Entertainment Agency

Entertainment Agency Reviews

Excellent rating
5.0
37 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (37)
Jaedy Alkemade van den Broek
Jaedy Alkemade van den Broek
2023.12.29
Voor onze bruiloft hebben we Floorjaxx geboekt bij Entertainment Agency. Ze waren waanzinnig! Het boekingsproces is ook uitermate fijn verlopen. Er werd goed meegedacht welke band het beste bij ons en de locatie + gelegenheid zou passen. Helemaal super. We hebben een geweldig feest gehad en daar heeft Floorjaxx een zeer groot aandeel in gehad. Super leuke mix van muziek en zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!!
Reply from Entertainment Agency 2023.12.29
Bedankt voor je leuke review over ons en Floorjaxx!
Ilja Nouwens
Ilja Nouwens
2023.12.22
Afstemming en organisatie fantastisch. Prettig contact gehad en ook het evalueren was zeer nuttig. Je kunt het aan Jeff overlaten om een leuk feest neer te zetten.
Reply from Entertainment Agency 2023.12.22
Bedankt voor de mooie review, graag tot het volgende feest! Groet, Jeff
Rick Ooms
Rick Ooms
2023.10.15
Voor onze bruiloft de band Allstars geboekt i.c.m. DJ (in ons geval Miss Brown). Band en DJ waren geweldig. Enorm goed feest waar wij zelf en onze gasten enorm van hebben genoten. Vooraf werd ons gezegd dat de band mogelijk te groot zou zijn voor de locatie en dat het zou gaan galmen, maar geluid was perfect. Verbazingwekkend goed gedaan. Jeff van Entertainment Agency heeft heel goed meegedacht met het programma en ervoor gezorgd dat we bijvoorbeeld geen last hadden van het opbouwen door de band bij andere activiteiten op locatie. Alles was perfect geregeld.
Reply from Entertainment Agency 2023.10.16
Hoi Rick, bedankt voor je leuke review! Het was inderdaad jammer dat jullie verkeerde indruk kregen over de locatie m.b.t. een coverband, terwijl wij juist daar regelmatig bands hebben spelen en een goede ervaring hebben. Het was leuk om bij te dragen aan jullie mooie huwelijksdag! Bedankt en hopelijk tot een volgende keer!
Marije Ruiter
Marije Ruiter
2023.09.21
DJ Rene was geweldig! We hebben ontzettend genoten van een prachtige avond. Heel prettig boekingskantoor!
Reply from Entertainment Agency 2023.09.21
Dankjewel voor je mooie review, leuk om te horen!!
Nathalie French
Nathalie French
2023.09.12
We hebben een ongelofelijke top avond gehad mede dankzij Miss Brown. Ik krijg van iedereen complimenten over Miss Brown, wat een geweldige DJ ze is en hoe goed ze gedraaid heeft. We stonden met z’n allen al vroeg op de dansvloer en zijn er niet meer vanaf gekomen 😁. Natuurlijk ook niet te vergeten, Jeff @Entertainment Agency. Fijn contact en hij zorgde er voor dat alles goed geregeld was. Zeker een aanrader.
Reply from Entertainment Agency 2023.09.13
Wat een mooie review, dankjewel! En heel graag gedaan natuurlijk!
Kasper Visser
Kasper Visser
2023.09.12
Donderdag 7 september een groot personeelsfeest voor het LUMC georganiseerd. Samen met 'Entertainment Agency' de afspraken gemaakt over planning, muziek en techniek. Wat een topfeest is het uiteindelijk geworden; veel complimenten van collega's ontvangen, zeer goede sfeer op de avond en een geweldige band die optrad (Soulbeach). Soulbeach weet zeer snel de dansvloer vol te hebben en speelt geweldige muziek; absolute aanrader!
Reply from Entertainment Agency 2023.09.12
Bedankt voor de mooie review, het was een feestelijke avond!
Tim Bakker
Tim Bakker
2023.09.07
Zeer fijne samenwerkingspartner! Al mijn boekingen zijn altijd tot in de puntjes geregeld. Wil je compleet ontzorgd worden en top entertainment, ga dan zeker naar Ruben en Jeff!
Reply from Entertainment Agency 2023.09.12
Bedankt voor je mooie woorden en de goede samenwerking tot nu toe, op naar nog meer blije gezichten op leuke events!
Dennis van Dam
Dennis van Dam
2023.07.21
We hebben de band Allstars gehad op onze bruiloft via Entertainment Agency ontzettend goede band en super geregeld contact tussen het bureau en ons was ook goed en ook vlot. kortom een onvergetelijke dag Allstars en Entertainment Agency ontzettend bedankt een dikke 10!!!!!
Reply from Entertainment Agency 2023.07.24
Jullie ook bedankt voor het mooie feest en de goede zorgen!
