De Keukenwrap Company Reviews

De Keukenwrap Company Reviews

5.0

Excellent - based on 61 reviews

www.dekeukenwrapcompany.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (61)
ron van der Vis
ron van der Vis
2024-02-16
Wij zijn zeer tevreden over het wrapresultaat. Een fantastische mooie keuken met een compleet andere look. De mensen zijn ware kunstenaars! Ik beveel dit bedrijf daarom ook van harte aan!
Sammy Berendsen
Sammy Berendsen
2024-01-31
Ze hebben onze winkel in drie dagen een totaal metamorfose gegeven. De materialen waren nog goed alleen de kleur paste niet bij ons. Dit is de perfecte oplossing! Fijne mensen om mee te werken.
arianne veldhoven
arianne veldhoven
2024-01-16
Wij zijn gelukkig met onze keuken zo mooi gemaakt door de keukenwrap company hartelijk bedankt allemaal . Gr John en Arianne
Lisa Van b
Lisa Van b
2024-01-11
Wat een service! Wij zijn super blij met Vilmar en zijn team! Van onze lelijke zwaar vergeelde keuken hebben ze een super strakke moderne keuken weten te maken. Zeker geen spijt van onze keuze, dit bedrijf heeft zoveel kennis en kunde maar misschien het wel nog het belangrijkst passie en liefde voor het werk dat ze doen! Dit zie je aan het werk en de communicatie die zij leveren. Overal wordt over nagedacht en meegedacht! Niks is te Gek van alles maken zij iets moois dikke aanrader!
Mariette Van Os
Mariette Van Os
2024-01-06
Perfect! De witte keuken is omgetoverd naar zwart en ziet er als nieuw uit. Het wrappen wordt echt heel zorgvuldig gedaan en met enthousiasme gedaan, superblij met het resultaat!
Frank Smulders
Frank Smulders
2023-12-30
Keurige showroom, fantastisch geholpen met onze keus. Prima uitleg over het gebruik van de folie. Echte aanrader om hier als particulier te kopen! Dikke pluim voor degene die ons heeft geholpen!
Anneke Van Veen
Anneke Van Veen
2023-12-23
Topteam Tessa en Lisa het een geweldig resultaat geleverd. Het contact met Vilmar op de achtergrond was van begin tot eind snel, prettig en professioneel. Wij zijn super blij met de nieuwe look van de keuken. Bedankt!
Marc Zwaak
Marc Zwaak
2023-12-16
We zijn intens blij met onze nieuwe look van onze keuken Deze is ge-wrapt door de Keukenwrap-company uit Wormerveer Al bij het eerste contact in de showroom werden wij plezierig ontvangen Daarbij gaf Vilmar ons vakkundig en betrouwbaar advies Het team wat uit 2 dames en een jongeman bestond werkte geweldig samen en het eind resultaat ,,,,,,,,verbluffend mooi. Ook onze wandmeubels hebben wij meteen laten wrappen Vilmar & zijn team toppers
Jasmijn Uitendaal
Jasmijn Uitendaal
2023-12-09
Het resultaat is echt super mooi! Heel fijn bedrijf met erg gedreven mensen! Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Freek Bakker
Freek Bakker
2023-12-06
De keuken is geweldig gewrapt door zeer kundige medewerkers en in 1dag gereed zeker een aanrader
Thomas Ros
Thomas Ros
2023-11-22
Wij hebben vorige maand onze keuken laten wrappen (incl nieuwe keukenfrontjes laten plaatsen) door de Keukenwrap Company. In 2 dagen hebben ze de hele keuken gerenoveerd (dag 1 alle frontjes ophalen en opnieuw laten namaken en dag 2 nieuwe frontjes leveren en keuken wrappen). Communicatie verliep erg soepel, ze denken mee aan de totaal oplossing van de keuken. Dit zijn echte vakmannen, vriendelijk, netjes en ze hebben een super mooi resultaat geleverd waar we erg blij mee zijn. Nogmaals bedankt !!! Thomas & Esther
Natasja Willemse
Natasja Willemse
2023-11-19
