www.floating.no

www.floating.no Reviews

Excellent rating
4.9
90 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (90)
Awale Farah
Awale Farah
2024.04.16
Veldig gøy opplevelse, anbefales å prøve minst en gang. Det kan ta litt tid å vende seg til, men til syvende og sist er det helt verdt det! Det er enkelt å bestille time, rene og pene lokaler, samt god informasjon å få fra start til slutt.
Reply from www.floating.no 2024.04.17
Så moro å lese at du hadde en positiv opplevelse med oss og floating:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Hana Zukanovic
Hana Zukanovic
2024.04.14
Rent og fint, behagelig musikk, man kan sette på stjernehimmel/andre lys, og enkelt med self check-in. Anbefaler stedet hvis du vil prøve floating!✨
Reply from www.floating.no 2024.04.14
Så moro å lese at du hadde en positiv opplevelse med vårt produkt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Fredrick Gundrosen
Fredrick Gundrosen
2024.04.13
Veldig god opplevelse som anbefales til alle! Selvbetjeningen gikk knirkefritt og alt var som det skulle😊 10/10!
Reply from www.floating.no 2024.04.14
Så moro å lese at du hadde en positiv opplevelse med vårt selvbetjente konsept:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Peter Daatland
Peter Daatland
2024.04.13
Nydelig senter! Godt med åpent basseng framfor lukket tank. Pedagogisk og enkelt forklart. Glad for å ha dere i nabolaget, gleder meg til å gå hit jevnlig.
Reply from www.floating.no 2024.04.13
Så moro å lese at du likte vårt produkt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Vetle Lyckander
Vetle Lyckander
2024.04.11
Anbefales! Veldig fine lokaler, kommer tilbake
Reply from www.floating.no 2024.04.12
Så moro at du likte produktet vårt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Oskar K
Oskar K
2024.04.02
Var her sammen med kjæresten min og vi var begge MEGET positivt overrasket. Pent, ryddig og avslappende lokale og en herlig opplevelse av høy kvalitet! Man får nok med tid til å skifte/dusje i tillegg til floating tiden. Anbefales på det sterkeste!
Reply from www.floating.no 2024.04.03
Så moro å lese at dere ble så positivt overrasket:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Helga Thormar
Helga Thormar
2024.04.02
Awsome relax of the muscles and the mind 😊
Reply from www.floating.no 2024.04.02
So glad you enjoyed floating:) Thank you so much for taking the time to give us a review!
Hanna Elvira Osnes Dal
Hanna Elvira Osnes Dal
2024.03.26
Veldig fint sted! Dette er første gangen jeg prøvde floating og det ga mersmak. Lokalene er rene, behagelige og det er godt med informasjon og tilrettelagt for en veldig sømløs opplevelse. Hit kommer jeg gjerne tilbake:) Anbefales!
Reply from www.floating.no 2024.03.26
Så moro å lese at du hadde en positiv opplevelse med floating og vårt produkt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så flott anmeldelse. Velkommen igjen:)
Henriette Enger Lien
Henriette Enger Lien
2024.03.23
Dro hit med en venninne. Ventesonen var veldig rolig og behagelig. Alt var rent og fint. Første gang vi begge prøvde floating, og det ga absolutt mersmak. Så hit skal vi tilbake.
Reply from www.floating.no 2024.03.24
Så moro å lese at dere hadde en positiv opplevelse med floating og vårt produkt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.
Endre Heradstveit
Endre Heradstveit
2024.03.21
Avslappende og behagelig opplevelse. Rent og pent lokale!
Reply from www.floating.no 2024.03.22
Så moro å lese at du hadde en positiv opplevelse:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Rafał G.
Rafał G.
2024.03.10
Flott, rent og profesjonelt tilberedt sted. en fantastisk tid for kropp og sjel. Vi skal komme tilbake snart 🙏
Reply from www.floating.no 2024.03.10
Så moro å lese at du likte floating og produktet vårt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Lillian
Lillian
2024.03.03
Besøkte for første gang i dag, det var utrolig avslappende. Rene lokaler, tydelige instruksjoner og svært behagelig temperatur i flytetanken. Gleder meg allerede til neste besøk!
