Fijne Geboorte | Doula/expats, Zwangerschapsyoga, Zwangerschapsmassage, Bevallingsworkshops, Den

www.fijnegeboorte.nl

Fijne Geboorte | Doula/expats, Zwangerschapsyoga, Zwangerschapsmassage, Bevallingsworkshops, Den Reviews

Excellent rating
4.9
76 reviews Verified
Fijne Geboorte | Doula/expats, Zwangerschapsyoga, Zwangerschapsmassage, Bevallingsworkshops, Den
%title%

%offer%

Reviews ( 76 ) 4.9

Sabrina Lumiere Diensten
Sabrina Lumiere Diensten
2024.05.22
Echt een aanrader tijdens de zwangerschap en ook na de zwangerschap. Bij verschillende praktijken geweest, maar niemand overtreft het tot nu toe!
Leontien Apekrom
Leontien Apekrom
2024.05.06
Tijdens de eerste zwangerschap heb ik met mijn vriend Spinning Baby’s gevolgd bij Fijne Geboorte waar we echt veel aan hebben gehad. Voor de tweede zwangerschaps hebben we de Body Ready Method workshop gevolgd. We voelen ons weer een voorbereid team; de workshop geeft vertrouwen in je eigen lijf en praktische ondersteuning in de aanloop richting je bevalling. Mijn vriend vond de nuchtere aanpak van Anouk en de mix tussen theorie en hands on oefeningen bij beiden workshops erg fijn!
Samantha Korenhof
Samantha Korenhof
2024.04.20
Tijdens mijn zwangerschap heb ik de yogalessen van Anouk gevolgd. Maar ook een zwangerschapsmassage genomen en de 2x de body ready method workshop gedaan. Anouk heeft enorm veel verstand van het zwangere lijf en hoe je je het best kunt voorbereiden op een (natuurlijke) geboorte. De yoga lessen hielpen mij om me lekker in mijn groeiende lijf te voelen en waren een heel fijn moment in de week om ook even de connectie te maken met m'n zoontje in de buik. De studio is een heel prettige omgeving, maar ook de online lessen zijn fijn. Anouk weet je dan goed te betrekken en te begeleiden zodat je op afstand de lessen ook goed kunt volgen. Anouk zelf is een heel lieve vrouw en ze neemt elke les (en daarbuiten!!) de tijd om je vragen te beantwoorden. En lukt het niet in die les, dan wel in een volgende les of apart even. Ook de 'talk of the week' tijdens de yogalessen vond ik enorm waardevol. Het is mij uiteindelijk gelukt om een fijne, natuurlijke bevalling te hebben na hiervoor een keizersnede te hebben gehad en ik denk echt dat de lessen, hulp en kennis van Anouk hier een belangrijke bijdrage aan hebben gehad. Ik zou Anouk aan iedereen aanbevelen en als ik nog een kindje zou verwachten, zou ik zekerrrr teruggaan!
Liesbet Van Gaever
Liesbet Van Gaever
2024.02.29
Anouk is een unieke professional, one of a kind, zo eentje die je niet elke dag tegenkomt. Ze is een ontzettend warme persoon die zonder oordeel en met veel begrip voor je individuele situatie zorgt dat je met vertrouwen aan de bevalling begint. Ze weet en voelt perfect aan wat nodig is in welke situatie met ook af en toe wat humor als mijn partner en ik dat nodig hadden :)! Ook voor mijn partner gaf ze de juiste ruimte of stond ze hem bij als hij dat nodig had, waardoor hij ook met vertrouwen en rust in zijn rol en aandeel in de bevalling begon. Ze was 24/7 beschikbaar voor raad en advies bij ook fysieke ongemakjes en weet perfect wanneer je wel of niet naar de verloskundige moet bellen. Bovendien merkten we dat ze heel professioneel ook schakelde met de vroedvrouwen in en buiten het ziekenhuis en dat deze haar als doula ook waardeerden en als erg aanvullend zagen. Wij hadden een erg pittige bevalling, die eindigde met een spoed keizersnede en Anouk was er om ons op elk moment te ondersteunen met masseren, oefeningen, weeen mee timen, een hand mee vast te houden in stilte wanneer het moeilijker werd. Van zondagnacht tot dinsdagochtend was ze full-on beschikbaar en alert vol overgave voor haar vak. Mijn partner, ons zoontje en ik zijn heel dankbaar dat ze ons met al haar zachtheid en overgave in deze hele ervaring begeleid heeft! Ontzettend bedankt nogmaals Anouk, you’re the best and we couldn’t have done it without you 🙏.
Flora K. W.
Flora K. W.
2024.02.22
I really enjoyed Anouk’s prenatal yoga classes, not only does it feel great for your body (and your baby) but also for your mind. Looking forward to postnatal yoga classes and definitely recommend the massage!
Valia Pitta
Valia Pitta
2024.02.17
Anouk is a great and very knowledgeable doula. She offered amazing help and support through all the stages of labour and her presence helped me feel safe. She worked great with the medical team and made sure I was heard and supported. Her prenatal yoga classes are also great, they help avoid a lot of pregnancy discomforts and prepare the body for the labour
Simone van den IJssel
Simone van den IJssel
2024.01.07
Mijn man en ik raden Anouk zeker aan als doula voor bij de bevalling. Ze is een warm persoon, ze luistert, ze is kalm, ze neemt de tijd voor je, ze kan zich sterk inleven, ze geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen in je eigen lichaam. Ze heeft veel passie voor haar werk en dat straalt ze uit en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben heel veel aan haar gehad tijdens de bevalling van onze 1e zoon en zouden haar zeker weer vragen mocht er een 2e kindje komen. Verder heb ik vanaf week 20 wekelijks de yogalessen gevolgd t/m week 40 en beide cursussen. Hierna voelde ik me top voorbereid op mijn 1e bevalling. Anouk, nogmaals super bedankt voor alles ❤️
Diane Renée Rodríguez
Diane Renée Rodríguez
2023.12.20
