Creative Viking - Grafisk designer

Creative Viking - Grafisk designer Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Daniel Mikuta
Daniel Mikuta
2024.03.05
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde lidt sammen med Katrine da min virksomhed havde brug for en professionel hjemmeside. Katrine har hele vejen igennem været professionel og skarp men samtidig helt nede på jorden og gør alt langt mere forståeligt. og så altid i godt højt humør! For mit vedkommende kunne jeg ikke være mere tilfreds med produktet og hjemmesiden nåede kun at være oppe under en uge inden min hidtil største kunde henvendte sig. Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Katrine!
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Hej Daniel, Jeg kan hverken få armene ned eller stoppe med at klappe i mine hænder over, at du har landet din største kunde. Det er simpelthen så velfortjent. Du har været en fornøjelse at arbejde sammen og, og du fortjener så meget medvind på din iværksætter rejse 🤗 Bedste hilsner Katrine, creative viking
Advertisement
Janni Nyborg
Janni Nyborg
2024.02.13
Jeg har haft æren af at arbejde sammen med Katrine om udarbejdelsen af et foreningskatalog, og så har hun optegnet et logo for os. Hele processen har været virkelig god og professionel - og så har Katrine et skønt, jordnært og glad væsen - som helt klar gør processen endnu sjovere. Hele vejen igennem har hun været super effektiv og der er hurtigt kommet forslag eller rettelser retur. Hun er kommet med mange gode idéer til designet undervejs, og det endelige katalog har kun fået rosende ord med på vejen fra modtagerne. De bedste anbefalinger til Katrine/Creative Viking her fra :-)
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Hej Janni, TAK for din fine anmeldelse og for et virkeligt sjovt samarbejde! Du har i ligeså høj grad gjort processen sjov for mig, vil jeg lige hilse og sige 😊 Og fantastisk at kataloget er blevet taget godt imod 👏 Bedste hilsner Katrine, creative viking
Lasse Kristensen
Lasse Kristensen
2024.01.11
Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Creative Viking, og jeg kan ærligt sige, at Katrine har leveret en magisk hjemmeside samt logo til mig. Valget af en ny leverandør til min hjemmeside var ikke let, da jeg havde modtaget tilbud fra flere forskellige firmaer. Efter at have holdt et møde med Katrine fra Creative Viking, forsvandt alle mine tvivl. Katrine imponerede mig fra starten med hendes utallige kreative ideer, og jeg gav hende faktisk frie hænder til at designe min hjemmeside samt logo. Jeg er særligt imponeret over hendes evne til at overholde alle aftaler, og når jeg havde rettelser til hjemmesiden, blev de ofte foretagt under vores online møder. Selv når det drejede sig om større ændringer, var Creative Viking utroligt hurtige til at implementere dem, og jeg oplevede, at rettelserne blev lavet senere samme dag. Jeg kan varmt anbefale Creative Viking til alle, der søger en pålidelig og kreativ partner til deres hjemmeside- og designprojekter. Creative Viking har virkelig overgået mine forventninger, og jeg er utroligt tilfreds med resultatet af vores samarbejde. Magisk hilsen Lasse K Tryllekunstner
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Hej Lasse, tusind tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst for et magisk samarbejde ✨ det har været et utrolig spændende univers at tappe ind i og skabe, og jeg er så glad for at du var ligeså begejstret for resultatet 🪄 Bedste hilsner Katrine, creative viking
Mette Pihl Fly
Mette Pihl Fly
2024.01.11
Fantastisk godt samarbejde! Katrine har en masse ideer, som hun formår at omsætte til unikke og iøjnefaldende designs. Hendes kreativitet og forståelse har været med til at skabe rigtig gode resultater. :-) Varmeste anbefaling herfra.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Hej Mette, tusind for de søde ord of fine anmeldese 🤗
Coach Nikolaj
Coach Nikolaj
2023.11.26
Katrine har min ypperste anbefaling. Hun er stjerne til både processen - men ligeledes i forståelsen af hvem du/dit brand er og hvor du gerne vil hen. Den eneste grafiker - jeg kommer til at bruge fremover. Og dit sikre valg, hvis du læser det her lige nu.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.12.26
Wow, tusind tak for din fine anmeldelse, Nikolaj! Den er virkeligt værdsat. Jeg ser frem til mange flere projekter sammen med dig. :) Bedste hilsner Katrine, Creative viking
Advertisement
Jesper Hedemann
Jesper Hedemann
2023.10.25
Vi vil gerne give dig en varm anbefaling for den fantastiske service, du har leveret hele vejen igennem. Dit arbejde med at skabe grafisk materiale og visuel identitet for The Photo Art Shop har været en afgørende faktor for vores virksomheds start. Tak for din store tålmodighed, pligtopfyldenhed og store detaljesans. Vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet, og vi vil varmt anbefale dig til enhver virksomhed, der søger en meget dygtig grafiker. Tak Katrine!
