D-Solution internet & reclamebureau

D-Solution internet & reclamebureau Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
907 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (907)
Chris Bevelander
Chris Bevelander
2024.04.24
Gat in de markt. Vaste caravancentra leveren geen service meer. Wachttijden van 3 maanden is niets. Mobiele service, netjes op tijd, keurig, vakbekwaam en snel. Top! Ga ik zeker vaker gebruiken
Harry Eliveld
Harry Eliveld
2024.04.23
Heel blij met de goede hulp van bert. Probleem met alde verwarming. Was meer stuk dan verwacht. Maar gemaakt met noodoplossing. Zodat het te gebruiken valt tot de onderdelen er zijn. Perfect
JACOB TJALMA
JACOB TJALMA
2024.04.22
Ik ben tegen het geven van een review, omdat ik het vrij normaal vind dat een bedrijf doet wat het zegt en daarom altijd naar 5 sterren zou moeten streven. In het geval van Wieldraaier maak ik toch een uitzondering. Een zeer goede website en een ontzettend mooi bedrijf. De prijs is goed. Maar bovenal een bijzonder aardige man die mij advies geeft waar ik echt wat aan heb. Bedankt Luuk Wieldraaier!
Vincent Hinke
Vincent Hinke
2024.04.21
Onlangs een flesje whisky gekocht die elders niet meer verkrijgbaar was. Heel snel in huis en netjes verpakt. Hulde! De gewone dingen (heel) goed doe.. ik had het klaverblad gevoel
A drop of the Irish
A drop of the Irish
2024.04.20
Top class site, very quick! Reached out to customer services and got a swift reply. Even threw in a small swag from McConnells Irish whisky
Johan Mestemaker
Johan Mestemaker
2024.04.20
Kees van Duijvenvoorde
Kees van Duijvenvoorde
2024.04.20
Twee weken geleden gebeld vanwege problemen met watervoorziening. Afspraak gemaakt voor reparatie bij stallingsbedrijf dus dat scheelt rijtijd. Daniel was 10 minuten voor de afspraak al aanwezig. Reparatie (vervangen boiler) is perfect uitgevoerd. Complimenten !!
AJ Bisschop
AJ Bisschop
2024.04.19
Prima personeel,goede service..
Gerard Mulder
Gerard Mulder
2024.04.19
Afgelopen zaterdag gekeken bij Wieldraaijer. Frank Wieldraaijer heeft mij goed, vakkundig en snel van de juiste informatie voorzien waarbij we uitkwamen bij een Saris plateauwagen. Direct een offerte gemaakt met een scherpe prijs. Dinsdagochtend gebeld en de plateauwagen besteld. In de middag kreeg ik telefoon dat het al klaar stond. Dat is nog eens een snelle en bijzonder prettige manier van zaken doen. Alles super geregeld!!
Henk Bemboom
Henk Bemboom
2024.04.18
De waterleiding van onze camper deed het niet meer. Begin deze week gemeld op de site van Camperservice Nederland. Vanmiddag al kwam er een bijzonder vriendelijke en vooral vakkundige meneer om de zaak op te lossen. De pomp was in no time vervangen en het water stroomde weer rijkelijk uit alle kranen. Maar voor mij extra belangrijk waren de vele tips die ik kreeg voor het juiste gebruik van de camper. Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg een duidelijke uitleg. Blij met deze voortreffelijke service. Kan ik van harte aanbevelen. Henk B. Hilversum
arno v Dam
arno v Dam
2024.04.17
Goed mail contact gehad. En daarna een duidelijke offerte gekregen. De werkzaamheden zelf waren daardoor zo gebeurd en er waren voor mij géén verassingen
Paul Groot de
Paul Groot de
2024.04.17
Op afgesproken tijd aanwezig en alles opgelost onderdeel wel duur maar dat is niet anders
Neo Pap
Neo Pap
2024.04.13
Leuke lessen! Vakbekwame en goede leraar die op een ongedwongen manier je gerust stelt en je op je gemak laat voelen. Professioneel en toch heel ontspannen.
Otto Ketelaar
Otto Ketelaar
2024.04.13
Akozy
Akozy
2024.04.12
De beste rijschool om in 1 keer te slagen!! Gezellige instructeur die al zn tijd en moeite in je steekt💪🏻 gr ryan
Guido Van Ree
Guido Van Ree
2024.04.11
Prima service !!
E.J. van de Pas
E.J. van de Pas
2024.04.11
Koelkast werkt niet meer op gas. Waakvlam wel echter koelt niet. 230 prima. Natuurlijk zelf wel eens de brander schoongemaakt bij vorige campers. Bij de huidige camper zit het rooster zo vreemd geplaatst dat je er zo niet bij kunt. Camperservice gevraagd en kreeg de offerte. Ook verder gezocht en het kon van alles zijn. Waarschijnlijk moest de koelkast eruit. Nooit gedaan dus ik dacht:"dat laten we de professional doen". Vooraf aan het tekenen van de offerte nog expliciet gevraagd of de ervaring er wel is in dit soort klussen. Iedereen kan wel zeggen dat hij/zij van het camper onderhoud is. Enfin, Bert kwam, zag en overwon. Weer wat geleerd over camperonderhoud, lpg en verbrandingstemperatuur, koelkast uitbouwen (zo gebeurd) en "branderbed". Het standaard uur was genoeg om de klacht perfect te verhelpen! Fijn, zo'n service aan huis! Dank Camperservice Nederland! Het werkt weer uitstekend!
Arnold van Berkel
Arnold van Berkel
2024.04.10
Na de koelkast op 220 volt te hebben gezet sloeg de aardlekschakelaar eruit, gemaild met caravanservice binnen een paar uur antwoord met een eventuele oplossing en prijs indicatie en met een datum en tijdstip. Net geweest en helemaal volgens afspraak gemaakt zeer tevreden en het aanbevelen waard
Dan INFLUX
Dan INFLUX
2024.04.10
Allereerst: mooie winkel met genoeg keuze aan whisky, ook de independent bottelaars zijn ruim vertegenwoordigd en er is genoeg expertise aanwezig! Online is de service ook dik in orde.
Edjuh Ebbeskamp
Edjuh Ebbeskamp
2024.04.10
Perfect ,Vriendelijk en vlot top..Wij zijn er blij mee .