Fotoinlijst.nl

Fotoinlijst.nl Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
26 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (26)
Janek Kowalski
Janek Kowalski
2024.01.02
Wulfert Zevenboom
Wulfert Zevenboom
2023.12.20
Via fotoinlijst.nl heb ik recent een foto in laten lijsten in een prachtig & kwalitatief hoogwaardige zwarte lijst. De lijst met de foto was snel en correct geleverd. Echte aanrader!
Christian van Oort
Christian van Oort
2023.11.17
Fijne overzichtelijke website. Vlotte afhandeling van de bestelling en foto’s en lijst van erg goede kwaliteit. Als ik weer nog eens een foto last-minute als cadeau bestel, kom ik hier zeker terug!
Ralph Ruiters
Ralph Ruiters
2023.10.13
Duidelijke en overzichtelijke website met een ruime keuze aan fotolijsten. De prints zijn van een goede kwaliteit. Levertijd is prima.
Ricardo van Kempen
Ricardo van Kempen
2023.08.29
Foto lijst ziet er mooi uit! Ik zou alleen graag de volgende verbeteringen zien: - Lijst kunnen bestellen zonder foto's of andere zaken - Track & trace link van de bestelling. Verder was de levering snel! :)
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.08.29
Hoi Ricardo, Dank je wel voor de waardevolle tip en lovende woorden. Momenteel is dit inderdaad nog niet mogelijk, maar dit staat wel op de planning om te realiseren. Wat betreft de track & trace opmerking, dit zou wel moeten werken. Ik ga even uitzoeken wat er bij jouw specifieke bestelling misgegaan is. Zodra wij het pakket overhandigen aan de bezorgdienst, wordt er altijd een track & trace-mail verzonden. Dus excuses dat deze niet bij jou aangekomen is en ik ga uitzoeken wat er misgegaan is. Vriendelijke groet, Arjan
Marcel Tronchet
Marcel Tronchet
2023.08.14
Een zeer klantvriendelijk - en servicegericht bedrijf! Ik had een foto in een lijst besteld die nogal tijdkritisch was. De eigenaar belde meteen op dat deze lijst in de gewenste kleur helaas niet voorradig was. In overleg toen een andere kleur lijst gekozen. Deze was de dag erna al binnen. De foto en lijst waren van hoge kwaliteit. Vervolgens is de voorkeurlijst (incl. foto) enkele dagen later kosteloos nagestuurd. Echt een topservice!
Dick Vos
Dick Vos
2023.06.29
beveelt aan
Snelle levering, maar vooral de kwaliteit van de foto was verbluffend goed. Ruime keuze in lijsten, duidelijke site.
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.07.03
Hoi Dick, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de verbluffende kwaliteit van de foto. We doen ons best om een ruime en gevarieerde keuze aan lijsten aan te bieden. Vriendelijke groet, Arjan
Marloes Simons
Marloes Simons
2023.06.29
Handige tool op de website om juiste lijst te vinden en foto te positioneren. Resultaat nog mooier dan ik had gedacht. Kwaliteit van de foto boven verwachting. Netjes en goed ingepakt geleverd. Ik bestel zeker nog een keer!
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.06.30
Hoi Marloes, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat onze tool je heeft geholpen om jouw foto in een mooie lijst te verwerken zoals jij dat graag wilt. Fijn om te horen dat de kwaliteit van de foto goed is en dat de fotolijst netjes geleverd is. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Vriendelijke groet, Arjan
Laurens van Oort
Laurens van Oort
2023.06.29
Fijne en overzichtelijke website, snelle afhandeling van mijn bestelling, en mijn bestelde fotolijst was echt van topkwaliteit. Ik beveel fotoinlijst.nl zeker aan!
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.06.30
Dank je wel Laurens voor jouw fijne feedback. Vriendelijke groet, Arjan
Laurens van Oort
Laurens van Oort
2023.06.29
beveelt aan
Fijne en overzichtelijke website, snelle afhandeling van mijn bestelling, en mijn bestelde fotolijst was echt van topkwaliteit. Ik beveel fotoinlijst.nl zeker aan!