Reply from www.floating.no 2024.03.04
Så moro å lese at du hadde en så positiv opplevelse hos oss:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse. Velkommen igjen:)
Natalia K
Natalia K
2024.02.16
Det var min første gang med floating og jeg er så glad jeg kjøpte 3-pk med en gang! Kjempefin sted. Veldig rent, koselig. Nydelig musikk og lys og jeg er så glad at det er ikke en liten boks men mer som et slags badekar-rom. Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente, men det var en fantastisk opplevelse. Veldig avslappende. Anbefaler 100%!
Reply from www.floating.no 2024.02.17
Wow! Så moro at du ble så positivt overrasket:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så flott utfyllende anmeldelse!
Arushi Agarwal
Arushi Agarwal
2024.02.16
I recently had the pleasure of experiencing float at Floating.no in Oslo, and it was nothing short of extraordinary. The floatation tanks were spacious, and the water's buoyancy, thanks to the Epsom salt solution, allowed for effortless floating. I wholeheartedly recommend it to anyone seeking a break from the stresses of daily life and I look forward to returning for another float.
Reply from www.floating.no 2024.02.16
So fun to read that you had a great experience with us :) Thank you so much for taking the time to give us such wonderful feedback! Welcome back:)
Thomas Suarez
Thomas Suarez
2024.02.03
Jeg kjøpte intropakken og gikk inn med ganske høye forventninger etter å ha lest igjennom en del anmeldelser her. Selv med det utgangspunktet ble forventningene innfridd og vel så det. Her er det mange detaljer som får meg til å trekke på smilebåndet. Og selvom senteret er helt ubemannet sitter jeg igjen med følelsen av å ha blitt godt tatt vare på. Gleder meg til neste float allerede 🧘‍♂️🌠
Reply from www.floating.no 2024.02.04
Wow, så moro å lese at produktet overgikk forventningene. Din beskrivelse av og føle seg ivaretatt selv om senteret er selvbetjent er akkurat det vi har jobbet mot og oppnå, og veldig moro at du sitter igjen med det inntrykket:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en flott utfyllende anmeldelse!
Christoffer Thormar
Christoffer Thormar
2024.02.02
Bestilte en 3-pakning av flyt etter en stressende periode på jobb. Jeg fikk koblet ordentlig av og kjente at både hode og kropp fikk en etterlengtet pause. Rent og fint rom og alt av tekniske løsninger funket som det skulle. Vil absolutt anbefale dette til de som vurderer å prøve floating
Reply from www.floating.no 2024.02.02
Så moro å lese at du likte floating og produktet vårt:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så utfyllende og flott anmeldelse!
Aleksander Hestevold
Aleksander Hestevold
2024.01.29
Veldig fin måte å få koblet skikkelig av og få en pause i en hektisk hverdag. Rent, profesjonelt og gjennomført! Kan anbefale dette på det sterkeste for de som trenger et lite avbrekk.
Reply from www.floating.no 2024.01.29
Så moro å lese at du liker vårt produkt og lokaler:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
Bernhard
Bernhard
2024.01.20
Det var rent og ryddig, og en behagelig atmosfære med fine planter og et velstelt akvarium på venterommet. Det ble gitt god informasjon i forkant og underveis, som var lett å følge.
Reply from www.floating.no 2024.01.20
Så moro å lese at du likte produktet vårt og brukervennligheten:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse!
jon kyte
jon kyte
2024.01.19
Anbefaler ikke å dra hit! Uprofesjonelt sted.
Reply from www.floating.no 2024.01.19
Som du vet, så ble dere utestengt fra å bruke våre lokaler fordi dere fulgte ikke ordensreglene som ble informert om på forhånd i SMS og e-post. Dere gikk inn på rommet med utesko, dere gikk 2 personer inn på ett rom, og dere ryddet ikke opp etter dere. Vi er veldig tydelige på forhånd i SMS og e-post at de som ikke følger ordensreglene er heller ikke ønsket som kunder. Vi vil ha kvalitet fremfor kvantitet.
Carl Peder Ramstad
Carl Peder Ramstad
2024.01.17
Super erfaring !! Frister definitivt til gjentagelse. Tiden gikk altfor fort 😊 Anbefales !
Reply from www.floating.no 2024.01.18
Så moro å lese at du hadde en så super erfaring:) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse på Google siden vår!