Firmowe Finanse

Firmowe Finanse Opinie

Opinie Doskonały
5.0
52 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (52)
Szymek Moskal
Szymek Moskal
2024.04.16
Polecam firmę oraz experta Pana Filipa Janusza wszystko fachowo i ekspresowo załatwione :)
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.04.16
Panie Szymonie, dziękujemy za rekomendację oraz pozytywną opinię na temat naszej firmy i pracy Pana Filipa Janusza. Jesteśmy dumni, że nasz zespół dostarczył Panu fachową i ekspresową obsługę. Jeśli będzie potrzebował Pan pomocy w przyszłości, prosimy o kontakt. Z przyjemnością pomożemy! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanego dnia! Firmowe Finanse
Kamil Matyśkiewicz
Kamil Matyśkiewicz
2024.03.27
Z całego serca polecam skorzystać z usług tej firmy; wszystko przebiegło szybko i przede wszystkim pomyślnie. Trafiłem na Pana Macieja, który okazał się bardzo pomocny i profesjonalny, zaledwie po krótkiej chwili wiedziałem na jaką pomoc mogę liczyć. Polecam!
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.04.02
Panie Kamilu, dziękujemy serdecznie za miłe słowa i polecenie naszej firmy. Cieszymy się, że doświadczył Pan szybkiego i pomyślnego przebiegu naszych usług. Nasz zespół stawia sobie za cel zapewnienie profesjonalnej i pomocnej obsługi, dlatego jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy spełnić Pańskie oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanego dnia! Firmowe Finanse
Joanna Nalbandyan
Joanna Nalbandyan
2024.03.26
Witam, Pan Karol rzeczowy i rzetelny człowiek. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Po analizie informuje, co jest w stanie zrobić. Wszystko przebiega w pełnym kontakcie sprawnie i płynnie. Pozdrawiam
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Pani Joanno, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszej współpracy! W Firmowych Finansach zawsze stawiamy na uczciwość i transparentność w komunikacji z naszymi klientami. To dla nas niezmiernie ważne, aby każdy etap współpracy przebiegał sprawnie i był dla Państwa w pełni satysfakcjonujący. Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i ciepłe słowa. Życzymy dalszych sukcesów oraz mamy nadzieję na możliwość dalszej współpracy, Firmowe Finanse
Radek Koz
Radek Koz
2024.03.25
Bardzo Przyjemna obsługa. Pomagają załatwić kredyt na dobrych warunkach.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Radku, dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię i docenienie naszej obsługi. Cieszymy się, że udało nam się pomóc w uzyskaniu kredytu na warunkach odpowiadających Pana oczekiwaniom. Życzymy wszystkiego dobrego, Firmowe Finanse
Reni G.
Reni G.
2024.03.25
Polecam z całego serca. Zgłaszając się do FF oddaje się swoje sprawy w bardzo profesjonalne ręce. W szczególności ogromne podziękowania dla Pana Karola za stały kontakt i ogromne zaangażowanie, a także za indywidualne podejście do klienta - to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, cudotwórca to mało powiedziane, choć cudu tu nie było, a sukces oparł się o z góry zaplanowaną strategię oraz porządnie przemyślane kroki. Śmiało będę polecać znajomym i kontrahentom. Dziękuję bardzo za pomoc!
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Dziękujemy z całego serca za tak ciepłe słowa i zaufanie! Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że nasze zaangażowanie i profesjonalizm, a w szczególności praca Pana Karola, spotkały się z uznaniem. W Firmowych Finansach zawsze kładziemy nacisk na indywidualne podejście do każdego klienta, aby dopasować strategię do konkretnych potrzeb i oczekiwań. Sukcesy naszych klientów są dla nas najlepszą wizytówką i motywacją do dalszej pracy. Bardzo cieszymy się, że doświadczenie z naszą firmą było tak pozytywne i jesteśmy wdzięczni za rekomendację. Jeszcze raz dziękujemy za wybór Firmowych Finansów i mamy nadzieję na dalszą współpracę. Z wyrazami szacunku, Firmowe Finanse
Bartosz Derda
Bartosz Derda
2024.03.24
Profesjonalnie, konkurencyjnie, skutecznie! Warto! Polecam w 100% .... dalszy komentarz zbędny
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Bartoszu, dziękujemy za pozytywną opinię! Jest nam niezwykle miło słyszeć, że nasze usługi zostały ocenione jako profesjonalne, konkurencyjne i skuteczne. W Firmowych Finansach zawsze dążymy do tego, by nasza oferta stanowiła najlepszą możliwą propozycję dla naszych Klientów, zarówno pod względem jakości jak i korzyści. Serdecznie pozdrawiamy, Firmowe Finanse
Paweł Sulski
Paweł Sulski
2024.03.24
Polecam firmę Firmowe Finanse. Pan Karol który zajmował się moim kredytem od początku do końca współpracy, wykazał się pełnym profesjonalizmem i ogromnym kompendium wiedzy w zawiłych procesach bankowych . Współpraca przebiegła bardzo sprawnie i szybko . Kontakt z Panem Karolem bezproblemowy , potrafił odpowiedzieć na każde moje pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości. Szybko wybraliśmy najbardziej korzystne rozwiązanie dla mnie. Człowiek pełny profesjonalizmu i zaangażowania w swoją pracę.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Pawle, jest nam niezmiernie miło słyszeć, że nasz zespół, a szczególnie Pan Karol, spełnił Pańskie oczekiwania, wykazując się wysokim profesjonalizmem i szeroką wiedzą na temat procesów bankowych. Cieszymy się, że współpraca przebiegła sprawnie i że udało się znaleźć rozwiązanie idealnie dopasowane do Pańskich potrzeb. Jeszcze raz dziękujemy za polecenie naszej firmy i mamy nadzieję na dalszą współpracę, Firmowe Finanse