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.12.26
Kære Jesper og resten af The Photo Art Shop teamet, Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst for et fantastisk arbejde. Jeg glæder mig til at se The Photo Art Shop udfolde sig, med alle de smukke billeder. Bedste hilsner Katrine, Creative viking
Charlotte Godsk
Charlotte Godsk
2023.10.03
Jeg valgte at Katrine skulle hjælpe med at lave min nye hjemmeside, fordi jeg blev draget af hendes jordnære, humoristiske og empatiske personlighed. Jeg havde set nogle af hendes tidligere projekter, og synes, at hun var både kreativ og professionel. Katrine har mange gode ideer, og hun fandt lynhurtigt et logo, som passede perfekt til mig. Hun er god til at komme med input og hjælp til både tekst, indhold og det visuelle udtryk. Når tingene nogle gange har drillet og virket uoverskuelige, har Katrine været god til at skabe ro og overblik, med fokus på opgaven. De bedste anbefalinger fra Charlotte Godsk
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.12.28
Kære Charlotte, Tusind tak for din varme anmeldelse, den rammer lige i hjertet. Jeg ønsker dig inderligt alt held og lykke på din rejse som selvstændig psykoterapeut og glæder mig til at følge med. Bedste hilsner Katrine, creative viking
Ditte Poulsen
Ditte Poulsen
2023.09.12
Katrine er absolut fantastisk at arbejde sammen med! Hun fanger hurtigt dine ideer og tryller dem om til en virkelig flot og professionel hjemmeside. Man er med hele vejen og hvis der er rettelser, klarer hun det med det samme. Katrine er så nem at tale med, glad og smilende og utrolig dygtig til sit arbejde. CuraVikar kan kun anbefale Katrine, vi er virkelig positivt overraskede over vores nye hjemmeside - 5 stjerner herfra ☺️
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Hej Ditte, Tusind tak for den flotte anmeldelse og for et rigtig godt samarbejde! Du har virkeligt været en fornøjelse at arbejde med og ønsker dig/jer så meget held og lykke med vikarbureauet 🤗 Bedste hilsner Katrine, creative viking
Jimmy Frohn Jensen
Jimmy Frohn Jensen
2023.08.29
Katrine Katrine Katrine.... Katrine har hjulpet os med at få en hjemmeside op og stå! Hun har været skarp, grundig, kreativ og super dygtig! Vi står nu med en hjemmeside, som er flot, og jeg knap havde turde håbe på. Jeg er bange for, at det ikke er sidste gang vi skal lave sådanne projekter sammen :) De varmeste anbefalinger fra Frohns IT-Service / Smaat-godt.dk Ps. Under vores brainstorm fandt vi ud af at Katrine ALDRIG havde hørt om Jimi & René - hvilket vi dog fik rettet op på i løbet af processen! ;) Husk at støt de små iværksættere!! :)
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.12.26
Jimmy, Jimmy, Jimmy.. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg har gjort inden jeg havde mødt Jimi og René :) Men ikke mindst, så er jeg glad for at have mødt the one-and-only Jimmy Frohn Jensen! Tak for din varme anmeldelse og for et kanon godt samarbejde! Jeg glæder mig til endnu flere sjove projekter sammen med dig :) Bedste hilsner Katrine, Creative Viking
Advertisement
Cecilia Lyngtoft
