DBI Västerås Ortopedi Reviews

DBI Västerås Ortopedi Reviews

4.5

Excellent - based on 17 reviews

www.dbivard.se/vasteras
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Jenniefer Wahlström
Jenniefer Wahlström
2022-08-01
Advertisement
egil illugason (EgiBoi_Island)
egil illugason (EgiBoi_Island)
2022-06-27
WOW vilken bra service fick min hand opererad jätte bra
Marsfield
Marsfield
2022-06-27
Bäst dbi har gett mig mycket bra besked på torsdags eftermiddagen
Tobbe de Waal
Tobbe de Waal
2022-06-11
Genomgående dålig information och svagt bemötande. Klart underkänt!
Micke
2022-05-27
Opererade handleden hos Åsa saarnio. Kanonbra bemötande och proffsig.
Advertisement
Proffsigt och trevligt bemötande Snabbt, trevligt och proffsigt. Hit vänder jag mig gärna igen om jag behöver.
Maria Spring
2022-02-09
Grymt duktig kirurg och personal! Har opererats här flera gånger och har verkligen fått hjälp. Nu är händerna återställda och fungerande igen. Skickliga & trevliga!
Nik Elg
Nik Elg
2022-01-25
Christian de Wilde
Christian de Wilde
2021-11-26
Fick ett väldigt märkligt utlåtande där flera läkare och sjukgymnaster sa att mitt fall var solklar operation och läkaren på Dbi tyckte att jag fick leva med ett trasigt knä och försöka träna upp det i 1-2år och jag skulle acceptera att jag förmodligen aldrig skulle bli 100% återställd.
Reply from DBI Västerås Ortopedi 2021-12-01
Hej. Tråkigt att du inte är nöjd. Du får gärna återkomma till oss om du vill diskutera saken. Hälsningar DBI
Advertisement
Håkan Larsson
Håkan Larsson
2021-10-25
Personalen upplevdes som oerhört professionella och mycket trevliga. Kliniken kan jag verkligen rekomendera!
Reply from DBI Västerås Ortopedi 2021-10-26
Tack så mycket!
Joakim von Krusenstierna
Joakim von Krusenstierna
2021-05-12
Känns professionella
Reply from DBI Västerås Ortopedi 2021-06-04
Tack för det! Hälsningar personalen på DBI Västerås
Ann-Kristine Jansson
Ann-Kristine Jansson
2020-08-20
Reply from DBI Västerås Ortopedi 2020-08-21
Tack! Vad roligt att du är nöjd. Med vänlig hälsning DBI Västerås