FiX'iT Klusservice Recensies

FiX'iT Klusservice Recensies

4.8

Uitstekend - gebaseerd op 71 beoordelingen

www.fixitklusservice.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (71)
Tanya Weidema
Tanya Weidema
2024-02-08
Positief
Professionaliteit
Update 7 januari 2022 FiXiT heeft wederom diverse klussen voor ons gedaan in het nieuwe huis en wij zijn zeer tevreden over de service, de netheid en vooral de communicatie en betrouwbaarheid. Ze hebben een supergave industriële scheidingswand gemaakt, diverse industriële schuifdeuren gehangen. Daarnaast heeft Jack een bestaande kastenwand in de gang helemaal opgeknapt naar mijn wens (schilderen en behangen). Ook is het bestaande balkenplafond verwijderd en voorbereid met raggelwerk en stukplaten voor de stukadoor. Daarnaast zijn overal plinten geplaatst, zijn er extra stopcontacten gefreesd en gemaakt, zijn alle deurkozijnen en balkenplafonds in ons jaren 30 huis gelakt. Ook is ons tuinhuis helemaal geschuurd en opnieuw gelakt. Al met al super tevreden!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2024-02-09
Beste Tanya, hartelijk dank voor je mooie complimenten! We zijn erg blij dat je tevreden bent over onze service en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Dank voor je vertrouwen in ons team. Hartelijke groeten, Team FiXiT Klusservice 🛠️
Sven Beke
Sven Beke
2023-11-25
Na lekkage in de badkamer en gerelateerde gevolgschade heeft Jack alles weer netjes hersteld. De communicatie verliep zeer vlot, dacht mee in het proces en kwam de afspraken na. Prettig contact en vakkundig de boel hersteld.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-11-26
Beste Sven, hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het werk van Jack en onze communicatie. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer van dienst te zijn. Vriendelijke groeten, Team FiXiT Klusservice
Rob
Rob
2023-10-27
Geverifieerd
Jack is een fijne vent om mee te werken. Heldere communicatie, komt zijn afspraken na. En de klus is piekfijn uitgevoerd. Er was een lekkage geweest in onze wasruimte. Vloer en muur heeft ie gerepareerd, wandtegels geplaatst, vloer geëgaliseerd en nieuwe pvc-vloer gelegd. We zijn tevreden. Ga gerust in zee met Jack/FiXiT.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-10-27
Beste Rob, het doet ons oprecht plezier om te horen dat je tevreden bent over het werk van Jack. We stellen je positieve feedback zeer op prijs. Dank je wel!🔧👍 Team FiXiT Klusservice
Jos van Son
Jos van Son
2023-09-13
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-09-14
Beste Jos, bedankt voor het achterlaten van een review! Wij zijn blij dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad. Als u nog iets wilt delen, horen wij dat graag. Hartelijke groeten.
Rover van Stiphout
Rover van Stiphout
2023-09-09
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Wij zijn goed geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de klus duidelijk aangegeven wat wel en niet kon. Wij zijn super blij met het prachtige resultaat dankzij Fixit!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-09-10
Beste Rover, hartelijk dank voor uw positieve reactie. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons werk. Graag tot een volgende keer bij Fixit!
Imraan Eddaoudi
Imraan Eddaoudi
2023-08-31
Positief
Punctuality
Ontvankelijkheid
Top service! Een klant vroeg ons naar een vertrouwd klusbedrijf i.v.m. vakantie en Jack heeft dit kunnen leveren. Thanks !!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-09-01
Beste Imraan, we zijn blij om te horen over je ervaring met Jack's service. Bedankt voor uw waardering en vertrouwen. Wij kijken er naar uit om u weer van dienst te zijn!
Jamie-lee Rombouts
Jamie-lee Rombouts
2023-08-31
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Goede communicatie, ik ben zeer tevreden over de werkwijze mijn huis is weer helemaal als nieuw! Een absolute aanrader.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-09-01
Beste Jamie-lee, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Graag tot ziens!
Ana Trujillo
Ana Trujillo
2023-08-24
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Afspraak ging heel vlot via email.ik had een lekkage in de verwarming. Hij is eerlijk geweest want hij heeft een simpele oplossing gezocht. Ik kreeg een professionele indruk van Jack. Ik zou hem inschakelen in de toekomst voor andere reparaties/verbouwingen thuis.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-08-24
Beste Ana, dankjewel voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat Jack een goede indruk heeft achtergelaten. We kijken ernaar uit je in de toekomst nogmaals te helpen!
Jose Broekhuizen
2023-08-14
Diverse klussen Jack heeft bij ons het schrootjesplafond in de badkamer vervangen door een stucplafond met inbouwspots. Verder alle kranen vervangen, een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel geplaatst. Werkt erg netjes en nauwkeurig en gaan in de toekomst zeker weer gebruik maken van Fixit.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-08-14
Beste Jose, bedankt voor het delen van uw ervaring met Fixit. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te helpen!
Joep Horbach
Joep Horbach
2023-08-13
Onze badkamer is door FiXit aangepakt. Niet alleen was de kwaliteit van het werk goed, ziet het er goed uit en werkt alles goed; ze waren ook ontzettend vriendelijk, dachten mee over hoe het er het beste uit kon zien, en hielpen ons ook met kleine klusjes die niet op de offerte stonden en helemaal niet hadden gehoeven. Heel fijn bedrijf!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-08-14
