CrossFit Proton

www.crossfitproton.sk

CrossFit Proton Reviews

Excellent rating
4.9
272 reviews Verified
CrossFit Proton
%title%

%offer%

Reviews ( 272 ) 4.9

Dominika Belesova
Dominika Belesova
2024.03.12
Crossfit Proton is an exceptional gym. Trully a community where showing up is the easiest decision you will make in your day. Trainers are professional and unwaveringly attentive. No matter what your fitness level, don’t be deterred to get that first WOD 💪 any skill can be scaled
Katarina Adamkovicova
Katarina Adamkovicova
2024.03.05
Som velmi rada, ze som po 2 rokoch na materskej zavitala do tohto gymu aj ked s totalne malou dusickou, kedze v tom case som sa ledva vedela postavit z postele a myslela som si, ze crossfit je len pre ludi v telke. Zachranilo to nie len moje fyzicke ale aj dusevne zdravie. Som velmi vdacna trenerkam a trenerom v gyme, ktori poradia, vysvetlia, naucia, povzbudia, davaju extremnu energiu nie len do treningov ale aj do inych akcii, do pravidelneho newlettra, ktory mi vzdy zlepsi posledny den v mesiaci, do podcastu ... Treningy su kazdy den v tyzdni v pocte, z ktoreho sa naozaj da vybrat ci uz chcete prist rano, cez obed alebo vecer, v pracovny den alebo cez vikend, sviatok, piatok, naozaj stale otvorene. Momentalne si bez pravidelnych navstev tohto gymu svoj zivot neplanujem :)
Reply from CrossFit Proton 2024.03.05
Dakujeme Katka 🙏
Andrea Múdra
Andrea Múdra
2024.02.02
Moje dieťa tu navštevuje detský crossfit. Trénerka Ema je priateľská, úžasná, s deťmi to naozaj vie, motivuje ich. Syna tam veľmi baví chodíte
Zoltán Gocze
Zoltán Gocze
2024.01.03
Mária žiaranová
Mária žiaranová
2024.01.02
Toto miesto ma magicku moc!! Perfektny tim trenerov, ktory je vzdy 100%-tny! Cvicenie, ktore ma motivuje uz od roku 2017… a este velmi dlho bude! Vdaka za profesionalny pristup, priatelsku atmosferu a trpezlivost posuvat nas dalej! Crossfit a tento moj oblubeny Gym odporucam naozaj kazdemu! Priestor pre zlepsenie fyzickej aj psychickej kondicie 💪♥️
Rasťo Lehuta
Rasťo Lehuta
2023.12.31
Najst akekolvek negativum pri hodnoteni tohto miesta je takmer nemozne. Tu pocas najlepsej hodiny dna utecies z reality, zabudnes ze existuje stres, problemy a niekedy po treningu aj to ako sa vlastne volas. Ale na druhy den sa opat vratis.
Róbert Merva
Róbert Merva
2023.12.31
Do Protonu chodím zatiaľ krátko (cca 7 mesiacov), ale bolo to jedno z mojich najlepších rozhodnutí. Po absolvovaní Basic programu som vedel, že toto bude to správne miesto pre mňa. Nájdeš tu skvelých trénerov, ktorí prispôsobia každý workout tvojim schopnostiam a sile. Nezáleží na tom, či si úplný začiatočník, alebo crossfit cvičíš roky, každý si tu príde na svoje a dobre si zamaká. Okrem toho, ťa tu čaká priestranný gym, bohatý rozvrh tréningov, skvelá komunita ľudí a vždy priateľská atmosféra a dobrá nálada. A samozrejme veľa náradia. Trávenie času v štandardnom fitku ma vždy veľmi vyrušovalo a som aj jedným z tých ľudí, ktorí už v minulosti nad crossfitom mávli rukou a povedali si – To nie je nič pre mňa. Našťastie som sa odhodlal a tréneri v Protone mi ukázali ako veľmi som sa mýlil .. a za to im veľmi pekne ďakujem 😊. Takže ak práve rozmýšľaš nad tým, že by si chcel niečo spraviť pre svoje zdravie, no už pri pomyslení na štandardné fitko “se ti dělá mdlo”, tak ti odporúčam skúsiť CF Proton. Určite neoľutuješ.
mayda mongol
2023.12.31 2023.12.31 | Slovakia
Napriek tomu, že v CrossFit Proton cvičím len krátky čas, musím povedať, že moje skúsenosti sú veľmi pozitívne. Tréneri sú nielen odborníci v danej oblasti, ale aj veľmi priateľskí a ochotní pomôcť, čo je pre mňa ako začiatočníka veľmi povzbudzujúce. Rozmanitosť tréningov mi umožňuje postupovať vlastným tempom, sú veľmi dobre premyslené a rôznorodé. Taktiež gym je zariadený kvalitným vybavením, ktoré umožňuje efektívne tréningy. Môj začiatočnícky pohľad na cvičenie sa vďaka CrossFit Proton radikálne zmenil. Ďakujem za skvelý začiatok a teším sa na viac.
mayda mongol
mayda mongol
2023.12.31
