cv-mallen.se

www.cv-mallen.se

cv-mallen.se Recensioner

Bra omdöme
4.4
146 recensioner Verifierad
cv-mallen.se
%title%

%offer%

Recensioner ( 146 ) 4.4

Robert Nilsson
Robert Nilsson
2024.05.25
Bra upplägg med många olika möjligheter. Har fått mycket beröm över att mitt eget cv är väldigt proffsigt och även fått av en stor rekryteringsfirma att de är det proffsigaste dem sätt. Det negativa är att de upplevs som dyrt att vara medlem så länge som jag varit utan att sagt upp medlemskapet. Dock fyller detta en funktion och har hjälpt mig att byta jobb vid två tillfällen
Svara från cv-mallen.se 2024.05.27
Hej Robert! Stort tack för ditt fina omdöme och det är väldigt kul att höra att vi hjälpt dig till ett nytt jobb! Om du har några frågor får du gärna höra av dig på vår kundtjänstmail info@cv-mallen.se Med vänlig hälsning, Thomas CV-mallen.se
Pogos Pogosjan
Pogos Pogosjan
2024.05.24
Annika Lönn
Annika Lönn
2024.05.24
Svara från cv-mallen.se 2024.05.24
Hej Annika! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi finns tillgängliga på kundtjänstmailen om du har några frågor! Med vänlig hälsning, Thomas - CV-mallen.se
Arzu Umut
Arzu Umut
2024.04.28
Catarina Samuelsson
Catarina Samuelsson
2024.04.21
Ulrica Wahlberg
Ulrica Wahlberg
2024.04.01
Jag tycker sidan ä svårhanterlig. Denna gång skrev jag ut mitt CV då jag skulle lämna det personligen. Skrev ut ca 20 st med olika inriktning på det personliga brevet vilket kostade en del då jag gjorde detta på biblioteket. När jag hämtade dokumenten i skrivaren var bokstäverna så små att det knappt gick att läsa texten. Jag fick alltså gå in på websidan och ändra punktstorlek på alla CVna och printa ut dem igen vilket alltså innebar dubbla kostnaden och en hel del extra tid. Det var inte helt enkelt att hitta var man ändrar punktstorlek heller. Jag tycker överhuvudtaget det är svårt att hitta olika funktioner som bara t ex att - och var - man kan döpa sina dokument. Flera olika menyer att leta i. Känns ologiskt upplagt. Det är också störande att om man vill öppna sitt dokument så står det redigera på knappen. Jag vill oftast inte redigera utan bara öppna dokumentet och läsa det. Givetvis lär man sig detta men det är bara ett exempel på att det är en del som är lite ologiskt. Det borde stå öppna/redigera. En gång ville jag ta bort mitt CV men behålla brevet men då försvann även brevet eftersom jag hade behövt koppla bort det från CVt först. Det kunde ju kommit upp ett fönster där detta påpekades så att sådana misstag kan undvikas. Detta dokument gick ju inte att återkalla heller så fick skriva om allt. Tänkte avsluta prenumerationen som jag tycker är för dyr. Skrev ut de sista dokumenten samma dag som ny dragning skulle ske. Tog för givet att denna skulle göras kl 24.00 men det visade sig att detta sker några timmar tidigare vilket inte känns ok. Fick upp meddelande att dragning görs om två timmar. Men detta stämde inte utan månadsavgiften drogs nästan omgående! Vilket innebar att jag fick betala för ytterligare en månad! När jag försökt nå kundtjänst har de inte svarat. Inget telefonmeddelande om när man återkommer. Det är givetvis irriterande när man ringer flera gånger och ingen svarar. Det ger inte ett så seriöst intryck att inte ha ett automatiskt telefonmeddelande till kunder som kontaktar dem. Har sett att flera klagar på det men ändå åtgärdar man inte detta, Denna webbsida passar säkert många men inte mig så jag kommer testa en annan CV-site nu.
Svara från cv-mallen.se 2024.04.01
Hej Ulrica. Tack för din feedback. Jag har haft koll på vår kundtjänstmail hela påskhelgen men jag kan inte se något mail från dig. Det vore toppen om du mailade oss om detta då vi inte har någon telefonkundtjänst. När det gäller nedladdningen av dina CV:n så kostar det inte per gång som du laddar ner dina CV:n och personliga brev utan du betalar en gång och sen kan du ladda ner dina CV:n & PB:n så många gånger du vill. När det gäller texten i ditt CV så väljer du själv vilken storlek du vill ha på texten i ditt CV precis som du skriver. Den storlek som du har på texten i din PDF är den storlek som du får när du skriver ut. Det står inte redigera på knappen för att öppna CV:t utan "Förhandsgranska CV". Vi har bara en knapp som det står redigera på och det är knappen som man klickar på för att gå in och redigera CV:t. Det är mycket i din feedback som jag inte alls känner igen från min tjänst och jag hade gärna svarat på alla dina frågor på mail om du hade mailat oss istället för att skriva här direkt. Jag hoppas att du väljer att kontakta mig på info@cv-mallen.se så kan jag besvara alla dina frågor där. Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag och jag ser fram emot att höra från dig. Med vänlig hälsning, Thomas på CV-mallen.se
