מרפאות שיניים ד

מרפאות שיניים ד"ר מירו השן שלי - נשר Reviews

5.0

Excellent - based on 79 reviews

www.drmiro-dental-clinic-in-nesher.co.il
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (79)
יוסי יוסף
יוסי יוסף
2023-09-27
שירות מצוין
Olga Shpiglus
Olga Shpiglus
2023-09-19
ברק בן סעדון
ברק בן סעדון
2023-09-19
שירות מצויין מרוצה מאוד
Zizi
Zizi
2023-09-15
שירות מקצועי ואדיב
אורן קקון
אורן קקון
2023-09-13
Igal Artzenu Cohen
Igal Artzenu Cohen
2023-07-27
צוות מגובש, טיפול מקצוע !תודה רבה
Oz Times
Oz Times
2023-07-27
Daniel Stilman
Daniel Stilman
2023-07-25
Best teeth cleaning I've had in my life, hands down. My family all have terrible teeth, sensitive, and no amount of brushing and flossing seems to help. So of course I always put off my cleanings because they are honestly very unpleasant. Not anymore. The wonderful dental hygenist did not rush, numbed my gums, and took the time to give me careful recommendations to reduce my gum bleeding and tartar buildup. 5 stars 👍.
osnat sterin
osnat sterin
2022-10-27
מרפאה עם צוות אדיב ונחמד❤️
Liana Batalov
Liana Batalov
2022-08-30
שירות מדהים! פשוט כיף לבוא
Alex Pi
Alex Pi
2022-06-17
היתי בשיננית. מעולה והפקידה גם
Itzik K
Itzik K
2022-05-12
ד"ר איגור רופא אדיב וסבלני, שירות טוב מאוד.
Guy Rudik
Guy Rudik
2022-03-22
שירות מדהים וטיפול ברמה הגבוהה ביותר ממליץ בחום גם לילדים וגם למבוגרים!
לירון שמש
לירון שמש
2022-02-16
ביקרתי אצל השיננית בנשר פעמיים ובשתי הפעמים יצאתי מאוד מרוצה. ראשית, היא הייתה מאוד מאוד מקצועית במהלך הטיפול ולאחריו כאשר הסבירה לי איך לצחצח ובאיזו משחה להשתמש. ֶֶזוהי הפעם ראשונה שיש שיפור במצב החניכיים שלי. שנית, היא מאוד נעימה ונותנת הרגשה טובה. אני מאוד ממליצה
Yehuda Baharav
Yehuda Baharav
2022-02-05
Amir Inbar
Amir Inbar
2022-02-03
הייתי בהרבה מקומות, כי חיפשתי מקום באמת טוב שיודע את העבודה, וללא ספק מצאתי את המקום הכי טוב באזור, כל פעם שאני מגיע אני מקבל טיפול כמו שצריך, תודה לכם!!!
Tanya Deveykin
Tanya Deveykin
2022-02-02
מרוצה מאוד מהמרפאה, אני עושה שם שיננית באופן קבוע כל חצי שנה. אפילו דואגים להתקשר ולקבוע בשבילי. השיננית מצויינת, עדינה, זריזה ואכפתית. כל חור שמילאתי שם נשאר כבר שנים. התחלתי אצלם דרך ביטוח משפחתי אבל אחרי שהוא כבר לא היה תקף המשכתי להגיע באופן פרטי כי באמת מרפאה מצויינת.
Dany Zacharin
Dany Zacharin
2022-02-02
alona Beigelman
alona Beigelman
2022-01-25
מרפאת שיניים מעולה אם שירות מקצועי אדיב וסבלני כלפי מטופלים גמישות ושיתוף פעולה עם כל מטופל וכמובן הטיפולים מצוינים ומקצועיים - מאוד מומלץ
Maria Brodsky
Maria Brodsky
2022-01-23
מרפאה מעולה, יחס חם, מקצועים ועדיבים