Deal Webdesign

www.deal-webdesign.be

Deal Webdesign Reviews

Excellent rating
4.8
64 reviews Verified
Deal Webdesign
%title%

%offer%

Reviews ( 64 ) 4.8

Trans Technics
Trans Technics
2024.05.08
Dimitri kent zijn vak. Duidelijke uitleg gekregen in mensentaal, geen vraag is onbeantwoord gebleven. No nonsens mentaliteit, aanbieding was wat ik nodig had en dit tegen concurrentiele prijs. Een aanrader!
David De Wael
David De Wael
2024.04.22
Super tevreden van Deal Webdesign. Heel correct en professionele service. En fijne samenwerking met Dimitri.
Nikola Hendrickx
Nikola Hendrickx
2024.01.28
Zeer aangename en vlotte samenwerking. Dimitri begeleidt je van begin tot einde tot een perfect resultaat.
EmAli Vermeiren
EmAli Vermeiren
2024.01.11
was top om met Dimitri samen een website te laten maken!! aanrader!!
jef van roey
jef van roey
2023.12.05
Prachtige service!
Marie-Thérèse Terwingen
Marie-Thérèse Terwingen
2023.07.15
Door de aangename en vlotte samenwerking met Dimitri is de website een mooi resultaat geworden en sluit haarfijn aan bij wie ik ben. De website is gemakkelijk zelf aan te passen en bij moeilijkheden kan ik steeds rekenen op snelle hulp.
Tina De Beer
Tina De Beer
2022.12.02
Ik ben zeer tevreden over de premium website die gemaakt werd door Deal Webdesign voor HOST CUROZ, zowel voor wat het eindresultaat betreft, als het ontwikkelingsproces: vlotte samenwerking, snelle respons op vragen, houdt rekening met wensen van de klant, goede service na de oplevering, ... Kortom, een betrouwbare partner voor de uitbouw van een website.
Maaike Lagrou
Maaike Lagrou
2022.11.21
Webdesign kan ik aan iedereen aanbevelen. Dimitri werkt professioneel en accuraat en elk project. Geen enkele vraag is hem te veel.
jeroen roeland
jeroen roeland
2022.06.14
De ervaring met Dimitri is top! Hij begrijp wat de behoeften zijn voor uw website en ontwikkelt de website obv uw feedback. U kan de ontwikkeling en de vorderingen in de opmaak van de website steeds zelf volgen via een aparte link wat zéér fijn is. Het contact met hem verloopt zéér vlot hij en is bereikbaar voor uw opmerkingen en vragen. Prijs/kwaliteit-verhouding is zéér goed. Kortom een aanrader!
David en zoon (Dakwerken David en zoon)
David en zoon (Dakwerken David en zoon)
2022.05.23
op en top,goede service,een echt aanrader
Joerie Beutels
Joerie Beutels
2022.05.12
Zeer goede service, Dimitri help je snel verder en zorgt voor mooie ontwerpen. Zeker een aanrader !!!
Hilde Miers
Hilde Miers
2022.04.29
Fantastische website, fantastische begeleiding naar het opstellen van de gewenste toestand. Dimitri heeft geduld om alles aan te passen. Mijn klanten vinden de website gemakkelijk, overzichtelijk en mooi, zeker een aanrader.
Ruben Vissenaekens
Ruben Vissenaekens
2022.02.10
Dimitri heeft vanuit onze ideeën een zeer mooie website opgesteld. Hij zorgt voor een goede begeleiding zodat je later, wanneer het nodig is, tijd bespaart in het aanpassen van de website. Hij staat altijd klaar om jouw vragen asap te beantwoorden! Prijs-kwaliteit vind je nergens beter!
ORCHIDEA MELSELE
ORCHIDEA MELSELE
2021.05.16
Heel mooie website/webshop gemaakt. Wij hebben alleen nog maar mooie reacties gekregen. Ook voor vragen komt Dimitri asap bij ons terug. Geen enkel spijt dat we bij Deal Webdesign terecht zijn gekomen. Ook een pracht van een logo ontworpen!!!
Lieven Wachtelaer
Lieven Wachtelaer
2021.05.12
Ingrid De Latte
Ingrid De Latte
2021.02.11
Ik ben uitermate tevreden over het resultaat en de inzet van Deal Webdesign. Een echte aanrader !
Danny De Vleeschauwer
Danny De Vleeschauwer
2020.11.17
johan vergote
johan vergote
2020.10.22
Heel tevreden over de service van Deal Webdesign! Dimitri kon voor ons het perfecte logo maken. Na wat heen en weer gemail kwamen we tot een prachtig resultaat. Top service, een aanrader.
Veronique Borms
Veronique Borms
2020.09.13
een zeer vlotte en correcte samenwerking ! TOP!
Thomas Van Hecke
Thomas Van Hecke
2020.09.10
Op constructieve wijze tot een mooie website gekomen! Aangename samenwerking met Dimitri! Bouwbedrijf Camimmo.