DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend

DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Patrick Blom
Patrick Blom
2024.02.23
Vriendelijke, attente, snel en netjes werkende mannen. Waren stipt op tijd en duidelijk naar de klant. Afspraken waren goed door gesproken en nagekomen. Zeer aan te bevelen.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2024.02.24
Bedankt voor de mooie review! Groet van het team DB Ontruiming
Niels van Baekel
Niels van Baekel
2023.09.06
Eerlijke en aardige gast(en). Duidelijke communicatie en reëele prijzen. Volgende keer bel ik weer Gert!
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2024.02.24
Bedankt voor de mooie review! Groet van het team DB Ontruiming
Sandra Roemer
Sandra Roemer
2023.07.22
We zijn heel blij en tevreden met de snelle en nette service van DB ontruiming. Het heeft ons veel zorgen uit handen genomen bij het leeghalen van ons ouderlijk huis
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2024.02.24
Bedankt voor de mooie review! Groet van het team DB Ontruiming
Denise Falaye
Denise Falaye
2023.07.04
Super professioneel en snel! Twee dagen na mijn telefoontje stonden zij al klaar om een offerte te maken, en twee weken later was alles geregeld. Binnen èèn dag mijn huis leeg en een mega last van mijn schouders. Toen ik voor de laatste keer ging kijken voor de sleuteloverdracht lag mijn gouden horloge op het aanrecht! Deze was ik al lang kwijt en heeft veel emotionele waarde. Wat een toppers!! Echt een aanrader!! Bedankt mannen!!
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2023.07.04
Bedankt voor de opdracht en de mooie review. Groetjes DB Ontruiming
Marsha van Jaarsveld
Marsha van Jaarsveld
2023.05.25
DB-ontruiming heeft afgelopen februari mijn moeder geholpen met de verhuizing naar haar nieuwe appartement en het ontruimen van haar oude tussenwoning. Binnen een dag was alles geregeld! De mannen van DB-ontruiming gingen respectvol met de spullen om en toonden veel begrip voor mijn moeders situatie. Wat ons betreft hebben de mannen van DB-ontruiming fantastisch werk geleverd.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2023.07.04
Bedankt voor de opdracht en de mooie review. Groetjes DB Ontruiming
hendrik-man de tuinman
hendrik-man de tuinman
2022.12.13
Top service, Denken erg mee ! Bedankt voor de goede hulp.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2023.07.04
Bedankt voor de opdracht en de mooie review. Groetjes DB Ontruiming
Slump slump
Slump slump
2022.07.12
Ze hebben ons prima geholpen. Prijs was prima, service was prima en denken echt met je mee. Kan dit aan een ieder aanbevelen. Directe communicatie was voor ons heel prettig in deze situatie. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor alles wat jullie voor ons betekend hebben
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2023.07.04
Bedankt voor de opdracht en de mooie review. Groetjes DB Ontruiming
Don S.
Don S.
2022.05.19
Nooit geweten dat er zoveel op je af komt na een overlijden, wij stonden er ook niet bij stil dat de woning zo snel leeg moest van de woning bouw. Gelukkig ging DB ontruiming snel en netjes te werk. Top dat jullie dit nog binnen zo een korte tijd voor ons konden doen.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2022.05.20
Bedankt voor de mooie review groeten van het DB Ontruimings team
Paul Bode
Paul Bode
2021.12.18
Na eerst een offerte te hebben laten maken , ben ik met DB Ontruiming in zee gegaan. Deze offerte was duidelijk en een prima prijs. Mijn schoonheidssalon heb ik 24 jaar op deze locatie gerund, dus er was behoorlijk veel te ontruimen. De jongens hebben snel en nauwkeurig de hele toko leeg gehaald. Pas toen alles klaar was, mocht ik betalen. Geen verassingen achteraf. Ik ben heel tevreden en raad dit bedrijf dus ook aan. Schoonheidsstudio's Paul Bode.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2021.12.19
Beste Paul Bode Bedankt voor de opdracht en de mooie review Met vriendelijke groeten, DB Ontruiming
Cheja
Cheja
2021.09.08
Heel erg tevreden met de service die jullie hebben geleverd. Ook is was de communicatie top!
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2021.09.21
Bedankt voor de mooie review mevr Janzen groetjes van het team DB Ontruiming
jan scholtens
jan scholtens
2021.03.29
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2021.09.21
Bedankt voor de review groetjes van het team DB Ontruiming
N Oexman
N Oexman
2020.10.18
Nadat enige tijd geleden het huis van mijn tante leeg kwam te staan hebben wij door DB Ontruiming de inboedel laten weghalen en hebben zij voor ons het huis opgefrist, alles opnieuw geschilderd en een nieuwe vloer gelegd. Alles was behoorlijk gedateerd, de investering was klein en heeft zich zeker terug betaald in de verkoop van de woning. Echt super tevreden over de mannen vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van de woning. Ze hebben echt een last van onze schouders gehaald. Vanaf dag 1 zijn we op de hoogte gehouden, gerust gesteld en hebben ze alle zorgen uithanden genomen. We kunnen weer een hoofdstuk afsluiten. In welke situatie je ook terechtkomt en ongeacht het ontstaan van de situatie, mijn familie en ik kunnen DB ontruiming zeker aanbevelen.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2020.10.24
Bedankt voor de mooie review mevr oexman groetjes van het team DB Ontruiming
linda n
linda n
2020.09.22
Heel vriendelijk en netjes geholpen door de mannen van DB ontruiming! snel en netjes geholpen, als ik weer hulp nodig heb bel ik ze zeker weer! Bedankt mannen!
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2020.10.07
Beste Linda graag gedaan en bedankt voor de review
Sharona Verwolf
Sharona Verwolf
2020.08.24
Wij zijn zeer tevreden over de service van DB Ontruiming. Ons bedrijfspand moest worden leeg gehaald, het bedrijfspand leeg halen ging soepel en snel. De offerte kregen wij ter plaatse en door het scherpe tarief kozen wij voor DB Ontruiming. Vriendelijk personeel, kortom goede service en zeker een aanrader !! Groet, S. Verwolf
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2020.08.26
Beste mevrouw Verwolf,graag gedaan en bedankt voor de mooie review mvg DB Ontruiming
Lydia Van Mastrigt
Lydia Van Mastrigt
2020.08.24
Supper leuke jongens komen hun afspraken na. Bedankt voor jullie snelle service en het leeghalen van mijn ouderlijk huis. Wij hadden niet geweten wat wij zonder jullie aan moesten. Jullie hebben in een moeilijke tijd een last van onze schouders gehaald.
Reply from DB Ontruiming | Woningontruiming Purmerend 2020.08.24
Graag gedaan mevrouw van mastrigt, bedankt voor de mooie review