Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności

Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności Opinie

Opinie Doskonały
5.0
67 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (67)
Mefarius xd (Girzan)
Mefarius xd (Girzan)
2024.04.23
Narobiłem sobie kłopotów finansowych, zacząłem bawić się w pożyczki Chwilówki i jak nie trudno się domyśleć zaczęło mnie to powoli przygniatać miałem zerwą zdolność kredytową i mogło doprowadzić do mojego bankructwa bo wpadłem w błędne koło zadłużenia a im bardziej próbowałem sobie samemu radzić tym gorzej dla mnie. Zacząłem szukać pomocy i przypadkowo trafiłem na stronę Finreal. Już bez nadziei na przyszłość wypełniłem formularz. Dokładnie 19 marca odezwała się do mnie Pani Arieta i po długiej rozmowie przedstawieniu oferty Finreal powiedziała że może mi pomoóc. Odrazu przystąpiliśmy do działania w BIK i spłatach pożyczek i załatwianiu wyjścia na prostą. Podpisaliśmy umowę bo wiadomo nikt za darmo nie pracuje ale za cenę bezpieczeństwa finansowego mojego i rodziny cena była niewielka. I się zaczęło wszysystko działo się tak szybko że nie nadążałem. Wszystko kosztowało mnie ssporo nerwów ale profesjonalizm Pani Ariety i cierpliwość do takiego natrętnego klienta wzięły górę i potrafiła mi cierpliwie wytłumaczyć co robimy i dlaczego. W końcu po wielu moich nerwach i załatwianiu spraw 19.04.2024 udało się. Spłaciliśmy w profesjonalny sposób lichwiarzy, dostałem kredyt w normalnym banku łatwy dla mnie do spłaty a ja odzyskałem spokój finansowy (Ale nerwy muszę jeszcze poleczyć jakiś czas XD ). W Dokładnie miesiąc pomogła mi Pani - SZACUNEK. Pani Arieto dziękuję.
Sylwia Lichtoń
Sylwia Lichtoń
2024.04.19
Dziękuję za bardzo za pomoc, rzetelna firma, ludzie z wysoką inteligencją i dużym doświadczeniem. Dziękuję Panu Krystianowi i życzę dalszych sukcesów w pracy.
Asia Leńczuk
Asia Leńczuk
2024.04.17
Z całego serca mogę polecić tą firmę! Moja sprawa była bardzo ciężka, sama ją komplikowałam a mimo wszystko udało się dotrzeć do celu. Wielkie podziękowania dla Pana Filipa, to nie człowiek to normalnie anioł! Zawsze cierpliwy i pomocny! Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalizmem i życzliwością! Naprawdę gorąco polecam!
Konrad
Konrad
2024.04.15
Moja sytuacja była na prawdę beznadziejna, nie sądziłem że znajdę jeszcze rozwiązanie tej kiepskiej sytuacji. Do mojej sprawy została przydzielona Pani Ariana, bardzo przyjemna miła, pełna zrozumienia osoba, która krok po kroku pomagała w każdej kwestii, co finalnie pomogło mi uporządkować BIK i finanse. Bardzo polecam firmę Finreal a w szczególności Pani Ariane ! 10/10 !
Polecam! Z czystym sumieniem polecam firmę Finreal, moją ciężką sprawą zajął się pan Filip który bardzo rzetelnie, konkretnie oraz profesjonalnie wykonał swoją pracę i wyciągnął mnie z długów przez co mogę w końcu odetchnąć.
Marzenna Góralczyk
Marzenna Góralczyk
2024.04.05
Polecam firmę Finreal. Szczególne podziękowania dla Pana Filipa który jest profesjonalny w tym co robi. Jego pomoc w takich sprawach jest nieoceniona. Do tego bardzo życzliwy, cierpliwy i empatyczny.
Kamil D.
Kamil D.