Rafał Przybylski
Rafał Przybylski
2024.03.24
Karol okazał się być wyjątkowym doradcą finansowym. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w pomoc w uzyskaniu kredytu były imponujące. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu, proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam Karola każdemu, kto potrzebuje kompetentnej i skutecznej pomocy finansowej. 💪🏻💪🏻
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Rafale, Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoimi doświadczeniami z naszą firmą. Cieszymy się, że współpraca z Karolem spełniła Pańskie oczekiwania i że jego profesjonalizm oraz zaangażowanie miały realny wpływ na sprawną realizację Pana potrzeb finansowych. Jesteśmy dumni, że możemy mieć tak wyjątkowych doradców w naszym zespole, którzy są w stanie nie tylko doradzić, ale i realnie pomóc naszym klientom. Dziękujemy za rekomendację i życzymy Panu dalszych sukcesów i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie współpracować w przyszłości. Z najlepszymi życzeniami, Firmowe Finanse
Dominik Pezda
Dominik Pezda
2024.03.22
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Dominiku, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Każda pozytywna opinia jest dla nas potwierdzeniem, że idziemy we właściwym kierunku i motywuje nas do dalszego dążenia do doskonałości w każdym aspekcie naszej działalności. Jeszcze raz dziękujemy i życzymy samych udanych dni! Firmowe Finanse
Daniel Janeczko
Daniel Janeczko
2024.03.21
Przypadek Mojej Firmy byl trudny potrzebowalem finasowania wiekszosc obiecywala gruszki na wierzbie ale trafiajac tutaj i Pani Monika Zajmujac sie moja sprawa Dokonywala niemal ze rzeczy niemozliwych Takich fachofcow to ze swieca szukac do kazdego podchodzi indiwidualnie i nikogo nie zostawia na pastwe losu Moge tez szczerze powiedziec ze u Pani Moniki nie ma rzeczy niemozliwych sa tylko trudne do zrobienia
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Danielu, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją historią oraz za zaufanie, jakim obdarzył nasz zespół, a w szczególności Panią Monikę. Cieszymy się, że mogliśmy stanąć na wysokości zadania i sprostać wyzwaniom związanym z finansowaniem Pańskiej firmy. Pani Monika, jak i cały nasz zespół, przykładają wielką wagę do indywidualnego podejścia do każdego klienta, wierząc, że zaangażowanie i profesjonalizm mogą przekształcić nawet najtrudniejsze wyzwania w sukces. Pańska opinia jest dla nas niezwykle cenna, ponieważ potwierdza, że nasze starania, by oferować usługi na najwyższym poziomie, są zauważane i doceniane. Przekazujemy Pani Monice słowa uznania :) Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszej firmy i życzymy Państwu wielu sukcesów w przyszłości, Firmowe Finanse
Patrycja Wojdak
Patrycja Wojdak
2024.03.20
Firma godna polecenia profesjonalna obsługa zaangażowanie 100% bez zbędnych dokumentów dostosują potrzeby do każdego polecam kredyt załatwiony dosłownie w dwa dni dziękuję
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Pani Patrycjo, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze starania, by zapewnić profesjonalną obsługę i dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb naszych klientów, zostały tak dobrze odebrane. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza, a Pani słowa są potwierdzeniem, że idziemy we właściwym kierunku :) Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i życzymy samych sukcesów, Firmowe Finanse
Jacek Kaliński
Jacek Kaliński
2024.03.19
Bardzo profesjonalny doradca, do tego miła i szybka obsługa, z bardzo dobrą znajomością branży. Polecam!:)
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.26
Panie Jacku, serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoimi doświadczeniami z naszą firmą. Cieszymy się, że nasz doradca spełnił Pana oczekiwania :) Życzymy samych sukcesów, Firmowe Finanse
Angelika Ołdak
Angelika Ołdak
2024.03.16
Współpracuję z Panią Moniką od października, pomogła mi w finansowaniu inwestycyjnym oraz w leasingach. Bardzo polecam,ponieważ jak widać współpraca długoterminowa jest nie tylko możliwa i skuteczna.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.19
Pani Angeliko, dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że współpraca z Panią Moniką przyniosła tak dobre rezultaty :) Nasz zespół zawsze stara się zapewnić kompleksowe wsparcie finansowe na długie lata. Jeśli będzie potrzebowała Pani dodatkowej pomocy lub informacji, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy serdecznie! Firmowe Finanse
Iwona Bartek
Iwona Bartek
2024.03.15
Pozytywnie zaskoczona szybkością załatwienia finansowania. Pan Maciej który pomagał we wszystkich formalnościach bardzo dobrze i na bieżąco wyjaśniał sprawy które były z tym związane. Polecam.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.19
Pani Iwono, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i cieszymy się, że proces uzyskania finansowania przebiegł sprawnie i zgodnie z Pani oczekiwaniami. Miło słyszeć, że Pan Maciej sprostał zadaniu i był wsparciem na każdym etapie. Pani zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy za polecenie naszej firmy i mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli Pani pomóc :) Z wyrazami szacunku i najlepszymi życzeniami, Firmowe Finanse
Andrzej Lewandowski
Andrzej Lewandowski
2024.03.15
Profesjonalna obsługa ze strony Pana Karola oraz Przemysława z którym miałem przyjemność współpracować . Polecam serdecznie !!!