Cecilia Lyngtoft
2023.08.16
Da jeg stod og skulle have rebrandet min forretning og logo, tænkte jeg straks på Katrine. Jeg havde været så heldig, at have mødt hende én gang før, og hendes behagelige, rolige og dygtige væsen tiltalte mig, så jeg vidste det kunne blive et godt samarbejde. Men jeg må indrømme jeg blev alligevel blæst bagover af hendes hurtige måde, at fange essensen af mig og min forretning og få det ført ud i et logo, der straks talte til mig. Hun havde lavet 3 fantastiske eksempler, som var meget forskellige. Det var rart, at der var noget særligt og unikt ved hver eneste, og det var tydeligt, at Katrine have gjort sig mange tanker og virkelig fået MIG med ind i designet. Hendes færdige designpakke er fyldt med lækkerier og det er yderst gennemarbejdet og gennemført. Den færdige designmanual er fantastisk til ens fremtidige arbejde, da alt bliver leveret overskueligt og lige til at gå til. Det er bestemt ikke sidste gang jeg hiver fat i Katrine og vil klart anbefale hende
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2024.03.17
Kære Cecilia, tusind tak for din fine anmeldelse - hvor jeg er taknemmelig for at have samarbejdet med dig og dit fantastiske væsen. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke på din iværksætter rejse, som jeg følger med i på sidelinjen 🤗 Bedste hilsner Katrine, creative viking
Alexander Bo Jensen
Alexander Bo Jensen
2023.07.27
God pris, høj kvalitet og den perfekte løsning for nystartet virksomheder. Som nystartet virksomhed oplevede jeg det som en stor jungle at skulle finde en partner til at lave visuel identitet, logo og hjemmeside. Gennem opslag på facebook blev jeg gjort opmærksom på Creative Viking og Katrine. Jeg har sjældent været så glad for en beslutning, som da jeg valgt at bruge Creative Viking. Først og fremmest følte jeg mig i trygge hænder og jeg fik mulighed for at komme inputs, men samtidig var Katrine godt til at sætte retning. Jeg fik lavet en visuel identitet og et logo som jeg føler mig meget kompetent med. Alt i alt kunne jeg ikke have fået en bedre start på iværksætter livet - hvad visuel identitet, hjemmeside og marketing angår. Jeg vil klart anbefale Katrine til netværk og generelt til nystartet virksomheder.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.08.07
Hej Alexander, Tusind tak for anbefalingen - jeg er også meget taknemmelig for at det lige var mig du faldt over på Facebook 🙏 Tak for et rigtig fedt samarbejde med Arting Green logo og hjemmeside. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen og heppe på dig 👏 Bedste hilsner Katrine, Creative Viking
Andreas Aabye Kongsbøg
Andreas Aabye Kongsbøg
2023.07.08
Jeg fik anbefalet Katrine gennem mit netværk, og jeg har ikke fortrudt mit valg af samarbejde med hende det mindste. Jeg blev mødt i øjenhøjde med en sublim professionalisme, og Katrines proaktivitet og engagement i mit projekt har været helt ekstraordinært. Processen har været rigtig behagelig, og jeg er yderst tilfreds med det endelige produkt, som Katrines kyndige hænder har bragt til live. De varmeste anbefalinger herfra!
