Fade & Create

Fade & Create Reviews

Excellent rating
5.0
74 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (74)
Aicha Attou
Aicha Attou
2024.03.25
Hele fijne ervaringen gehad en altijd hele gezellige gesprekken! Zeker een aanrader!
Shanila Kalpoe
Shanila Kalpoe
2024.03.22
Ik ben heel blij met de behandelingen die ik bij Nicky heb gedaan. Ze is super professioneel en ook een lief persoon. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en neemt je mee in wat zij gaat doen. Een echte aanrader!
Elise vda
Elise vda
2024.03.21
Super blij met de service van Nicky! Zeker een aanrader!
Ulyana Moiseeva
Ulyana Moiseeva
2024.03.11
From the very first minute I felt comfortable in the hands of Nicky. The atmosphere is very friendly and the place is very neat. The procedure was painless and it was a pleasure to have a chat with Nicky. She is a very open and cheerful professional!
Nancy Ghossein
Nancy Ghossein
2024.03.05
Julliet Rivas
Julliet Rivas
2024.03.04
Super fijne ervaring! Nicky werkt snel en professioneel en past zich aan al je wensen aan. Verder is de sfeer altijd leuk en gezellig!! 🫶🏻
Sandra Walker
Sandra Walker
2024.02.20
Nicky is heel vriendelijk, netjes, precies en ze neemt de tijd vd klant. Ik ben zo extreem blij met mn powderbrows.
Reply from Fade & Create 2024.02.20
Dankjewel Sandra voor je mooie review 🥰 Super lief! Jij bedankt voor je vertrouwen en je gezelligheid!
Ela Eroglu
Ela Eroglu
2024.02.15
Onlangs een behandeling gehad en ben zeer tevreden! Klantvriendelijk, luisterde naar mijn wensen en voelde heel vertrouw en professioneel. Kortom, ben zeer tevreden en kom zeker terug.
Reply from Fade & Create 2024.02.20
Dankjewel lieve Ela voor je review 🥰❤️
camilla costa
camilla costa
2024.02.12
Ik ben super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen(powderbrows). Tevreden met de resultaten. Netjes gedaan door Nicky, een super vakkundige dame. Dank je wel 😊
Reply from Fade & Create 2024.02.20
Dankjewel Camilla voor je lieve woorden! 🥰 Super fijn dat je zo tevreden bent met je powderbrows.
Inge van der Velden
Inge van der Velden
2024.02.05
Super fijn om door Nicky behandeld te worden, zeer professionele behandeling ik raad haar zeker aan. Dankjewel lieve Nicky🙏🏻
Reply from Fade & Create 2024.02.07
Dankjewel Inge voor je lieve review 🥰 Blij dat ik jouw mag verlossen van je ongewenste tatoeage. Tot snel 💕
M. Soerink
M. Soerink
2024.02.03
Prachtig en professionele resultaten!
Reply from Fade & Create 2024.02.07
Dankjewel voor je review 💕
marian de visser
marian de visser
2024.02.02
Super blij met mijn powderbrows. Nicky is geduldig, kundig en erg lief. Ik heb zoveel complimenten gekregen! Nog een paar weekjes en dan zie je me weer, deze keer voor lippigmentatie. Kijk er nu al naar uit!
Reply from Fade & Create 2024.02.07
Dankjewel voor je mooie review 🥰❤️ Blij dat ik jou heb mogen voorzien van powderbrows en binnenkort de lippigmentatie. Tot snel ✨
Thebeautyvibe Sn
Thebeautyvibe Sn
2024.02.02
Love it heel mooi werk!
Reply from Fade & Create 2024.02.05
Dankjewel voor je review 💕
Kimberly Dekker
Kimberly Dekker
2024.01.30
Super blij met mijn powderbrows is heel mooi gezet! Ik kom zeker nog eens terug voor touch up over een tijdje!
Reply from Fade & Create 2024.01.31
Bedankt Kimberly voor je review! 🥰 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met je powderbrows. Hopelijk mag je er lang van genieten. 💕
Anita Reijnierse
Anita Reijnierse
2024.01.18
Wat een leuke vlotte vakvrouw. Tijdens het laseren van de haartjes vraagt ze telkens of je iets voelt, hoort namelijk pijnloos te zijn. Ze geeft duidelijk uitleg en stelt je op je gemak. Top!
