 2022.11.08
Bedankt voor de 4 sterren Marcel, het was een hele klus eerst de volledige klimop verwijderd, daarna gereinigd gerenoveerd en niet te vergeten geïmpregneerd met Remmers Funcosil SE. Bedankt voor de opdracht! Met vriendelijke groet, De koning Gevelreiniging en onderhoud
Ellen Princen
Ellen Princen
2022.11.07
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snelle en duidelijke communicatie. Houdt zich goed aan de afspreken en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen De Koning van harte aanbevelen! Bedankt voor alle verrichtte werkzaamheden.
Reply from Gevel reiniging de Koning 2022.11.08
Beste Ellen, Hartstikke bedankt voor de review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de werkzaamheden. Wij hopen u over 10 jaar weer te mogen voorzien van een nieuw garantie! Met vriendelijke groet, De Koning Gevelreiniging en onderhoud
Hans Niemantsverdriet
Hans Niemantsverdriet
2022.11.04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Duidelijke en aantrekkelijke offerte; klus snel en goed geklaard. wij zijn zeer tevreden
Advertisement
Arie Vos
Arie Vos
2022.11.02
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Perfect werk geleverd. Wij zijn er heel er blij mee. Ons huis van 1957 verdiende een grondige gevelrenovatie, gevelreiniging en impregneren. Het ziet er weer perfect uit. Maken een duidelijke offerte en komen gewoon hun afspraken na. Heel prettig om mee samen te werken.
Reply from Gevel reiniging de Koning 2022.11.08
Bedankt voor je review Arie, het was ook een erg mooi project om te doen. Wij hopen u over 10 jaar weer te horen zodat wij de gevel opnieuw mogen komen impregneren en daarbij weer het garantie certificaat mogen uitschrijven voor jullie. Met vriendelijke groet, De Koning Gevelreiniging en onderhoud
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
2022.10.13
Positive
Quality
Geweldig bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers. Goede service en advies. Dank Antonie!
Steven Verhulst
Steven Verhulst
2022.10.02
Positive
Professionalism
Quality
Value
Nette, snelle en professionele service. Je weet van te voren waar je aan toe bent en bij wijzigingen word je keurig op de hoogte gehouden.
Carla Kersten
Carla Kersten
2022.09.13
De Koning is een top familiebedrijf. Er werd direct gereageerd op mijn email. Ze hebben de locatie bezocht. Het huis moest gereinigd en opnieuw geïmpregneerd worden. Er wordt eerlijke informatie gegeven. Ze werken nauwkeurig, zijn deskundig en alle afspraken zijn nagekomen. Ik kan dit bedrijf voor 100% aanraden!
Advertisement
M.F. van Duynhoven
M.F. van Duynhoven
2022.08.09
Onlangs gevel geïmpregneerd. Heel tevreden. Prima vakwerk en ook heel fijn advies, snelle beantwoording van vragen met duidelijke uitleg en persoonlijke benadering. Een bedrijf om zeker te benaderen voor een klus. Bedankt
Peter Kerstens
Peter Kerstens
2022.07.11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
De Koning reageert vlot op aanvragen en opmerkingen. Onze gevel werd niet alleen goed gereinigd en geïmpregneerd, ook kleine reparaties werden op aanvraag uitgevoerd.
B. K
B. K
2022.07.08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Prettig om zaken mee te doen. Denken goed mee in oplossingen ook als het even niet allemaal lekker uit komt. Erg prettig contact gehad. Er word snel gewerkt en weinig overlast voor de omgeving.
Wes Ke
Wes Ke
2022.06.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
De voegen in de zijgevel van ons huis moesten vernieuwd worden en we wilden de muren laten impregneren. Na contact hebben we op locatie gekeken naar de wensen en de mogelijkheden en op basis daarvan een offerte ontvangen en later zijn de werkzaamheden ook naar wens verricht. Goede service, heel responsief via mail, telefoon en whatsapp. De planning moest een keer opgeschoven worden vanwege het stormachtige weer, en dat was prima gecommuniceerd.
Advertisement
Leon Verhoeven
Leon Verhoeven
2022.06.03
Positive
Professionalism
Responsiveness
prima afspraken kunnen maken met de Koning over het reinigen en impregneren van onze gevels. de Koning is alle afspraken nagekomen en de uitgevoerde werkzaamheden zijn naar wens.
Menno Pel
Menno Pel
2022.06.02
Na de aanvraag gelijk contact met me opgenomen en een afspraak gemaakt op locatie. Heldere uitleg over wat er wanneer gedaan werd met een gezonde no-nonsense instelling. Alles in lijn met mijn wensen en verwachting gelopen met een net resultaat tegen een scherpe prijs als gevolg. Anthony bedankt!
Lotte
Lotte
2022.05.05
Ze zijn snel, staan je vriendelijk te woord en komen gemaakte afspraken netjes na. Wij zijn tevreden!
Helmiek Herberts -van Zwam
Helmiek Herberts -van Zwam
2022.05.05
Positive
Professionalism
Snel en goede service met 10 jaar garantie wat heel fijn is.
Advertisement
Paul Oorsouw
Paul Oorsouw
2022.04.20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Duidelijkheid nette offerte, niet de goedkoopste maar zeker de beste
Marja den Brok
Marja den Brok
2022.04.19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
dammerdorffer
dammerdorffer
2022.04.13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Nette offerte en goed bereikbaar per mail, telefoon en zelfs Whatsapp. Na de werkzaamheden was er wat nazorg nodig, maar is keurig opgelost onderling. De schoorsteen ziet er weer top uit.