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.08.07
Hej Andreas, Tak for din fine anmeldelse! Det har været utrolig spændende at være med i dit projekt og jeg glæder mig SÅ meget til at se hvordan Nordic Siesta kommer til at udfolde sig 🙏 Bedste hilsner Katrine, Creative Viking
Kasper Møller-Hansen
Kasper Møller-Hansen
2023.06.22
Jeg vil gerne anbefale Katrine, Creative viking. Som en dygtig og kreativ grafisk designer. Evnen til at omsætte idéer til visuelt imponerende designs er bemærkelsesværdig. Katrine / Creative viking formår at skabe designs, der er både æstetisk og bemærkelsesværdi, der er sans for farver, typografi og layoutet er enestående. Jeg tror det der vil adskille Creative viking fra andre i branchen er evnen til at forstå og indfange kundens behov, at kunne omsætte kundens vision til et fantastisk designresultat, hvor der er taget højde for feedback og forskellige krav. Jeg håber denne anbefaling vil være nyttig for folk der mangler eller søger efter en dedikeret grafisk designer. Creative Vikings ekspertise og kreativ flair, være en værdifuld resurse for ethvert designprojekt !
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.08.07
Hej Kasper, Tusind tak for din fem-stjernet anbefaling - det betyder alverden for mig! Jeg ser frem til de næste projekter vi skal opstarte sammen. Bedste hilsner Katrine, Creative Viking
Advertisement
Niels Freese
Niels Freese
2023.06.02
Katrine Laustsen, Creative Viking, elaborated the graphical design of our extensive report on startups using creativity, understanding and flexibility. TechBBQ is indeed grateful for Katrine´s professional and efficient effort, which lifted the report. A nice cooperation based on commitment and ambitions.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.08.07
Hi Niels, Thank you so much for the great review and teamwork. It was my pleasure working with you guys and I hope we will have a nice and long cooperation. Kind regards Katrine, Creative Viking
Anna-Louise Bolther Andersen
Anna-Louise Bolther Andersen
2023.04.27
Jeg fik lavet en Designmanual hos Creative Vikning dvs. alt fra Logo, skrifttype og farver til min virksomhed www.whistleblower-legal.com Forløbet var yderst nemt og Katrine fangede hurtigt hvor jeg gerne ville hen. Kan på det varmeste anbefale at indgå samarbejde, hun er dygtigt, hurtigt og bare skarp på ens ønsker. Jeg vil til enhver tid bruge Katrine igen.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.05.10
Hej Anna-Louise, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse - det værdsætter jeg utrolig højt. Jeg glæder mig til at se hvordan din nye visuelle identitet kommer til at udforme sig på dit iværksættereventyr. Bedste hilsner Katrine, creative viking
Kim Kokholm
Kim Kokholm
2023.04.19
Ifm. udarbejdelsen af Rum4u's webshop (rum4u.dk) har vi været super glade for hele forløbet og den store support Katrine har ydet. Rigtig godt resultat og helt i tråd med vores forventninger og tidsplan. Stor anbefaling herfra. 5 Stjerner uden tvivl...