Beste Joep, we zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons werk. Bedankt voor je vriendelijke woorden! Het FiXit-team.
Matthijs de Kroon
2023-06-30
Badkamer en toilet renovatie Jack en zijn collega hebben bij mij de badkamer en toilet gerenoveerd. De heren werken snel en nauwkeurig en denken mee. Fijne communicatie en top werk geleverd! Een absolute aanrader!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-06-30
Beste Matthijs, bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat wij, onder u hebben voorzien van een snelle en nauwkeurige badkamer- en toiletrenovatie. We zijn blij dat u tevreden bent met het eindresultaat. We werken in de toekomst graag weer met u samen!
Esther
2023-06-24
Zeer tevreden Jack en zijn collega hebben bij mij de tegelvloer in de (bij)keuken vervangen. De vloer ligt er strak in en ik ben er heel blij mee. Betrouwbaar bedrijf, houden zich aan de afspraken en fijne mensen. Achteraf zelfs nog belangstelling hoe de verbouwing vordert. Voor een volgende klus ga ik zeker Jack weer bellen.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-06-30
Bedankt voor je positieve review, Esther! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de vervanging van je tegelvloer. We zijn altijd blij om onze klanten tevreden te stellen en we zullen je zeker helpen met je volgende klus. Laat het ons weten wanneer je weer hulp nodig hebt!
Karin Hartmans
Karin Hartmans
2023-06-07
Positief
Kwaliteit
De mannen hebben bij mij een renovatie uitgevoerd na lekkage, badkamervloer vervangen en stucwanden gerepareerd. Erg netjes gewerkt, mee gedacht en tips gegeven.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-07-15
Beste Karin, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat we je konden helpen met je renovatie. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we voor je klaar.
Fam Van Vuren
Fam Van Vuren
2023-05-24
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Wij hebben onze schuur door Fix it laten ombouwen tot kantoor, en zijn daar heel erg tevreden over. Jack werkt netjes, vakkundig en is altijd stipt op tijd. Hij is bovendien betrouwbaar, behulpzaam en een prettig persoon om over de vloer te hebben. Wij raden Fix van harte it aan!
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-05-25
Beste Cariene en Marc, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de ombouw van jullie schuur en dat je ons als een betrouwbare, behulpzame en prettig bedrijf hebt ervaren.
Will Beek
Will Beek
2023-05-21
Voorbereiding plaatsen nieuwe keuken vervanging deurbeslag,woonkamer gestuct en geschilderd buitenhuis laten schilderen.Fijn contact met Jack denkt met je mee en voelt aan wat je wensen zijn.Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Elly en Will
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-05-21
Beste Will en Elly, Bedankt voor jullie positieve review! Fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn over het eindresultaat. Ook wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren! Als de badkamer aan de beurt is dan komen wij graag weer in contact met jullie.
Jan de Heer
Jan de Heer
2023-04-26
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Jack en zijn collega hebben goed werk geleverd ondanks dat het geen eenvoudige klus was de waterleidingen en afvoer moesten verplaatst en ingefreesd worden in de vloer voor de nieuwe keuken. Wij zijn heel blij met het geleverde werk. Bedankt Jack en collega
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-04-26
Beste Jan, heel erg bedankt voor je review! We hebben de klus met plezier uitgevoerd voor jullie. Binnenkort het stucwerk en dan kan de keuken worden geplaatst! Tot snel
John Brands
John Brands
2023-04-25
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Renovatie badkamer Altijd fijn als je iemand kunt vinden die meteen begrijpt wat je bedoelt en dat vervolgens tot in de puntjes uitvoert. En ook - als het even tegenzit - zelf oplossingen aandraagt. In ons appartement ging het om de renovatie van een badkamer tot het plaatsen van een nieuwe deur, het vervangen van schakelmateriaal en het aanbrengen van nieuwe lichtpunten. Goede communicatie. Duidelijke (financiële) afspraken. Complimenten. Van harte aanbevolen.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-04-26
Beste John en Monique, heel erg bedankt voor jullie positieve review! We hebben de badkamer renovatie met veel plezier uitgevoerd voor jullie! Geniet ervan en wellicht tot ziens.
Jaap Jonk
Jaap Jonk
2023-04-06
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Douchebak moest opnieuw gestabiliseerd worden ivm een lekkage. Erg tevreden over de duidelijke communicatie en het geleverde vakwerk.
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-04-10
Hallo Jaap, bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de communicatie en het vakwerk.
Marcel den Bakker
Marcel den Bakker
2023-03-25
Positief
Professionaliteit
Punctuality
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-04-10
Thank you for your review, Marcel! We appreciate your feedback.
Marly Bevers
Marly Bevers
2023-03-07
Opgelost
Antwoord van FiX'iT Klusservice 2023-04-10
Hallo Marly, bedankt voor je feedback! We hopen dat je verder een fijne ervaring hebt met onze diensten.