Yves van Lierop
Yves van Lierop
2023.07.20
Top bureau! Denken goed mee en alles word duidelijk uitgelegd. Bij een volgend feestje boeken we zeker weer hier! De band die we hadden op onze bruiloft was All Stars. Een regelrechte aanrader! Thanks!πŸ˜πŸ‘Œ
Reply from Entertainment Agency 2023.07.20
Bedankt voor je compliment, jullie ook bedankt voor de boeking en goede zorgen voor Allstars!
Martine Jong
Martine Jong
2023.07.11
Het dak ging eraf met de band Boomerang! Wat een geweldig feest hebben zij ervan gemaakt. Iedereen heeft enorm genoten. Zeker een aanrader! Het contact met Jeff was in de voorbereiding heel fijn. Hij dacht goed mee en heeft ervoor gezorgd dat ook de DJ, techniek, verlichting en podiumbouw perfect waren geregeld. Stuk voor stuk toppers! Bedankt en graag tot een volgende! Martine Ligthart Cross my heart events
Reply from Entertainment Agency 2023.07.20
Bedankt Martine, het was een leuke en geslaagde samenwerking! Groet, Jeff
Frans Van Sliedregt
Frans Van Sliedregt
2023.06.20
Entertainment Agency heeft het contract met de band voor ons feestje uitstekend verzorgd. De band Bassta was boven verwachting erg goed en speelde goed in op het publiek.
Reply from Entertainment Agency 2023.06.20
Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen! πŸ™πŸŽ‰
Daan
Daan
2023.06.11
Wat een top band, ze hebben ons bedrijfsfeest tot een geweldige happening gemaakt.
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Bedankt voor de leuke review en foto's!
Sander Schelling
Sander Schelling
2023.06.08
Jeff is super goed bereikbaar, denkt mee en geeft goed advies. DJ Michiel heeft er een top feest van gemaakt. Van begin tot eind werd het een groot feest. Complimenten!
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Bedankt voor het mooie compliment!
Van Domburg Partners
Van Domburg Partners
2023.05.30
Zeer professioneel en top geregeld!
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Bedankt! Graag tot de volgende!
Bianca van der Voort
Bianca van der Voort
2023.04.24
Wij hebben een geweldige dag gehad. De feestavond met Trots en DJ Michiel waren echt een geweldige afsluiting van een mooie dag! Echt alleen maar goeie en leuke reacties gehad en zelf hebben we het meest genoten van hun! Super bedankt voor alles!
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen, daar doen we ons best voor.
Marieke
Marieke
2023.04.17
Ruben en Jeff, super bedankt voor jullie hulp. Het contact heb ik vanaf het eerste moment als heel prettig ervaren en afgelopen zaterdag werd het helemaal afgemaakt met een waanzinnig goed optreden van Soulbeach. Helemaal top! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Marieke (en Rob)
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Heel graag gedaan, jullie bedankt voor de boeking, we vonden het een feest onderdeel te zijn .. van jullie feest! Graag tot de volgende!
Roos Buijtenhuis
Roos Buijtenhuis
2023.01.25
De communicatie vooraf/achteraf en de opbouw van de techniek zijn perfect geregeld. De DJ’s (in ons geval DJ Miss Brown en DJ Joost Vetter) zijn professioneel, fijn in de omgang en weten er altijd een hele leuke avond van te maken. Een (zakelijk) feestje organiseren met de hulp van Entertainment Agency is wat ons betreft een aanrader!
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Dankjewel voor de mooi review en de aanbeveling!
Stig-John C
Stig-John C
2023.01.22
Great experience, Easy to work with the Entertainment Agency, Great band and DJ recommended. Would use them again!
Reply from Entertainment Agency 2023.06.12
Thank you so much, we really appreciate your review.
F Streefland
F Streefland
2022.11.07
De band BASSTA was Fantastisch!! Dankzij de veelzijdigheid in het genre en de waanzinnige zang van Laura en Mark werd ons feest omgetoverd tot een TOP feest! Iedereen op het feest was onder de indruk van BASSTA! Ontzettend bedankt voor jullie muzikale inbreng!
Reply from Entertainment Agency 2022.11.07
Heel erg leuk om te horen! 🀩 Bedankt voor jullie mooie review en graag tot een volgende keer.
Marieke Van Leeuwen
Marieke Van Leeuwen
2022.10.07
For the 40 year anniversary party of our collaboration group we had Soulbeach and DJ Miss Brown playing. They both were giving a fantastic performance and brought a good atmosphere. They knew exactly which music to play for our group. Our guests enjoyed the music, danced and were having a wonderful evening!
Reply from Entertainment Agency 2022.10.07
That's what we do it for! 🀩 Thank you very much MariekeπŸ™