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.06.29
Beste Laurens, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website, de snelle afhandeling van je bestelling en de topkwaliteit van je fotolijst. We waarderen het dat je ons aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Arjan van Fotoinlijst.nl
Jeroen Louissen
Jeroen Louissen
2023.06.28
Ik heb via dit fotoinlijst.nl 2 foto’s laten inlijsten. Het resultaat is geweldig, het betreft hele goede kwaliteit lijsten en de foto’s zijn ook van een kwalitatief hoog niveau. Ik heb voordat ik mijn bestelling plaatste via whats-app contact gehad en dit verliep erg soepel. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en ook werd er met mij meegedacht. Mijn uiteindelijke bestelling werd ook nog eens vlot geleverd, wat een fijn bedrijf!
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.06.30
Beste Jeroen, Bedankt voor je geweldige review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de lijsten en de foto's. We zijn blij dat ons contact via WhatsApp soepel verliep en dat we tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. Vriendelijke groet, Arjan
michil75
michil75
2023.01.19
Duidelijke site, prima levering, precies zoals ik had gehoopt. Kortom, hier kan je terecht voor een een prachtige fotolijst.
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2023.01.19
Dank je wel Michil75 voor deze waardevolle review en mooie woorden. Vriendelijke groet, Arjan
Anton Buiks
Anton Buiks
2022.12.10
Keurige levering, lijst ziet er prima uit. Er ging iets mis met de levering, maar dat lag aan PostNL.
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2022.12.10
Dank je wel Anton voor je mooie review. Vervelend dat de aflevering niet vlekkeloos verliep. Blij dat het resultaat wel goed is. Vriendelijke groet, Arjan
Yasmin Oosting
Yasmin Oosting
2022.11.05
Geweldige service, ik voelde me gezien en was geen nummertje zoveel die wat bestelde. De foto in de lijst was uit de kunst! Heel erg bedankt voor deze ervaring. Bestel zeker nog wel weer wat bij fotoinlijst.nl.
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2022.11.05
Dank je wel Yasmin voor deze mooie review! Iedere besteller is bij ons even belangrijk en persoonlijke service/contact staat bij ons voorop. Ik hoop dat het bruidspaar net zo blij was met het cadeau als jij met de ervaring bij Fotoinlijst.nl. Vriendelijke groet, Arjan
Eric Cristen
Eric Cristen
2022.09.20
Prima service en afwerking 👌
Marit BeenkenProsee
Marit BeenkenProsee
2022.06.16
Wil je ontzettend bedanken voor je geweldige service en de vakmanschap. De foto en het lijstje zijn prachtig. Goed verpakt en een snelle verzending.
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2022.06.16
Dank je wel Marit voor jouw mooie woorden. Altijd fijn om te horen! Heel erg graag gedaan.
Peter Herrebout
Peter Herrebout
2022.06.10
Echt prima kwaliteit !! Zowel overbrengen van foto als de lijst !! Zeker voor herhaling vatbaar !
Antwoord van Fotoinlijst.nl 2022.06.16
Dank je wel Peter, fijn dat je jouw mening wilt delen met andere!
Leon Ferwerda
Leon Ferwerda
2022.01.27
Goede service en een top kwaliteit! Denkt graag met je mee! Een echte aanrader!
Pauline Dons
Pauline Dons
2022.01.23
Bij Fotoinlijst.nl heb ik de perfecte lijst gevonden om mijn mooiste foto's in in te lijsten. Bovendien zijn de lijsten van goede kwaliteit en had ik mijn bestelling zo in huis. Een echte aanrader en ook heel leuk om iemand anders eens te verrassen met zo'n prachtige en persoonlijke foto in lijst!
Claudia dT
Claudia dT
2022.01.20
Top service en een prachtig product. Wij hebben het geboorte kaartje van onze dochter ingelijst en zijn echt super blij met het resultaat.