2024.04.02
Polecam firmę Finreal, tym którzy chcą pozbyć się długów. Ludzie w tej firmie są bardzo profesjonalni i mili. Bardzo chciałbym podziękować Panu Filipowi, który pomógł mi w trudnej sytuacji. Polecam.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.04.03
Panie Kamilu, dziękujemy za podzielenie się z nami opinią. Dokładamy wszelkich starań, aby pomóc klientom w trudnych sytuacjach finansowych, dlatego bardzo cieszymy się, że mogliśmy udzielić Panu wsparcia!
Cezary Wąsik
Cezary Wąsik
2024.03.26
Polecam każdemu. Pan Krystian pomógł w rozwiązaniu problemów. Bardzo miły i uczynny człowiek.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.28
Panie Cezary, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią!
Kamil Bogusz
Kamil Bogusz
2024.03.22
Bardzo gorąco polecam Finreal jeśli ktokolwiek ma problemy finansowe. Szczególnie chcę podziękować Panu Filipowi za rzetelną i oddana pracę nad moimi problemami , a także za szczerość i uczciwość. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak ludzkim i fachowym podejściem do sprawy. Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Filipowi i życzę jak największych sukcesów.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.25
Panie Kamilu, bardzo dziękujemy za Pana słowa uznania! Zawsze staramy się podchodzić jak najbardziej indywidualnie, ponieważ każdy Klient i jego sytuacja są dla nas wyjątkowe. Niezmiernie cieszymy się, że pomogliśmy Panu rozwiązać problem, a tym samym zapewnić Panu spokój i bezpieczeństwo :)
Ola Z
Ola Z
2024.03.20
Polecam! Pan Filip Bobrowski dokłada wszelkich starań aby wszystko poszło szybko i sprawnie. Dziękuję bardzo i dla każdego polecam.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.22
Pani Olu, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, mogliśmy Pani pomóc.
Radzik Suchta
Radzik Suchta
2024.03.15
Super firma. Bardzo pomocni, pod telefonem w razie potrzeby i pomogli mi bardzo wyjść na prawdę z dużych tarapatów.Pan Filip pomógł mi przy bardzo wielu wyboistych tematach z którymi normalny człowiek nie poradziłby sobie i był ze mną w stałym kontakcie. Firma godna polecenia ze spokojnym sumieniem :)
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.18
Bardzo dziękujemy za słowa uznania! Naszym celem jest nie tylko pomoc w potrzebie Klienta, ale także sprawienie, aby przejście przez cały proces było jak najprostsze i najmniej stresujące. Cieszymy się, że sprostaliśmy wymaganiom jakie stały za tym wyzwaniem :)
Izabela Paszel
Izabela Paszel
2024.03.13
Z całego serca polecam współpracę z tą firmą a w szczególności pana Krystiana. Wszystko przebiega sprawnie kontakt z firmą jest na bieżąco i krok po kroku klient jest informowany o postępie sprawy. Wszystko jest zrozumiale tłumaczone oraz cały proces przebiega sprawnie. Gorąco polecam.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.13
Pani Izabelo, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej firmy. Cieszymy się, że doświadczenie współpracy z nami spełniło Pani oczekiwania i przyczyniło się do sprawnego załatwienia sprawy. Naszym celem zawsze jest zapewnienie klientom najwyższej jakości obsługi i profesjonalizmu na każdym etapie współpracy. Doceniamy Pani zaufanie oraz pozytywne słowa, które stanowią dla nas motywację do dalszej doskonalenia naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Finreal
mike niko
mike niko
2024.03.12
Firma godna polecenia Pomogli w bardzo ciężkiej chwili Wielkie podziękowania dla pani Wiktorii za poświęcony czas Dzięki niej wyszedłem na prostą pomimo nieciekawej historii kredytowej. Pan Krystian rzeczowy podczas rozmowy Żadnych zbędnych pytań. Wielkie dzięki dla Was
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.13
Dziękujemy za polecenie nas innym! Jest nam niezmiernie miło słyszeć o Pańskim pozytywnym doświadczeniu z naszą firmą. Dla nas to była również czysta przyjemność! Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami Zespół Finreal
M K
M K
2024.03.11
Serdecznie polecam, fachowa pomoc, nawet w 'beznadziejnych' przypadkach!
