flowgietvloeren.nl Reviews

flowgietvloeren.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 31 reviews

www.flowgietvloeren.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
Alice De laat
Alice De laat
2024-01-29
Super mooie vloer! We zijn er super blij mee. Netjes afgewerkt en precies het wolkeneffect wat wij wilde. Echt een aanrader!
sabrine van der donk
sabrine van der donk
2024-01-27
Bij onze verbouwing gekozen voor een gietvloer van flow gietvloeren! Mooie strakke vloer! Die ook nog eens makkelijk is in onderhoud! Wat wil je nog meer! Wij zijn zeer tevreden!
René Frencken
René Frencken
2024-01-08
Wat een aardige gast , super professioneel en doet wat hij beloofd. Het is een top vloer geworden en secuur gesmeerd , wat je mag verwachten maar omdat we géén plinten in huis willen toch fijn als t er zo fantastisch uitziet.
Coen Swaanenburg
Coen Swaanenburg
2023-12-24
Wij zijn zeer tevreden over Flow gietvloeren. Ruim voor de oplevering van ons huis hadden wij div offertes uit staan. Flow gietvloeren kwam daar qua prijs en contact voor ons als beste uit. Dit is in de praktijk ook zeker waar gemaakt. Duidelijke afspraken, veel flexibiliteit vanuit Flow (oplevering schoof wat door) en de uiteindelijke afwerking zijn top. Ook qua communicatie verliep alles super. Kort op de bal, altijd snelle reactie, heel fijn. Wij zijn meer dan tevreden!!
Dennis Doll
Dennis Doll
2023-12-18
Met een gerust hart, durf ik deze vakman te adviseren. Met name zijn expertise, vakbekwaamheid en werkwijze zijn zeer prettig en professioneel!
Marie Claire Bolsius
Marie Claire Bolsius
2023-12-01
Super goede service! Jory denkt echt met je mee en levert hele goede kwaliteit. We zijn heel erg tevreden!
Gino Kivits
Gino Kivits
2023-10-17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Korte versie: Super goede ervaring met Flow Gietvloeren, super strak resultaat, professionele aanpak, goede prijs en top kwaliteit. Erg blij met onze nieuwe vloer en ik zou dit bedrijf zéker aanraden als je op zoek bent naar iets bijzonders. Lange versie: Ik heb mijn hal en garage een upgrade gegeven en ik ben bij Flow Gietvloeren uitgekomen om de gietvloeren te maken. In eerste instantie contact gehad met verschillende bedrijven in de buurt (Den Bosch e.o.) en steeds kreeg ik het gevoel dat ik niet bepaald een interessante klant was, waarschijnlijk vanwege de kleine oppervlakte van zo’n 25m2. De geoffreerde prijzen lagen dan ook ver boven mijn budget. Ik had de wens voor een gietvloer al zo’n beetje opgegeven toen ik op Flow Gietvloeren stuitte. Ik belde ‘s avonds op in de hoop nog iemand te pakken te krijgen. De hele sympathieke eigenaar van het bedrijf nam op en ik werd meteen als waardige klant te woord gestaan en geadviseerd. Kort daarna een afspraak bij ons thuis gepland om onze wensen door te nemen waarna een goed onderbouwde en veel voordeligere offerte volgde dan ik van andere partijen gekregen had. Ik ben akkoord gegaan met de offerte en vroeg wanneer ze konden starten. Het antwoord was: we passen ons aan jouw planning aan. Dat hoor je niet vaak meer de laatste tijd. Enige tijd later was ik klaar met wat leidingwerk e.d. waarna de gietvloer erin kon. Na het aanbrengen van de gietvloeren zijn er tijdens het drogingsproces vliegen zo vriendelijk geweest om op de natte vloer te gaan zitten. Op één plek zaten allemaal kleine rouwvliegjes en op een andere plek zelfs een dikke vlieg die flink was weggezakt in de vloer. Super balen dus en ik zag de bui al hangen: dat gaat geld kosten.. alles moet opnieuw. Niets bleek minder waar, ze hebben de vloer volledig op hun kosten hersteld waar ze uiteindelijk twee keer zo lang mee bezig zijn geweest als de eerste keer aanleggen. De vloer is inmiddels klaar en ik kan niet anders zeggen: het resultaat is fantastisch, mooier dan ik had gehoopt. De vloer sluit prachtig aan op de houten vloer in de woonkamer. We zijn er enorm blij mee! De service, klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn voor mij meer dan genoeg redenen om een uitgebreide en lovende review te schrijven. Als ik nog 100 gietvloeren moest nemen zou ik ze zonder na te denken allemaal door Flow laten aanleggen. Bonus tip: zet twee weken van tevoren je planten buiten (ivm rouwvliegjes) en koop een bus vliegenspray en spray net voor het aanleggen van de vloer twee keer door je hele huis heen zodat vliegen geen roet in het eten gooien.