Sofie Fransson
Sofie Fransson
2024.03.12
En bra sida där man kan skräddarsy sitt cv och pb. Dock är personligt brev mallarna fulla med felstavningar och mycket skumma meningar.
Niklas Wibom
Niklas Wibom
2024.02.28
En bra affärsidé men tyvärr långt ifrån tillräcklig. Nackdelar: * för få funktioner * ej logisk sida dvs inte användarvänlig. Den borde vara som att använda ett wordprogram. * för få mallar och liknande. * Pris för högt i förhållande till andra sidor med liknande tjänster * Löpande debitering av medlemskap, tills man säger STOPP känns väldigt fel. * Men sämst av allt: spärr på dina filer. Dvs om du inte är betalande medlem kan du INTE öppna filerna du skapat på sidan, ej heller kan arbetsgivarna öppna den. Det är orsaken till att jag sade upp mitt medlemskap ! Den som skapat denna tjänsten borde lägga tid på att uppdatera/uppgradera denna tjänsten.
Svara från cv-mallen.se 2024.02.29
Hej NIklas. Tack för ditt omdöme. Låt mig besvara din feedback punkt för punkt: Spärr på dina filer: Detta stämmer inte. Dina nedladdade CV:n i PDF format kan du använda även när du inte har ditt konto uppgraderat. Pris för högt i förhållande till andra sidor med liknande tjänster: Detta stämmer inte. Våra närmsta konkurrenter tar: 340 kr /mån, 329kr /mån, 249kr /mån vilket är väldigt mycket mer än vad vår tjänst kostar. För få mallar och liknande: Vi har över 20 st mallar och lägger löpande till nya mallar. För få funktioner: Har du möjlighet att uppge vilka funktioner som saknas? I dagsläget kan du skapa, CV, personligt brev, använda dom digitalt eller ladda ner som PDF, du hittar jobb och mycket annat på vår plattform. Du kan även anpassa ditt CV i form av färg, typsnitt, bild och även ladda upp dokument. Ej logisk sida dvs inte användarvänlig: Vår tjänst är väldigt användarvänlig vilket majoriteten av våra användare uppger i våra undersökningar. Vår tjänst är inte som word och vi har inte utformat den för att den ska vara det. Detta för att word är ett ordbehandligsprogram och vår tjänst är speciellt utformad för att skapa CV:n. Därför kan man inte bara fylla i sin information på vår tjänst som du gör i word. Löpande debitering av medlemskap, tills man säger STOPP känns väldigt fel: Våra kunder har uppgett att det vill ha en återkommande betalning som de stänger av när de får jobb istället för att behöva hålla koll på när uppgraderingen tar slut. Jag hoppas att detta besvarar din feedback och du får gärna kontakta mig på info@cv-mallen.se så kan jag visa dig hur allt fungerar. Med vänlig hälsning, Thomas CV-mallen.se
Henrik Olsson
Henrik Olsson
2024.02.27
Helt fantastiskt bra bemötande och hjälp då jag ville hitta igen mitt gammla cv. 💯
Linda Saari
Linda Saari
2024.02.27
Enkelt att använda, fantastisk support
Eva Byström
Eva Byström
2024.02.19
CV-mallen är verkligen ett smidigt verktyg för att skapa proffsiga CVn och personliga brev med olika layouter. Kan varmt rekommenderas!
Richard Asplund
Richard Asplund
2024.01.26
Snabb återkoppling, tydlig och enkel förklaring!
Anna Lindgren Frank
Anna Lindgren Frank
2024.01.24
Liselotte Ölund
Liselotte Ölund
2024.01.10
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Bästa bästa service o super snygga CV som man kan göra! Stort tack till Thomas som hjälpte mig lite akut med mitt konto på kvällstid - 10 av 10 poäng 👌👌
Svara från cv-mallen.se 2024.01.10
Vad kul att du ville ge oss ett omdöme och att du gillar servicen! Lycka till med jobbsökandet! Med vänlig hälsning, Thomas CV-mallen.se
Elisabeth Frisk
Elisabeth Frisk
2024.01.05
CV-mallen är lätt och smidig att använda och ger många möjligheter till snygg design på sitt CV
Svara från cv-mallen.se 2024.01.10
Stort tack för ditt fina omdöme Elisabeth! Med vänlig hälsning, Thomas CV-mallen.se
Jozy Bananaz
2023.11.10 2023.11.10 | Sweden
Ren bluff! Gratisversionen är värdelös, de lägger en jävla ruta mitt över CVt (över texten du skrivit) där det står "du använder gratisversionen och för att bli av med rutan måste du betala". När man väl sen betalt för en provversion så fortlöper tjänsten som en prenumeration efter några dagar, och försöker du säga upp prenumerationen så avslutas din provperiod direkt FAST du har betalat för dem 4-5 dagarna!!!! Bluff å båg! Dessutom funkar inte funktionerna som dem ska, försöker du välja vilken ordning du vill att saker ska visas i CVt och sparar det så är det likt förbannat i en annan ordning när du väl sparar ner/förhandsgranskar. Rekommenderas absolut INTE!

