Skin Differenz

www.differenz.dk

Skin Differenz Reviews

Good rating
4.3
147 reviews Verified
Skin Differenz
%title%

%offer%

Reviews ( 144 ) 4.3

Dorthe Durup
Dorthe Durup
2023.09.12
Super gog info - jeg har på ingen måder haft ondt eller haft det dårligt.
Henriette Ifanger
Henriette Ifanger
2022.11.28
Super skøn behandling af professionelt personale. Kommer snart igen 😃
Caroline Ifanger
Caroline Ifanger
2022.11.28
Virkelig skønt sted - virkelig gode til hårfjerning. Fik god service af yderst venligt personale. Er også tilfreds med de produkter jeg som ung kan købe derinde. Kan til enhver tid anbefale dette sted.
Stine Hjort Rotendahl
Stine Hjort Rotendahl
2022.11.28
Skønt sted! Har fået mange forskellige behandlinger - botox, hårfjerning og ansigtsbehandlinger. Er særlig vild med deres lækre MBR produkter. Jeg kan til enhver tid anbefale dette sted.
Cristina de la Villa
Cristina de la Villa
2022.11.27
Jeg fik en hprfjerning med laser i dag. Klinikken har den nyeste type maskiner, som man kan næsten ikke mærker. Pigerne er utrolig søde og professionel. Overalt en super god behandling og dejlig oplevelse.
Charlotte
Charlotte
2022.11.26
Got a gift card. Bad experience. Unprofessional service and careless attitude. Won’t recommend.
maria monica wulff hansen
maria monica wulff hansen
2022.11.02
Mega dårlig oplevelse... Av av av. Hun virket som om hun ikke gad den dag. Hun kom ikke ordentlig rundt og fjernet hår, hvor der ikke skulle behandles? Ufedt!!! Fik ingenting for mine 700kr kun smerte efterfølgende! Kommer aldrig igen.
Anna Grut
Anna Grut
2022.10.25
Super skøn salon, virkelig lækre behandlinger med god og kompetent vejledning til produkter. Bestemt anbefalelsesværdig 🙏🏻
Pernille Ifanger
Pernille Ifanger
2022.10.25
Elsker dette sted - super profesionelle, søde og virkelig imødekomne. Bruger stedet til alt fra botox, ansigtsbehandlinger, cool waves samt køb af mine super lækre MBR produkter
Vanessa Yang
Vanessa Yang
2022.08.04
fik 60 min behandling ud af 75 min gavkort(MBR STOR BEHANDLING). Og behandlingen var ikke professionel nok. Indhold påstået i pakken blev ikke leveret i overensstemmelse hermed. Medarbejder forklarede, at de savnede 15 min var til betaling af regning. Ikke en tilfreds oplevelse.
John Eddie Møller
John Eddie Møller
2022.07.13
Fået 5 coolwave behandlinger med klar synlig effekt! Det virker. Wow.... Tak for jer. Det er jo helt revolutionerende med den maskine...! Tak for det siger jeg bare. Og så er i bare så søde alle sammen, og elsker at der er så pænt og rent hos jer. Man mærker virkelig jeres nærvær når man træder ind i klinikken.
Maria Johannesen
Maria Johannesen
2022.06.30
recommends
Har fået sugaring behandling hos Hadsan. Hun er virkelig dygtig💕 Et hyggeligt og behageligt sted. Man føler sig virkelig velkommen😊
Helene Arnesen
Helene Arnesen
2022.01.20
recommends
Behageligt sted hvor de ved hvad de laver. Kan anbefales herfra
Kristoffer Jensen
Kristoffer Jensen
2022.01.07
recommends
Fik en green peel behandling og som altid hos skin differentz var det super professionelt. Man bliver taget godt imod personalet, som er helt nede på jorden, så man føler sig tryg. Vil klart anbefale denne klinik, hvis du vil have gode resultater.
Anna Sofie de Neergaard
Anna Sofie de Neergaard
2021.09.16
recommends
Var til behandling hos Nikita af farvning af bryn og vipper samt lash lift. Så skøn service og de bedste resultater. Klinikken er rigtig hyggelig og man føler sig hurtig afslappet. Nikita er meget omhyggelig, kan varmt anbefales.!🥰 Vi ses snart igen!
Chelina Kaad
Chelina Kaad
2021.08.02
recommends
Har fået den bedste sugaring behandling hos Hadsan 💕 hurtig og effektivt - meget dygtig! Kan klart anbefales 😍 skal lige siges at det nok er første gang jeg har oplevet at smerten var SÅ minimal med et super resultat! TAK 👌🏽
Signe Ryborg
Signe Ryborg
2021.06.03
recommends
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mine behandlinger. Der er en tydelig og flot forskel! Prisen er også fin. Så alt i alt rigtig godt.
Alberte Valsted
Alberte Valsted
2020.12.13
not recommends
Den absolut dårligste (sugaring)behandling jeg nogensinde har fået. Jeg vil ikke anbefale nogen, at få lavet en sådan behandling hos skin differenz. Jeg havde en tid til en tanga sugaringbehandling der med en veninde og der blev skyndet på os fra da vi kom ind af døren. Oplevelsen var stressende, ukomfortabel og alt i alt utilfredsstillende. Der var sat alt for lidt tid af til os og jeg tror at der blev brugt maksimum 10 minutter på mig. Der var ikke tid til at forberede mig på, hvordan hun ville gå til "opgaven" og hun havde heller ikke tid til at lytte til, hvad jeg egentlig gerne ville have. - Og så var der desværre heller ikke tid til at spørge, om jeg var tilfreds med resultatet, hvilket vil sige, at jeg er kommet derfra med noget der mest af alt minder om en sparsom behåring på en aldrende mands hoved. Det er ujævnt og skævt og så har jeg ovenikøbet fået røde knopper. Jeg ville hellere have været det foruden. Jeg er mildest talt målløs over at være blevet behandlet på den måde, i sær i en sådan branche, hvor kundekontakt er noget af det aller vigtigste.
Emma Bak Sauer
Emma Bak Sauer
2020.08.29
Har fået sugaring her i mange år, dog kun hos Inga, hun er så sød og rar at være hos! Hun kan virkelig anbefales, hun er knalddygtig og virkelig grundig!
Sandra Andersen
Sandra Andersen
2020.02.19