Napriek tomu, že v CrossFit Proton cvičím len krátky čas, musím povedať, že moje skúsenosti sú veľmi pozitívne. Tréneri sú nielen odborníci v danej oblasti, ale aj veľmi priateľskí a ochotní pomôcť, čo je pre mňa ako začiatočníka veľmi povzbudzujúce. Rozmanitosť tréningov mi umožňuje postupovať vlastným tempom, sú veľmi dobre premyslené a rôznorodé. Taktiež gym je zariadený kvalitným vybavením, ktoré umožňuje efektívne tréningy. Môj začiatočnícky pohľad na cvičenie sa vďaka CrossFit Proton radikálne zmenil. Ďakujem za skvelý začiatok a teším sa na viac.
Vladimir Šarčevič
Vladimir Šarčevič
2023.12.30
Do Protonu som prvý krát vstúpil v septembri 2022 a myslím že som nemohol urobiť lepšie, a ľutujem že som to neurobil skôr. Proton je miesto kde pod vedením skúsených, certifikovaných trénerov zažiješ “Najlepšiu hodinu dňa”, gym je skvelé vybavený, čistý, má dostatok parkovacích miest, 12 minút od gymu je zastavka MHD. Proton je super komunita super ľudí a trénerov kde okrem precízne pripravených workoutov zažiješ aj veľa srandy, kopec akcii naviac ako Christmas Cup, Proton Camp, Tímové workouty, Nutri Challange a veľa ďalšieho. Môžem iba odporučiť.
Kristína Kochová
Kristína Kochová
2023.12.28
Slavomir Kollar
Slavomir Kollar
2023.12.28
Najlepšia hodina môjho dňa,super ľudia a výborný trénerský štáb.Mozem len odporučiť
Jakub Rudinsky
Jakub Rudinsky
2023.12.28
Skvelí treneri, skvelá komunita :) Proton nespí, a keď je možnosť, vždy vytvoria nejaký event, kde si zamakáte 🫵🏽🏋🏽. Môžem len a len odporúčať všetkým ľudom bez ohľadu na vek, pohlavie, či nejaké fyzické zdatnosti. Všetkým si prejdete od základu, takže aj keď človek nikdy necvicil, vždy sa nájde zhodná cesta ;) treba vyskúšať :)
Veronika Kassayova
Veronika Kassayova
2023.12.27
Do Protonu ma to pravidelne ťahá už 3 roky, stále ma baví a nič mi nevadí (čo je zázrak 😂) Okrem iného ma už teda tretí rok nebolí chrbát a ráno pekne bez bolestne vyskočím z postele k deckám.
Kristina Kubicova
Kristina Kubicova
2023.12.27
Nenájdete lepšie miesto v Bratislave, kde sa cvičí crossfit.
Jozef
Jozef
2023.12.27
Perfekte miesto, kde nemusíš rozmýšľať nad tým čo ideš cvičiť a čo chceš. Všetkým ťa prevedú a naučia a ako bonus spoznáš nových ľudí ktorý ti prirastú ku srdcu ako rodina.
Tomáš Časnovský
Tomáš Časnovský
2023.12.27
Ak so sebou chcete začať niečo robiť a hľadáte miesto, od ktorého očakávate profesionalitu, kvalitu a pocit príslušnosti ku komunite - Proton je jednoznačná voľba. Každá hodina je vedená trénerom/kou, so skúsenosťami a vedomosťami. Priateľskí spolucvičiaci, gym má dostatok vybavenia a miesta, všetko je pravidelne umývané a dezinfikované, obrovský výber tréningových časov. Najlepším bonusom sú celoročné komunitné eventy. Prakticky v každom ročnom období nám vedenie pripravuje super akcie, či už vianočný Christmas Cup, sviatočné workouty, Summer Camp, Open, nutričnú výzvu, semináre zamerané na zručnosti v gymnastike alebo vo vzpieraní. Proton je miesto, kde sa stanete pevnou súčasťou aktívnej a podporujúcej komunity. Ako introvert som mal spočiatku strach prísť cvičiť na skupinu. Našiel som tu však toľko priateľov, že naposledy som sa tak cítil v školských časoch. Rovnako som mal pocit, že predtým než vstúpim do gymu, sa musím dať “do formy”. No jediná vec, ktorú musíte, je dostať samého seba na konzultáciu a basic - a uvidíte, že to nie je potrebné. Odstupom času vás totiž bude mrzieť iba jediné - že ste nezačali skôr. Predsudkov a výhovoriek prečo nie alebo prečo sa to nedá, sa treba zbaviť!
Petra Císar Nadányi
Petra Císar Nadányi
2023.12.27
Tréningy, ktoré môžem odporučiť bez ohľadu na vek. Partia skvelých trénerov, ktorí vedia veci nastaviť tak, aby fungovali. Mala som obavy na začiatku, hanbila sa a podobne, ale úprimne, dá sa to zvládnuť. Ak chcete začať robiť niečo pre seba, tak v Protone!
Ivo Krajňak
Ivo Krajňak
2023.12.27
Crossfit Proton nie je o zmene životného štýlu, ani o tom že budete silnejší, vytrvalejší, zdravší, vyšportovanejší atď. to je samozrejme iba jeho pridanou hodnotou, ale Crossfit Proton je v prvom rade miesto plné úžasných ľudí, nezameniteľnej atmosféry a neskutočnej srandy. Za mňa je to najlepšia psychohygiéna aká vôbec existuje a vnímam ho ako absolútnu a neodmysliteľnú súčasť môjho každodenného života. Ako by povedala Tina: “Simply the best” 😉🙌
Kristián Király
Kristián Király
2023.12.22