This Yoga class was a place of peace and refuge during my pregnancy. As a professional dancer and circus artist I can attest to the quality and knowledge that Anouk has about the human body. She is truly specialized in pregnancy and birth, and how to care for the body during this very special and vulnerable time. On top of this she is an incredible massage therapist!
Chloé Faucourt
Chloé Faucourt
2023.12.13
I have followed Anouk’s prenatal and postnatal classes, and cannot recommend them enough! Not only does she prepare you physically for birth and post partum recovery, but she also supports you mentally by sharing her profound knowledge of pregnancy, birth and related bodily functions. I will miss the classes a lot (until next baby!) but thankfully the community I built there and the friends I made will remain. I can also say the prenatal massage is the best massage I ever had, period! Thank you dear Anouk!
Jana Misic
Jana Misic
2023.11.22
Anouk is simply amazing! Her prenatal yoga classes are not only physically healing but also mentally. She prepares you so well and gives confidence. It’s clearly not just a job but a calling for her. And anyone would be fortunate to have her as their doula!
irene van tuinen
irene van tuinen
2023.10.06
Mijn man en ik hebben de spinning babies cursus gedaan bij Anouk voor mijn tweede zwangerschap. We waren blij verrast. Het was informatief en nuttig. Na afloop hadden we sterk het gevoel dat het heel fijn zou zijn Anouk bij de bevalling te hebben als doula en dat hebben we gedaan. Na een heftige eerste bevalling, kijk ik met een goed gevoel terug op mijn tweede bevalling met Anouk erbij. Het gaf vertrouwen en ik voelde me gesterkt tijdens de bevalling dat ze er bij was met al haar kennis en ervaring. Bovenal is Anouk gewoon een heel lieve vrouw die met veel passie haar werk doet. Kortom, een grote aanrader!
Kirsten van Loon
Kirsten van Loon
2023.09.16
Merel van Dijke
Merel van Dijke
2023.08.11
After a very pleasant experience with both Anouk’s yoga classes and massages, I came back after my first pregnancy when I was pregnant again. And still very happy! Most of the time the classes are given in English, but if all participants are Dutch we switch. The pregnancy classes are also virtual in case you can’t make it or if the physical class is sold out (which happens quite frequently).
Esther Landu Paka
Esther Landu Paka
2023.07.23
I simply wanted to thank you for your knowledge about natural delivery and the human body, Anouk. I followed all of the advice and exercises you gave me throughout the prenatal yoga and BRM sessions. And then, on July 1st, I went into spontaneous labor, and everything occurred so quickly and naturally. It was the quickest and simplest labor I've experienced, and I'm grateful for it. I wholeheartedly recommend your classes.
Ifa Arifah
Ifa Arifah
2023.07.14
Very nice pregnancy yoga session. Anouk is very open to specific request of the client if one of us have specific pain or issue during pregnancy. The movement she taught during class have been working very well for my body's pain. She is very welcoming to expat who lives in Den Haag, Rijswijk and Voorburg area, and taught the class in English. At the end of session she always make time to share some information about childbirth. I would definitely recommend the prenatal yoga session by Anouk in Fijne Geboorte.
L. Wildenberg
L. Wildenberg
2023.06.08
Tijdens al mijn drie zwangerschappen heb ik yoga lessen bij Anouk gevolgd, massages (pre en postnatale) geboekt en een prive bevallingscursus gevolgd. Anouk heeft ontzettend veel kennis van het (zwangere) vrouwelijke lichaam en weet voor bijna elk kwaaltje wel iets wat verlichting kan geven. Haar yoga lessen zorgen voor ontspanning, maar ook voor versterking van je lichaam en de laatste minuten van de les worden besteed aan kennis over het lichaam, de bevalling of de tijd erna. Ze geeft heerlijke massages en is erg begaan met haar klanten. Ze blijft zich bovendien steeds ontwikkelen d.m.v. nieuwe opleidingen. Een voorloopster in de wereld van de doula's, een enorm inspirerende vrouw en voorbeeld voor deze sector. Lessen worden in (goed) Engels gegeven, indien niet iedereen Nederlands spreekt. Je kunt zelf echter in het Nederland blijven communiceren als je dat prettig vindt.
Fatoumata Fofana
Fatoumata Fofana
2023.05.18
I booked a pregnancy massage. The environment is clean and peaceful. Anouk is kind and listening. I recommended every pregnancy woman to experience that once with her.
lucie de haas
lucie de haas
2023.04.17
Tijdens mijn zwangerschap bij Anouk zwangerschapsyoga en de birth partner workshop gevolgd. Daarnaast ook een aantal pre en postnatale massages gehad (nog nooit een betere massage gehad dan bij Anouk) en ook nog postnatale yoga met baby lessen gevolgd. Deze ervaringen hebben voor veel plezier, ontspanning en kennis gezorgd tijdens mijn zwangerschap en daarna. Kan het iedereen aanraden!
margriet wagner
margriet wagner
2023.04.03
Geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling thuis. Zonder Anouk had ik het nooit zo ontspannen kunnen doen. Ik voelde me zo veilig, dat ik mijn intuïtie kon volgen
U Brit
U Brit
2023.02.17
A great pregnancy massage with Anouk. Felt absolutely relaxed after and she gave me some tips and tricks to deal with lower back pain. Highly recommended