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.19
Panie Andrzeju, cieszymy się niezmiernie, że zarówno Pan Karol, jak i Pan Przemysław spełnili Pańskie oczekiwania, oferując profesjonalną obsługę na najwyższym poziomie. Dla nas największym priorytetem jest zadowolenie klientów, a pozytywne doświadczenia takie jak Pana motywują nas do nieustannego podnoszenia standardów naszej pracy. Jeszcze raz dziękujemy za polecenie naszych usług i mamy nadzieję na dalszą owocną współpracę. Z najlepszymi życzeniami, Firmowe Finanse
Robert Budownictwo
Robert Budownictwo
2024.03.06
Z reguły nie opiniuję publicznie, ale po współpracy z takimi ludźmi, którzy tworzą naprawdę wspaniały zespół nie zwykłem nie pochwalić tej Firmy. Polecam szczególnie Pana Karola za obszerną wiedzę zarówno od strony merytorycznej jak i praktycznej, za dyspozycyjność i zaangażowanie. Nie mniej jednak całemu zespołowi, który tworzą należą się ukłony za profesjonalizm, elastyczność a co najważniejsze za skuteczną realizację kredytu obrotowego gdzie przystępując do współpracy mieliśmy kilka dni na rozpoczęcie i finalizację całej transakcji. Życzę tym ludzią jak największych sukcesów i nie gasnącego zapału do działania. POLECAM I BĘDĘ WRACAĆ ;)
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.06
Panie Robercie, dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że współpraca z nami spełniła Pańskie oczekiwania. Przekazanie pochwał Panu Karolowi i całemu zespołowi na pewno ich ucieszy. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Pana wesprzeć w przyszłości. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów! Pozdrawiamy, Firmowe Finanse
Agnieszka Jurkiewicz
Agnieszka Jurkiewicz
2024.03.01
Polecam w 100% bardzo dobry kontakt oraz szybko załatwiona transakcja. Współpraca na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.06
Pani Agnieszko, dziękujemy! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszej współpracy. Staramy się, aby każda transakcja przebiegała sprawnie. Liczymy na dalszą owocną współpracę! Mamy nadzieję, że będziemy mogli pomóc w przyszłych przedsięwzięciach. Pozdrawiamy serdecznie! Firmowe Finanse
Hanna Zytkowska
Hanna Zytkowska
2024.02.29
Polecam tą firmę potrafią dokonać niemożliwego , w szczególności polecam współpracę z Panią Moniką, oddana i zaangażowana w sprawę jak coś zaczyna nawet jak coś nie wychodzi znajduje furtkę by się udało . Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Nią
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.06
Pani Hanno, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasza współpraca była owocna, a Pani Monika spełniła Pani oczekiwania. Staramy się zawsze sprostać nawet najtrudniejszym wyzwaniom. Jeśli będzie Pani potrzebować pomocy w przyszłości, jesteśmy do dyspozycji. 🌟 Pozdrawiamy serdecznie, Firmowe Finanse
Kazimiera Gajek
Kazimiera Gajek
2024.02.28
Bardzo dziękuję za szybkie załatwienie kredytu. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Pana Filipa. Rozmowa z nim była czystą przyjemnością:).
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.03.06
Pani Kazimiero, dziękujemy za polecenie nas innym. Jest nam niezmiernie miło słyszeć o Pani pozytywnym doświadczeniu z naszą firmą. Dla nas to była również czysta przyjemność! Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami Firmowe Finanse
Hiro kol
Hiro kol
2024.02.16
Miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta.
Odpowiedz z Firmowe Finanse 2024.02.20
Dziękujemy za polecenie nas innym! Jest nam niezmiernie miło słyszeć o pozytywnym doświadczeniu z naszą firmą. Dla nas to była również czysta przyjemność! Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami, Firmowe Finanse