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.13
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc, nawet w trudnych sytuacjach. Jesteśmy tu, aby wesprzeć naszych klientów w każdym przypadku. 🌟 Pozdrawiamy, Zespół Finreal
Robert Łukaszuk
Robert Łukaszuk
2024.03.11
Witam serdecznie. Chciałbym podziękować panu Filipowi ,który był przypisany do mnie za pomoc i wyjście z ciężkiej sytuacji w której się znajdowałem. Dzięki współpracy i podejściu pana Filipa do problemu który miałem udało się wyjść na prostą.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.11
Panie Robercie, serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Staramy się podchodzić indywidualnie do każdego klienta, co pozwala skutecznie pomóc w rozwiązaniu problemu. Cieszymy się z Pańskiej satysfakcji :)
Zespół Muzyczny Golden
Zespół Muzyczny Golden
2024.03.01
Bardzo rzetelne podejście do klienta, wszystko przebiegło bardzo pomyślnie. Aby więcej takich firm to świat byłby lepszy i lepiej by nam się żyło.
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.06
Dzień dobry, dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom. Staramy się zawsze zapewnić najlepsze podejście do klienta. Zapraszamy ponownie! Zespół Finreal
Julita Misiura
Julita Misiura
2024.02.28
Polecam FINREAL. Profesjonalna obsługa , super doradcy. Serdeczne podziękowania dla Pana Filipa, który pomógł mi rozwiązać moje problemy finansowe
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.03.06
Pani Julito, bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że spodobały się Pani nasze usługi. Proszę dać nam znać, jeśli będzie Pani potrzebować czegoś jeszcze. Życzymy wszystkiego najlepszego! Zespół Finreal
Dawid Olejnik
Dawid Olejnik
2024.02.21
Praca Pana Filipa pełen profesjonalizm! Polecam każdemu
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.02.22
Panie Dawidzie, bardzo dziękujemy za te słowa! Pana zdanie jest dla nas niezwykle ważną informacją zwrotną, która pomaga nam dokładać wszelkich starań do jakości oferowanych usług :)
N S
N S
2024.02.16
Witam! W związku z nieciekawą sytuacją finansową oraz moją historią w BIK, zdecydowałem się skontaktować z firmą Finreal poprzez formularz kontaktowy. Przypisano mi Pana Filipa, z którym współpraca przebiegała znakomicie. Pan Filip był niezwykle pomocny i dostępny nawet do późnych godzin wieczornych. Dzięki jego zaangażowaniu proces konsolidacji przebiegł pomyślnie. Szczerze polecam!
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.02.20
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią! Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że jest Pan zadowolony ze swojego doświadczenia z naszym doradą Filipem. Pomaganie takim klientom jak Pan jest naszą misją. Naszą największą nagrodą jest Pańska satysfakcja. Zawsze staramy się dostarczać usługi najwyższej jakości i cieszymy się, że w Pana przypadku udało nam się to osiągnąć. Dziękujemy za zaufanie!
Davido
Davido
2024.02.13
Zdecydowanie polecam firmę Finreal 🙂 Wzorowa współpraca, udało się wyjść z dość ciężkiej sytuacji Wielkie podziękowania dla Pana Filipa który zajmował się moją sprawą, miły i uprzejmy, zawsze doradził co i jak zrobić Dziękuję Państwu
Odpowiedz z Finreal - konsolidacja chwilówek, kredyty konsolidacyjne, kredyty dla firm | Kredyty bez zdolności 2024.02.20
Dziękujemy Panu za miłe słowa! Dołożyliśmy wszelkich starań, aby pomóc Panu w tej sytuacji, ponieważ dobro klienta jest dla nas najważniejsze. Cieszymy się, że mogliśmy z Panem współpracować :)