Credit Space

www.creditspace.pl

Credit Space Opinie

Opinie Doskonały
5.0
150 opinii Zweryfikowany
Credit Space
%title%

%offer%

Opinie ( 149 ) 5.0

Jakub Pokojski
Jakub Pokojski
2024.05.09
Serdecznie polecam! Fachowość i bardzo przyjazne podejście.
Odpowiedz z Credit Space 2024.05.11
Serdecznie dziękujemy!!! - kredyty hipoteczne Katowice, Bytom i okolice
Marek Wojnarowicz
Marek Wojnarowicz
2024.05.09
Polecam sprawnie i miło
Odpowiedz z Credit Space 2024.05.09
Serdecznie dziękujemy - kredyty hipoteczne Przemyśl, Rzeszów i okolice.
Bartosz Kifner
Bartosz Kifner
2024.04.29
Wraz z małżonką bardzo polecamy pana Michała Górę. Wszystko nam wytłumaczył i skompletował wszystkie potrzebne dokumenty. Cały proces przebiegł szybko i profesjonalnie.
Odpowiedz z Credit Space 2024.04.30
Serdecznie dziekujemy!!! - Credit Space, kredyty hipoteczne we Wrocławiu i okolicach
Dorota Kassan
Dorota Kassan
2024.04.26
Gorąco polecam Michała Górę każdemu, kto potrzebuje wsparcia w sprawach związanych z kredytem hipotecznym. Jego zaangażowanie, kompetencje i empatia są bezcenne, a jego ogromna wiedza pozwala mu być nie tylko doradcą, ale także prawdziwym przewodnikiem w świecie finansów. Jeszcze raz, ogromne podziękowania za profesjonalizm i pomoc! Pozdrawiamy, Dorota i Łukasz!
Odpowiedz z Credit Space 2024.04.29
Serdecznie dziękujemy - zespół kredytów hipotecznych we Wrocławiu
Ewa Kotwicka
Ewa Kotwicka
2024.04.22
Dziękuję panu Michałowi Góra za pomoc w uzyskaniu kredytu, polecam pana Michała ze względu na dużą wiedzę, zaangażowanie i kompetencje.
Odpowiedz z Credit Space 2024.04.22
Serdecznie dziękujemy w imieniu Michała Góry. Credit Space - kredyty hipoteczne we Wrocławiu
Marta Sawicka
Marta Sawicka
2024.04.13
Współpracę z Panem Michałem możemy opisać jednym słowem- profesjonalizm. Już na samym początku dostaliśmy od Pana Michała rzetelne odpowiedzi na nasze pytania dotyczące kredytów hipotecznych, gdyż nasza wiedza w tym zakresie była jedynie ogólna i byliśmy pełni wątpliwości. Teraz, kiedy jesteśmy już w swoim nowym mieszkaniu, chcieliśmy bardzo podziękować za udzieloną nam pomoc oraz poświęcony naszej sprawie czas! Adam i Marta 😉
Odpowiedz z Credit Space 2024.04.13
Serdecznie dziękujemy - kredyt hipoteczny Wrocław
Barbara Konik
Barbara Konik
2024.04.07
Super podejście, pełen profesjonalizm i duża wiedza. Pan Filip Kostka jest w pełni zaangażowany - kontakt 24/7 : cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania (nawet nie związane z kredytem, a ogólnie). Przejście przez całą procedurę bardzo sprawne - Pan Filip przyjął moją sprawę z BK2 na ostatnią chwilę (grudzień przed samymi świętami) mówiąc - damy radę - i daliśmy. Wsparcie przed i po uruchomieniu, w święta, na urlopie. Trafiłam z polecenia i ja również będę polecać! Dodatkowe podziękowania dla Pana Michała Góry, który pomagał z dokumentami pod nieobecność Pana Filipa.
Odpowiedz z Credit Space 2024.04.07
Serdecznie dziękujemy - eksperci od kredytu hipotecznego we Wrocławiu
Karolina Misiak
Karolina Misiak
2024.03.25
poleca
Serdecznie dziękuję p. Michałowi Góra za doradztwo i pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Wszystko mi Pan dokładnie wyjaśnił, był gotowy odpowiedzieć na kolejne pytania, załatwił za mnie większość formalności. Zdecydowanie polecam zacząć rozważanie o własnym mieszkaniu od konsultacji z Panem Michałem.
Odpowiedz z Credit Space 2024.03.25
Serdecznie dziękujemy!!! - Poleć usługi Michała swoim znajomym i przekaż im link: www.creditspace.pl/portl/migora/facebook.
Karolina Misiak
Karolina Misiak
2024.03.25
Serdecznie dziękuję p. Michałowi Góra za doradztwo i pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Wszystko mi Pan dokładnie wyjaśnił, był gotowy odpowiedzieć na kolejne pytania, załatwił za mnie większość formalności. Zdecydowanie polecam zacząć rozważanie o własnym mieszkaniu o konsultacji z Panem Michałem.
Odpowiedz z Credit Space 2024.03.26
dziękujemy - eksperci kredytu hipotecznego we Wrocławiu