Gewoon Ver
Gewoon Ver
2023-10-16
Snelle service en heel netjes gemaakt. Correcte vakman. Groetjes uit Zaltbommel
Ron van der Lee
Ron van der Lee
2023-10-03
Heel erg tevreden over onze giet vloer! Zou dit bedrijf echt aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een giet vloer .
Anita De Haas
Anita De Haas
2023-09-30
Positive
Professionalism
Punctuality
Echt een aanrader, mooie vloer geworden, Jory komt zijn afspraken na, professioneel, echt top!!
Marc Uyttenboogaard
Marc Uyttenboogaard
2023-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Jory is een professional. Komt zijn afspraken na, is transparant en op tijd. Hij denkt mee met zijn klanten, en legt goed uit wat je kan verwachten. Tijdens het leggen van de vloer liepen we tegen een klein probleempje aan. Na een kort overleg heeft Jory een oplossing aangedragen en vakkundig uitgevoerd. Echt een vakman
yvonne leenen
yvonne leenen
2023-09-16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Goed, terzake overleg over wensen en mogelijkheden. Ook voor maatwerk, dwz creatieve (ipv standaard)oplossingen. Uitvoering uitstekend. Begeleiding: vriendelijk, betrouwbaar, servicegevoelig en professioneel.
j Franken
j Franken
2023-08-23
Positive
Professionalism
Quality
Heel tevreden over de vloer van Flow gietvloeren en de service van Jory. Kundig, oplossingsgericht en komt zijn afspraken na. Dikke aanrader!
Kim Schneider
Kim Schneider
2023-07-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Jory heeft ons erg goed geholpen bij de keuze van onze gietvloer. Fijne service, contact, komt zijn afspraken na en gaat voor het beste resultaat. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester
2023-07-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jory heeft een prachtige vloer in ons nieuwe appartement gelegd/gegoten. Het ziet er super strak uit. Communicatie was snel, deskundig en plezierig. In alle opzichten een aanrader!
Rick van Werven
Rick van Werven
2023-06-26
Hele fijne ervaring met Flow gietvloeren gehad. Van eerste contact, tot oplevering een fijn gevoel en dik tevreden. Jory denkt mee, legt goed uit wat de mogelijkheden zijn, en gaat echt voor het allerbeste resultaat. Ook bij vragen naderhand kwam hij snel even langs om het op te lossen. Aanrader!
birgitte van erp
birgitte van erp
2023-06-26
Positive
Professionalism
Quality
Gert-Jan Van Rooij
Gert-Jan Van Rooij
2023-04-07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Absolute aanrader. Erg blij met Flow Gietvloeren! Het contact vooraf met Jory was erg prettig. Deskundig en professioneel advies, helpt met als doelstelling een tevreden klant. Komt de gemaakte afspraken na, reageert altijd snel op vragen per mail of app, levert topkwaliteit en ook als alles is afgerond, zelfs de factuur, staat hij nog klaar met advies en after sales. Topservice. Zeer prettige manier van zaken doen en waar het uiteindelijk om gaat een super mooie vloer in ons huis!!
Carolien Vandersteen
Carolien Vandersteen
2023-03-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Komt keurig zijn afspraken na. Mooi en strak eindresultaat. Wat ik vooral heel fijn vindt, is dat er super netjes wordt gewerkt, geen rotzooi en meteen een mooier huis.
Moniek van der Heijden
Moniek van der Heijden
2023-03-21
Positive
Professionalism
Quality
Voor ons nieuwbouwhuis waren we opzoek naar een strakke vloer en kwamen al snel uit bij een gietvloer. Via via bij Flow terecht gekomen en er kon snel een eerste gesprek gepland worden. Super prettig, professioneel maar toch persoonlijk gesprek gehad. Omdat wij twijfelde over de kleur mochten we zelfs nog even bij hem thuis komen kijken. Omdat wij geen duidelijke oplever datum hadden voor het huis, was het nog een uitdaging om de klus te plannen. Maar ook daarin was Jory super flexibel en zeer meedenkend. Helaas was er door een soort chemische reactie een klein foutje ontstaan in de vloer (ter grote van een dubbeltje), wat buiten de macht van Jory lag. Dit had niet beter opgelost kunnen worden; de hele vloer kreeg de laatste twee lagen overnieuw. Resultaat: perfect! Naast alleen het “gieten” van de vloer, ook fijn contact over het onderhoud. Je hoeft maar te bellen en Jory helpt je uit de brand. Wij zouden echt iedereen Flow Gietvloeren aanraden!