Flexbeweging

www.flexbeweging.nl

Flexbeweging Reviews

Excellent rating
5.0
67 reviews Verified
Flexbeweging
%title%

%offer%

Reviews ( 67 ) 5.0

talita Looijenga
talita Looijenga
2024.02.27
We hadden een kinderfeestje bij Flexbeweging Veendam. We werden ontvangen in de hal door de trainer. Na het omkleden in de voor ons beschikbare kleedkamer konden we de zaal ontdekken door samen tikkertje te spelen. We hadden de hele zaal tot onze beschikking. Na de zaal verkent te hebben kregen de kinderen een uitdaging: zonder de grond aan te raken naar de overkant komen in twee teams. De kinderen kregen veel tijd om zelf te proberen met hulp en tips van de trainer. Er was een pauze waarin de kinderen wat drinken en lekkers kregen. De jarige kreeg ook een cadeautje, leuke verrassing! In de voorbereiding was alles goed af te stemmen, helder over de tijden en prijzen. Erg prettig om zo het feestje te regelen!
Reply from Flexbeweging 2024.03.27
Wat een prachtige review! Super leuk om de foto's ook zo te zien. We zijn blij dat jullie het feestje zo positief hebben ervaren!
Marriele Beijering
Marriele Beijering
2023.11.08
Mijn zoontje vind het super leuk! En heeft elke week zin om heen te gaan! Super leuke lessen en ze kunnen lekker bewegen!
Julius Tiersma
Julius Tiersma
2023.11.07
Vind de lessen heel erg leuk
Alies Hoek
Alies Hoek
2023.11.07
Mijn zoon van 8 zit nu een paar maanden op Freerunning. Hij vindt het superleuk. Er is genoeg uitdaging en hij wordt gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen.
killian Visser
killian Visser
2023.11.07
Ik ben zo blij dat ik op deze sport zit bij Flexbeweging!! Het is hier zo leuk ik heb nu alweer zin in maandag dan kan ik weer komen😁
Kjeld Doesburg
Kjeld Doesburg
2023.11.06
Beste sport hal leer je veel en krijgt goed hulp en de wc's zijn heel mooi schoon
Marc Sonius
Marc Sonius
2023.11.03
Onze zoon, van 7, is bijna niet te houden als het gaat om free running. Laaiend enthousiast en niet te stoppen. Alles wordt ook uitgebreid gedemonstreerd. Ik noem um voor de grap al onze kleine spiderman! Thumbs up! Keep up the good work!!
Rensszw
Rensszw
2023.11.02
Hele leuke hal met aardige werknemers.
Gjalt Friso
Gjalt Friso
2023.11.02
Super leuke hal veel challenges te doen
Weertjuh Hoekstra
Weertjuh Hoekstra
2023.11.01
Super leuke gym, veel mogelijkheden en daarom een goede plek om snel en veilig tricks te leren!
Fleur Van Den Hout
Fleur Van Den Hout
2023.11.01
Een enorm toffe freerun school voor de meeste leeftijden! Enorm behulpzaam en legt de focus echt op jouw zelf, persoonlijke aandacht kom je niet te kort! Ook de hal is enorm tof gebouwd en perfect om in te oefenen!
Dion Siemens
Dion Siemens
2023.10.10
T _ (T)
T _ (T)
2023.09.05
Aaron Ouwejan
Aaron Ouwejan
2023.08.10
Deze freerun club is absoluut top! De nieuwe hal in Veendam is super gaaf en biedt geweldige mogelijkheden. De perfecte plek om jezelf te zijn. Deskundige trainers, uitdagende parcours en een fantastische sfeer. Een absolute aanrader!!
J.E van den Berg
J.E van den Berg
2023.08.09
Ik train nog niet zo lang bij Flexbeweging maar heb tot nu toe altijd een goede ervaring gehad. Ze nemen de tijd om je nieuwe dingen aan te leren en begeleiden hier ook in. Sinds ik hier zit ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Dus ga voor al zo door!
Xavi Eikema
Xavi Eikema
2023.08.09
Ik train nu al ongeveer 2 jaar hier en heb vele dingen geleerd. zelf ben ik een alfa colege student en ga ik hier stage lopen. De service en mogelijkheden zijn heel erg goed!
Lakisha
Lakisha
2023.08.09
Wat een leuke sfeer bij flex beweging! Het is niet alleen een freerunhal, maar ook een plek om lekker te bankhangen en te chillen!! Met een leuke bar!! Een heerlijk huiselijk gevoel waar ik mezelf kan zijn😃
Bram Vos
Bram Vos
2023.08.09
Prachtige zaal in veendam, je kan er veel leren en het is ook nog eens veilig gemaakt, iedereen helpt elkaar om nieuwe dingen te leren. ik ben zeker tevreden!
Phillip De Jongh
Phillip De Jongh
2023.08.09
Ik heb hier een paar keer getraind en de sfeer is super fijn. De zaal zelf is gewoon vet goed in elkaar gezet en het is een plek geworden waar je lekker jezelf kan zijn. Echt een aanrader een keer langs te gaan
Wesley de Bruijn
Wesley de Bruijn
2023.08.09
Je word erg goed geholpen door de trainers voor goede motivatie en ook om nieuwe tricks te leren tijdens het freerunnen. Bij vragen of soms een probleempje kun je ook terecht bij de trainers/vertrouwenspersoon. Ik vind flexbeweging echt super tof.