Onze keuken was oubollig door de kleur, maar voor de rest was de keuken nog prima. Meerdere mogelijkheden bekeken en we waren er al snel over uit dat we de keuken wilde wrappen. En wat heb je dan veel bedrijven die dat kunnen doen. Met een aantal contact gehad en offertes opgevraagd. Maar we wilde het graag ook in het echt zien. Op afspraak zijn wij toen bij Vilmar in de showroom langs geweest en toen werd onze keuze bevestigd, wat zag het er mooi uit. Vilmar dacht goed mee en was erg vriendelijk. Kleurenstalen meegenomen om op onze kastjes te hangen en zo te kijken welke kleur het beste zou passen met verschillende lichtinvallen. Eenmaal uit de kleur kregen we de offerte binnen en vergeleken met de andere offertes was deze niet het voordeligste, maar ook zeker niet de duurste offerte. Maar wij hadden een heel goed gevoel bij de Keukenwrap Company en dat is voor ons ook heel wat waard. Binnen een dag zou het klaar zijn, we waren erg benieuwd. Die dag waren ze met vier man sterk aanwezig en wat hebben ze goed werk geleverd. Fijne mensen om in je huis te hebben. Professioneel, heel vriendelijk, met humor, ze gingen netjes te werk en geduldig tot het laatste kastje terug werd gehangen ondanks ze bijna klokslag rond bezig waren. We zijn zo blij!! Het is een hele andere keuken, we zijn ze enorm blij met het resultaat. We kunnen De Keukenwrap Company aan iedereen aanbevelen!
Ria de Haan
Ria de Haan
2023-10-26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Professioneel bedrijf met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime collectie waarvan samples kunnen worden aangevraagd. Snelle werkers die in één dag, 17 oktober 2023, alles keurig en deskundig aanbrengen en daarbij zijn ze ook nog ontzettend aardig en wat ze beloven doen ze ook. Wij waren blij verrast met het resultaat en liepen over van blijdschap, de samples waren mooi maar het resultaat overweldigend. Dank je wel Vilmar en Erwin voor een grandioos resultaat.
Barbara van Veenendaal
Barbara van Veenendaal
2023-10-01
Positive
Professionalism
Een nieuwe keuken in 1 dag! En wat een resultaat. We hadden echt moeite om de juiste keuze te maken qua kleur, stijl, materiaal. Bij De Keukenwrap Company konden we meerdere keren terecht in hun showroom. Een absolute toegevoegde waarde. Blij met het advies, de combinatie die we hebben gemaakt en zeker met het eindresultaat. Bedankt allemaal 👍
Marco Borhem
Marco Borhem
2023-10-01
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. In de aanloop hiernaar toe denkt Vilmar uitstekend met je mee op een klantgerichte manier. Dankzij superteam Lisa, Tessa, Erwin en Vilmar was de keuken in één dag gewrapt en voorzien van nieuwe grepen. Kortom, top service en kwaliteit. Wij raden De Keukenwrap Company dan ook van harte aan.
Tessa B
Tessa B
2023-09-30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Ik heb mijn keukenkastdeurtjes en achterwand laten wrappen door De Keukenwrap Company en het resultaat is supermooi net of ik een compleet nieuwe keuken heb, ik ben er heel blij mee! De folie zit er superstrak op en wat een fijn en professioneel bedrijf. Ze halen ook de deurtjes eraf en plaatsen ze na het wrappen weer netjes terug, top dat ik dat niet zelf hoefde te doen! Ik kan De Keukenwrap Company van harte aanbevelen aan iedereen die zijn keuken een metamorfose wil geven.
Jelle Damen
Jelle Damen
2023-09-20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Als je je keuken laat wrappen moet je hier zijn! Vanaf het eerste contact zowel op de mail als op de telefoon erg vriendelijk geholpen en ze denken super goed met je mee. Toen hebben ze binnen een paar uur een geweldig resultaat geleverd! Van een saaie keuken naar een gloednieuwe keuken! Ik ben er onwijs blij mee en raad het iedereen echt aan. Bedankt toppers!
Sari Koning
Sari Koning
2023-09-13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Heel erg blij met de service! Goede kwaliteit en personeel die weten wat ze doen. Een echte aanrader!
Paulina Silva
Paulina Silva
2023-08-17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
*Een absolute aanrader* Vooraf goed en duidelijk geinformeerd door Vilmar en een heldere prijsopgave. Snelle in planning van de werkzaamheden en perfect uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzaam en hebben een nette en professionele manier van werken. Kortom: zoek je een bedrijf voor je keuken te wrappen, dan beveel ik je zeker De Keukenwrap Company aan!
Peter Leeuwis
Peter Leeuwis
2023-08-15
Positive
Professionalism
Zeer tevreden over het opknappen van de keuken, boven verwachting uitgevoerd door de Keukenwrap Company Groetjes Peter