Datum för erfarenhet: 10 November, 2023
Robert Karles
Robert Karles
2023.10.23
Bra mallar för CV och personliga brev som ger ett professionellt intryck. Det enda negativa är priset. Rekommenderas.
Svara från cv-mallen.se 2023.10.23
Hej Robert! Vad kul att du gillar vår tjänst och stort tack för ditt fina omdöme! Om du har några frågor så är det bara höra av dig till oss på info@cv-mallen.se
Mario Shevchenko
Mario Shevchenko
2023.09.20
Bra sida! Tipsar om att uppgradera sitt konto så man får tillgång till allt. Men gratisversionen är inte dålig heller :)
Svara från cv-mallen.se 2023.09.20
Hej Mario! Vad kul att höra att du gillar vår tjänst och stort tack för ditt fina omdöme!
Thomas Wahlman
Thomas Wahlman
2023.08.28
Ett otroligt enkelt sätt att iordningställa ett CV, att få CV se proffsigt ut. Uppskattar att det finns mängder av CV mallar att välja bland. Snabb respons på frågor via mail!
Svara från cv-mallen.se 2023.08.28
Hej Thomas! Stort tack för ditt fina omdöme! Om det skulle dyka upp några frågor kring tjänsten är det bara höra av dig på info@cv-mallen.se!
Alexander Hanga
Alexander Hanga
2023.04.12
Har registrerat, betalat och gjort ett CV samt personligt brev. Kan inte ladda ner något av dem. Är detta en scam? Edit: Nej, det är inte en scam. Det var något fel (utan felmeddelande) som gjorde att jag inte kunde ladda ner skrivet CV och Personligt brev. Kundtjänst återkom relativt snabbt men jag hade redan skrivit recensionen. Bra men dyr tjänst 4/5.
Svara från cv-mallen.se 2023.04.12
Hej Alexander. Tack för ditt omdöme. Jag testade precis att ladda ner ditt CV och det fungerar bra för mig. Du får gärna uppge vad det är som inte fungerar för dig. Jag skulle även vilja be dig att kontakta oss på våra kundtjänst info@cv-mallen.se eller ringa oss istället för att ge oss 1 stjärna i omdöme här. Speciellt när ditt konto fungerar som det ska. Om du fortfarande upplever något fel på ditt konto får du gärna kontakta oss på info@cv-mallen.se. Om allt fungerar som det ska skulle jag verkligen uppskatta om du ville ändra ditt omdöme som känns felaktigt. Med vänlig hälsning, Thomas - CV-mallen.se