Filip Pawelec
Filip Pawelec
2024.03.24
Profesjonalizm, zaangażowanie i wiedza pana Michała Góry pomogły mi w procesie uzyskania kredytu na mieszkanie. Pan Michał był bardzo pomocny na każdym etapie, wyjaśniając zrozumiale wszelkie kwestie i doradzając najlepsze rozwiązania. Dzięki jego wsparciu, cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam jego usługi wszystkim poszukującym wsparcia przy wzięciu kredytu hipotecznego.
Aleksander Augustyniak
Aleksander Augustyniak
2024.03.05
Odpowiedz z Credit Space 2024.03.05
Dziękujemy!!! - Kredyty Hipoteczne we Wrocławiu
Tomasz Kluska
Tomasz Kluska
2024.02.28
Pełen profesjonalizm. Odpowiada o każdej porze na najtrudniejsze pytania. Pan Michał walczył o nas do samego końca.
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.29
Dziękujemy!!!- Credit Space - kredyty hipoteczne we Wrocławiu
Wiktoria S
Wiktoria S
2024.02.26
Serdecznie polecam Pana Michała Sabal oraz Panią Dominikę, z takimi ekspertami proces okołokredytowy mimo, że na odległość przebiegł wzorowo! Jestem rowniez zachwycona samą platformą credit space, przejrzysta i niezwykle pomocna, brawo!
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.27
Bardzo nam miło!!! - eksperci kredytu hipotecznego we Wrocławiu
Karolina Stasiaczyk
Karolina Stasiaczyk
2024.02.25
Pełny profesjonalizm. Pan Michał jest dostępny o każdej porze. Pan Michał odpowiada na wszytskie.
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.26
Dziękujemy - Kredyty Hipoteczne we Wrocławiu
Klaudia Skwiot
Klaudia Skwiot
2024.02.21
Ogromnie polecam współpracę z Panem Pawłem Kulik! Profesjonalne podejście, cierpliwość do klienta i wsparcie w dosłownie każdy momencie
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.26
Serdecznie dziękujemy - ekspert kredytów hipotecznych w Warszawie - Credit Space
Aldona Olszewska
Aldona Olszewska
2024.02.06
Przeszłam przez 2 procesy kredytowe z pomocą Pana Filipa. Jestem zadowolona z współpracy - profesjonalizmu, zaangażowania i skuteczności. Polecam z czystym sumieniem każdemu, kto poszukuje profesjonalnego i zaufanego pośrednika kredytowego.
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.07
Dziękujemy - Eksperci kredytowi we Wrocławiu
Iga Mierzejewska-Książek
Iga Mierzejewska-Książek
2024.01.22
poleca
Mieliśmy okazje trafić do pana Michała Góry z polecenia, był to nasz drugi doradca, u którego byliśmy. W efekcie końcowym to właśnie z panem Michałem zdecydowaliśmy się z mężem rozpocząć proces kredytowy. Pomimo naszych obaw i niepewności, a także towarzyszącego stresu bardzo sprawnie przeprowadził Nas przez cały proces. Pan Michał wyróżnia się pełnym profesjonalizmem, wiedza, zaangażowaniem i doświadczeniem, a także szybką reakcją na występujące potrzeby banków i przeciwności losu. Czuliśmy się w pełni "zaopiekowani". Polecamy z całego serca współprace z panem Michałem Górą.
Odpowiedz z Credit Space 2024.02.26
Dziękujemy - kredyty hipoteczne we Wrocławiu - Credit Space
Janusz Ziober
Janusz Ziober
2024.01.17
Polecam pana Michała Górę . Pomógł nam uzyskać kredyt na nasz wymarzony dom.Wspólpraca z panem Michałem była miła i profesjonalna
Odpowiedz z Credit Space 2024.01.22
Dziękujemy bardzo - Eksperci kredytu hipotecznego we Wrocławiu i okolicach
Arek Drąg
Arek Drąg
2024.01.17
Polecam!
Odpowiedz z Credit Space 2024.01.22
Dziękujemy bardzo - Eksperci kredytu hipotecznego we Wrocławiu i okolicach
Ji
Ji
2024.01.17
I have to say I had a very good experience with Credit Space, thanks for my agent Mr. Michał Góra I got my bank loan in a short period. He is very professional and every time when I have any question or need his help, he always fast respond. As a foreigner in Poland, my case was much more difficult than the other people to get the bank loan, but Mr. Michał Góra helps me made it! If you have any need about buying a house /flat, is a good idea to contact with Mr. Michał Góra.
Odpowiedz z Credit Space 2024.01.17
Thank you for using - Mortgage experts in Wrocław.