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.05.10
Hej Kim, Tusind tak for den flotte fem-stjernede anmeldelse - og ikke mindst for et super godt samarbejde. Jeg glæder mig til at følge med i jeres rejse, og hvis der er andet jeg kan hjælpe med siger du endelig bare til. Bedste hilsner Katrine, creative viking
Ulrik Bergmann
Ulrik Bergmann
2023.04.06
Jeg vil gerne give dig en varm anbefaling for den fantastiske service, du har leveret som vores grafiske samarbejdspartner. Dit arbejde med at skabe hjemmesider, grafisk materiale og visuelle identiteter har været en afgørende faktor for vores virksomheds succes. Din ekspertise indenfor grafisk design og din kreative tilgang til projekterne har virkelig imponeret os. Du har formået at fange vores vision og bringe den til live på en måde, vi aldrig havde forestillet os. Dine designs er altid friske, innovative og professionelle, og de har virkelig hjulpet os med at differentiere os i markedet. Vi værdsætter også din pålidelighed og fleksibilitet. Du er altid tilgængelig for at besvare vores spørgsmål, imødekomme vores ændringsønsker og levere dine projekter til tiden. Din passion og dedikation til dit arbejde skinner igennem i hvert eneste projekt, du har arbejdet på for os. Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og partnere om det grafiske arbejde, du har udført for os. Dine designs har virkelig hjulpet os med at styrke vores brand og positionere os som en professionel og innovativ virksomhed i markedet. Vi er så taknemmelige for dit samarbejde og dit bidrag til vores virksomheds succes. Vi vil uden tøven anbefale dig til alle, der søger en dygtig og kreativ grafisk partner. Du er en sand professionel, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.05.10
Hej Ulrik, For det første - wow, sikke en anmeldelse! Tusind tak fordi du tog dig tiden til at skrive anmeldelsen, det værdsætte jeg utrolig meget. Jeg kan også kun takke dig for et fantastisk samarbejde - jeg glæder mig til at arbejde med dig på endnu flere spændende projekter i fremtiden. Bedste hilsner Katrine, creative viking
Advertisement
Jesper Hedemann
Jesper Hedemann
2023.03.03
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Katrine som freelance grafisk designer til at udvikle vores sushi restaurant's visuelle identitet og hjemmeside. Katrine er virkelig dygtig til sit arbejde og formår at fange essensen af vores brand i sit design. Hendes samarbejdsevner er også imponerende, da hun var lydhør overfor vores ønsker og feedback og formåede at integrere dem i hendes arbejde på en konstruktiv måde. Hendes pligtopfyldenhed og effektivitet betød, at projektet blev færdigt til tiden, og hendes detaljeorientering var med til at sikre, at alt var perfektioneret. Vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet, og vi vil varmt anbefale Katrine til enhver virksomhed, der søger en dygtig og pålidelig grafisk designer. Tak Katrine!
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.03.03
Kære Jesper, Tusind tak for den fantastiske anmeldelse. Det betyder meget for mig at høre, at jeg har været i stand til at opfylde jeres forventninger. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig / jer. Tak for jeres tillid og for at give mig muligheden for at hjælpe jer med at skabe et fantastisk visuelt brand. Endnu engang, tak for din anerkendelse og støtte. Bedste hilsner
 Katrine / Creative Viking
Anne Hamilton Møller
Anne Hamilton Møller
2022.10.22
Jeg kan varmt anbefale Katrine, med hendes meget veludviklede æstetiske sans, faglige viden og erfaring. Hun er super god til at finde essensen i et brand og visualisere det grafisk, hvor man kan se, at der er tænkt over tingene og detaljerne. Derudover, er hun bare super imødekommende, fuld af positiv energi og nem at arbejde og være sammen med. Man er ihvertfald sikker på en god oplevelse i samarbejdet med Katrine!
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.02.09
Kære Anne, Tusind tak for dine søde ord, de betyder utrolig meget for mig. Man kan jo ikke været andet end positiv i dit selskab 🫶 Bedste hilsner Katrine, Creative Viking
Annmari Aalbæk Jensen
Annmari Aalbæk Jensen
2022.10.11
Rang Design har benyttet Katrine til at få lavet en flot og brugbar webshop. Hun har sat os ind i hvordan man benytter platformen Shopify har dannet overblik over alt der skulle tages højde for, samt visuelt fået vores nye webshop til at se ud som vi ønskede. Hun har været både tålmodig og været uundværlig i processen. Vi har sparet både penge og timers arbejde ved at bruge Katrine.❤️‍🔥
Reply from Creative Viking - Grafisk designer 2023.02.09
Kære Annmari, Tusind tak for din fine anmeldelse. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dig/jer og ikke mindst at se hvordan det flotte resultat har udfoldet sig 🫶 Bedste hilsner Katrine, Creative Viking