Reply from Fade & Create 2024.01.19
Dankjewel lieve Anita voor je mooie review 💕
G S
G S
2024.01.16
Echt een aanrader! Voor permanente laser ontharing was ik al heel lang op zoek naar iemand die in staat was om mijn getinte (midden bruine) huid te kunnen laseren. Ik kampte mijn hele leven al met behoorlijk wat haargroei. Hele dikke stugge zwarte haren. En ook veel haar. (Overbeharing) Ook als ik mezelf had geschoren (benen oksels en bikinilijn), zag je zeg maar nog steeds soort van stoppels. Daarom liep ik nooit in bikini of korte broek etc. Vroeger ben ik ooit begonnen aan een laserbehandeling maar dat was met een oude type laser. (Bij een ander bedrijf) Na 2 behandelingen toentertijd, kreeg ik last van brandblaren helaas en ben toen dus ook gestopt. Nu jaren verder en na lange tijd onderzoek te hebben gedaan op internet, kwam ik dus een nieuw type apparaat tegen die dus wel de donkere huid kan behandelen. Het gaat om de diode ice laser… super mooi , toen ik ging zoeken of er iemand in de buurt is die werkt met dat apparaat kwam ik op Fade and Create terecht. Lekker dichtbij, dus ik dacht ik ga dit dan maar proberen. Contact opgenomen en mijn verhaal gedaan… en meteen een afspraak gemaakt. Nicky is super lief en heel erg meedenkend. Ze stelt je ook meteen op je gemak. Een heel warm en gezellig persoon… Ze werkt netjes en is ook echt behulpzaam. Heb nu mijn zesde behandeling gehad, (volledige benen, bikinilijn etc) en we bespraken vandaag dat we zo blij zijn dat na de vijfde behandeling bij mij al zo enorm veel resultaat heeft opgeleverd! (Normaal is dat met mijn type huid gemiddeld vaak een hoger aantal keer nodig om dit te bereiken) Op sommige plekken in ieder geval… (sommige plekken hebben nou eenmaal meer tijd nodig vanwege dikkere en stuggere haren bijv. mijn bikinilijn, heb daar ook een hele donkere huid) Ik ben echt super blij want mijn onderbenen hoef ik nu al eigenlijk niet meer te scheren (op enkele haren na) Nicky doet er alles aan om het beste resultaat te kunnen behalen. Super bedankt Nicky en succes met je bedrijf!💖 tot de volgende keer😘
Reply from Fade & Create 2024.01.16
Dankjewel lieve Grace voor je mooie review 🥰 Doet me echt super goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Nog heel even en je bent haarvrij! Tot snel 💕
Beauty Ink goes
Beauty Ink goes
2024.01.16
Netjes uitleg, nagenoeg pijnloos een tatoeage weglaseren en ook haren laseren was pijnloos. Nicky is een topper op haar vakgebied !! Aanrader!!
Reply from Fade & Create 2024.01.16
Dankjewel voor je lieve review 💕 Jij bedankt voor je wijsheid en gezelligheid. Tot over 6 weekjes! 🤗
Cheverney Jessy
Cheverney Jessy
2024.01.14
Laatst pmu eyeliner bij Nicky laten zetten. Nicky is een hele lieve meid die precies weet wat ze doet, we bespraken mijn wensen en ben super blij met het resultaat. Het is fijn dat iemand luistert naar je wensen en daar precies raad mee weet! Ik zou Nicky aan iedereen aanraden!!
Reply from Fade & Create 2024.01.16
Dankjewel lieve Cheverney, blij dat je zo tevreden bent over je pmu eyeliner! En super leuk dat je weer voor mijn salon hebt gekozen voor de behandeling powderbrows. Tot snel ❤️
Joyce Slager
Joyce Slager
2024.01.09
Vandaag powder brows laten zetten, super tevreden. super lieve vrouw, werkt netjes en precies. Zeker een aanrader!
Reply from Fade & Create 2024.01.14
Dankjewel Joyce voor je lieve review. Blij om te horen dat je blij bent met je nieuwe pmu powderbrows! Tot snel 😘
Lillie
Lillie
2024.01.09
Reply from Fade & Create 2024.01.14
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring!