Din Kjøreskole Anmeldelser

Din Kjøreskole Anmeldelser

4.6

Utmerket - basert på 58 anmeldelser

www.dinkjoreskole.no
er verifisert av Trustindex

Vi garanterer at alle anmeldelser er 100 % ekte.
Hva er Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Anmeldelser (58)
Lill Kristine Hagelund
Lill Kristine Hagelund
2023-11-23
Veldig flinke kjørelærere. Kom til kjøreskolen som en usikker og redd sjåfør, og nå som jeg er ferdig en sikker sjåfør med mye kompetanse. De kan virke litt strenge til tider, men det er definitivt verdt det til slutt når man skal ha oppkjøring og kjøre på egenhånd. Anbefales :)
Even Hannevg
Even Hannevg
2023-10-12
Veldig strukturert opplegg. Flinke lærere som gir deg gode tips og tilbakemeldinger. Anbefales sterkt
hany zungpoeih
hany zungpoeih
2023-10-03
Emirhan Aricigil
Emirhan Aricigil
2023-09-26
La Classic
La Classic
2023-06-07
Natalia Teigen
Natalia Teigen
2023-01-24
Lasse er den beste trafikklæreren 👍😊
Daniel Pocius
Daniel Pocius
2022-07-12
Ekstremt flinke lærere som virkelig forbereder deg til å være i veien. Et par ganger forsinkelse, men stort sett utenfor kjøreskolens kontroll
Vivian Azeredo
Vivian Azeredo
2022-05-24
Jeg anbefaler instruktoren Arve på det varmeste! Menneskelig, sosial, veldig profesjonell!
FREE COOKIES AMY FAMOUSE
FREE COOKIES AMY FAMOUSE
2022-04-27
Dårlig erfaring med denne kjøre skolen .Anbefales ikke.
Adrian Jensen Vistnæs
Adrian Jensen Vistnæs
2021-09-27
Kritisk
Communication
Kvalitet
Hvis du skal ha en kjøretime og du lurer på hvor kjørelærer er, eller har et spørsmål. Så får du ikke tak i noen som kan hjelpe deg. Jeg annbefaler å ikke låne en sykkel her i fra når du skal ta lappen, men heller få søkt om å få bruke en godkjent A2 sykkel i stede for din kjøreskole sine sykler.
Mehmet ali Cevik
Mehmet ali Cevik
2021-02-09
Positivt
Communication
Profesjonalitet
Kvalitet
Verdi
Bra kjøreskole med flinke lærere. Anbefales på sterkeste!
Helene Rype Bunæs
Helene Rype Bunæs
2020-12-11
Positivt
Profesjonalitet
Kvalitet
rabia maria
rabia maria
2020-11-27
Positivt
Profesjonalitet
Jeg fikk muligheten til å kjøre med nesten alle lærerne i Din Kjøreskole og alle var like profesjonelle. Kan anbefales på det sterkeste!! Jeg ble veldig godt ivaretatt og følte meg sikker og trygg hele veien. 🚘🎉
Ireneusz Bartnik
Ireneusz Bartnik
2020-09-25
Positivt
Profesjonalitet
Bra kjøreskole med flinke lærere. Anbefales på sterkeste! Aldri kjørt motorsykkel før jeg begynte. 4 måneder etter så har jeg klasse A førerkortet.
Karoline Flaglien
Karoline Flaglien
2020-09-24
Positivt
Communication
Profesjonalitet
XDb10ckX 47
XDb10ckX 47
2020-09-03
Positivt
Communication
Solveig Norman Ekrehagen
Solveig Norman Ekrehagen
2020-06-24
Positivt
Communication
Profesjonalitet
Kvalitet
Marthe Moe
Marthe Moe
2020-06-22
Positivt
Communication
Profesjonalitet
Kvalitet
Verdi
Kaja Vatne
Kaja Vatne
2020-02-24
Thea Susanne Juelsen
Thea Susanne Juelsen
2020-01-16