DecoLegno B.V. Reviews

DecoLegno B.V. Reviews

5.0

Excellent - based on 205 reviews

www.decolegno.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (205)
marc
2024-03-02
Tiny van Bree
2024-02-25
Bezoek aan de showroom in Echt We zijn vriendelijk ontvangen door Tim. Hij heeft geluisterd naar onze vragen en opmerkingen en samen met ons gekeken naar oplossingen. Dit ging in een fijne rustige sfeer. Het is goed dat we een bezoek hebben gebracht aan de showroom. We hebben nu een goed beeld van de mogelijkheden van de renovatie. Ook de kleuren van het materiaal op een groter vlak geeft echt een ander beeld dan vanaf het boek.
Peter Snijders
Peter Snijders
2024-02-19
Vriendelijk, zoeken naar opties en soms even de grens verleggen in je wens , kan ook duidelijkheid scheppen.
Jeannette Kievit
Jeannette Kievit
2024-02-16
Het was heel fijn om zo gastvrij ontvangen te worden. En in alle rust een front voor onze kast uit te zoeken. Er werd meegedacht en geholpen en dat was heel prettig.
Lars
2024-02-15
Alleen maar positief Prachtige showroom en onwijs kundige medewerkers. Ik heb door het bezoek een weloverwogen keuze kunnen maken voor mijn nieuwe maatkast.
Henny blesgraaf
Henny blesgraaf
2024-02-13
Op afspraak een bezichtiging in de showroom van Decolegno in Westzaan gedaan. Heel vriendelijke ontvangst met een kopje koffie door een van de dames aan de entree. Deze bracht mij bij een adviseur die mij eveneens zeer vriendelijk ontving en mij begeleide langs de vele producten in de showroom en uitleg gaf over de materialen. Nadat ik enkele monsters had uitgezocht kreeg ik deze mee in een tas evenals een potje Zaanse mosterd en wat chocolade. Ongelooflijk fijne, deskundige en hartelijke service en een schitterende showroom. Top hoor en dat zonder enige verplichting!
Reply from DecoLegno B.V. 2024-02-15
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie review, Henny! Dat kunnen wij erg waarderen.
Arend
Arend
2024-02-07
Prachtig bedrijf en een uitstekende begeleiding met het uitzoeken van de juiste materialen en kleuren.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-02-15
Dat horen wij graag! Bedankt Arend.
frank Musters
frank Musters
2024-02-06
Geweldig enthousiast en vakkundig geholpen door Brenda. Schitterend assortiment aan panelen.Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-02-15
Dank voor de mooie review, Frank!
Vanessa de Kuijper
Vanessa de Kuijper
2024-02-01
Leuke ontvangst. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de voorstellen waren daar op afgestemd.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-02-06
Goed om te horen, Vanessa. We stellen je mooie review op prijs!
Jan Lagas
Jan Lagas
2024-01-27
Eindelijk eens een onderneming waar je als klant nog als klant wordt behandeld. Nemen de tijd voor je en luisteren naar je! Niets is teveel gevraagd. Mooie samples meegekregen. Top
Reply from DecoLegno B.V. 2024-02-06
Vriendelijk dank voor jouw mooie review, Jan! Wij doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen.
Victor Lagas
Victor Lagas
2024-01-27
Sjoerd Heuft
Sjoerd Heuft
2024-01-13
Geweldige showroom met werkelijk alle kleuren en stijlen die je maar kunt bedenken. Zeer vriendelijke service bovendien. Goed advies, waar eigen inbreng mooi in wordt meegenomen.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-19
We zijn blij dat je bezoek aan onze showroom in Westzaan is bevallen. Dank voor je fijne review, Sjoerd.
david landburg
david landburg
2024-01-12
Uitstekend advies. Prachtige showroom en er wordt goed naar je geluisterd. 👍
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-19
Goed om te horen David. Dank voor de positieve review!
Cynthia Prins-Bieman
Cynthia Prins-Bieman
2024-01-09
Prachtige showroom, behulpzame medewerkers en prachtige materialen.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-10
Driemaal dank, Cynthia!
Ben Klisse
Ben Klisse
2024-01-08
Keuze van materialen onder deskundige begeleiding van interieur adviseur Daniella gemakkelijk kunnen maken. Het gesprek verliep heel relaxed dankzij haar empatisch meedenken.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-10
Veel dank voor de review, Ben. Goed om te horen dat Daniella je heeft kunnen helpen in het maken van een keuze. Succes met je project!
Rick Bakker
Rick Bakker
2024-01-02
Super goed geholpen door Els Klaver!
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-03
Bedankt voor jouw review, Rick!
Henk Riemens
Henk Riemens
2024-01-01
Decolegno heeft een prachtige showroom voor decor plaatmateriaal. De stalen worden overzichtelijk gepresenteerd en een selectie wordt vervolgens met een plaat van 50x200 cm gepresenteerd. Professioneel advies en zeer klantvriendelijk. Voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-03
Goed om te horen, Henk. We stellen je mooie review zeker op prijs!
Ana Pajares
Ana Pajares
2023-12-31
We werden erg vriendelijk ontvangen en Els nam de tijd om onze keuze te kunnen maken. Het is ongelofelijk hoeveel kleuren ze daar hebben in hun prachtige showroom. Je kiest eerst aan de hand van kleine staaltjes en daarna kun je je keuzes in het groot naast elkaar zetten zodat je weet dat je de juiste beslissing neemt.
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-03
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie review, Ana. Fijn jullie een weloverwogen keuze hebben kunnen maken tijdens het bezoek aan onze showroom. Veel succes verder met jullie project!
Celineklaver Klaver
Celineklaver Klaver
2023-12-27
We hebben advies gekregen over materialen voor een nieuw te bouwen wijnkast, Els heeft ons daar goed bij geadviseerd!
Reply from DecoLegno B.V. 2024-01-03
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en dank voor je fijne review, Celine. Succes met het project!
Kevin Schutte
Kevin Schutte
2023-12-23