Corsten Fourage B.V. Recensies

Corsten Fourage B.V. Recensies

4.8

Uitstekend - gebaseerd op 122 beoordelingen

www.corsten.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (121)
Borys Butsevych
Borys Butsevych
2024-02-26
Образцово - показательная ферма !))) Чисто, сухо - разгрузка в ангаре. Дают воздушную пушку вычистить прицеп ! Есть парковка, туалет и ДУШ !)))
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-01-27
Дорогой Борис, спасибо за ваш отзыв. Мы рады, что оказались полезными вам. Ждем вас вновь!
Advertisement
Pieter van Harten
Pieter van Harten
2024-02-26
Goede service! En zoals de naam al zegt "heerlijk hooi" Mijn minipaardjes zijn er dol op!
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-26
Hoi Pieter hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat je paarden zo genieten van het hooi!
Крепкий Орешек
Крепкий Орешек
2024-02-23
Після розвантаження сіна пригостили печивом та кавою:)
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-23
Дякуємо за ваш відгук, Крепкий! Ми завжди намагаємося зробити перебування наших клієнтів приємним. Чекаємо на вас знову!
filip Sobczak
filip Sobczak
2024-02-23
Przyjazna atmosfera po rozładunku jest dostęp do prysznica
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-01-27
Dziękujemy za opinię, Filip! Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Samantha Meinen
Samantha Meinen
2024-02-22
Hele goede communicatie en super mooi hooi! Ik blijf bestellen bij jullie!
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-23
Beste Samantha, we zijn erg blij met uw positieve reactie en we kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met u samen te werken. Dank voor uw vertrouwen!
Advertisement
svetliy lеоnid
svetliy lеоnid
2024-02-22
Приємні люди розгрузили швидко кава печиво пригощали е душ . Дуйка для видування сміття е також.
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-23
Дякуємо, Леоніде! Ми раді, що вам сподобалося спілкуватися з нашою командою. Чекаємо на вас знову!
M -tje
M -tje
2024-02-22
Super fijn bedrijf! Snelle en duidelijke communicatie. Bezorging netjes op tijd en van te voren gebeld. Aardige chauffeur, en heel mooi fris hooi met analyse. Paarden vinden het erg lekker. Zeker een aanrader.
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Heel erg bedankt voor deze uitstekende recensie!
Patricia van Beek
Patricia van Beek
2024-02-22
Al jaren haalden wij hooi en stro bij Corsten. Je wordt er erg vriendelijk behandeld, je voelt je als klant echt gezien als je wordt herkend. Sinds Corsten de optie aanbiedt om ook te bezorgen, maken we daar gebruik van. En wat is dat een fijne oplossing! Je bestelt via de app of de webshop, krijgt een betaalverzoek, zet de poort open en de vriendelijke jongeman doet de rest. Scheelt een paar ritjes naar Mariahout en je kunt een paar maanden vooruit. En dat allemaal ook nog met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn dus heel tevreden en kunnen Corsten aan iedereen met paarden of boerderijdieren aanraden.
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Hoi Patricia, allereerst bedankt voor deze lovende woorden. Het doet ons goed te lezen dat u zeer tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Ik wens u nog een fijne dag!
An Uitbeyerse
An Uitbeyerse
2024-02-22
Fijn bedrijf! Goed hooi, heel behulpzaam personeel!
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Bedankt voor deze schitterende woorden. Wij zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en onze medewerkers. Ik wens u nog een fijne dag toe!
Advertisement
ilyxa gabyda
ilyxa gabyda
2024-02-22
Место выгрузки я лучше в Европе не встречал,приветливый и гостеприимный персонал,сначала тебя угостят кофе с печеньем а потом возьмут документы!) После выгрузки предложат принять душ!!! И если закончилось рабочее время разрешают пользоваться территорией для отдыха!!!!компания на высшем уровне!!!!! Успехов и процветания!!!
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Здравствуйте, Максим! Мы рады, что вам всё понравилось, и напитки, и удобства. Надеемся, что снова скоро увидим вас у нас.
Ellen van Bussel
Ellen van Bussel
2024-02-22
Goede service en zeer fijne firma om mee samen te werken
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Beste Ellen, bedankt voor de mooie woorden. Wij zijn erg blij dat de kwaliteit van onze service u erg goed bevalt. Tot de volgende keer!
Martje Moortgat
Martje Moortgat
2024-02-22
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-22
Bedankt Martje voor deze mooie beoordeling!
Роман Терещенко
Роман Терещенко
2024-02-21
+++++ Приємний персонал,є паркінг душ туалет,розвонтажують швидко,пригостили кавою печивов,гарне місце!!!..
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-21
Дякуємо за відгук, Романе! Ми раді, що вам сподобалось у нас. З нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит!
Advertisement
Maksym Novodranov
Maksym Novodranov
2024-02-21
Отличная фирма. Есть паркинг, туалет и душ. Мне дали кофе и вафли
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-21
Здравствуйте, Максим! Мы рады, что вам всё понравилось, и напитки, и удобства. Надеемся, что снова скоро увидим вас у нас.
Дмитрий Голик
Дмитрий Голик
2024-02-18
Разгрузка просто супер ! Быстро и без суеты разгрузили. Есть душ, туалет. Можно остаться на территории на ночь или на выходные без проблем. На территорию есть своя стоянка. В субботу работают с 8.00 до 12.00 воскресенье выходной.
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-19
Дмитрий, спасибо за вашу поддержку! Мы рады, что вы оценили быстроту и комфорт наших услуг. Мы ценим ваше время и стараемся сделать все максимально удобным для вас. Будем рады видеть вас снова!
Азат Баймурат
Азат Баймурат
2024-02-15
Место хорошая все условий
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-15
Дорогой Азат, мы рады, что Вам понравилось быть с нами. Спасибо за ваши теплые слова и надеемся увидеть Вас снова!
A Ermak
A Ermak
2024-02-08
Очень хорошая компания. Отношение к водителю супер. Предложат кофе и угостят печенье 🍪. После выгрузки предложат принять душ. Здесь работают приятные и добрые люди. Спасибо вам!!!👍👍👍
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-02-11
Дорогой А, благодарим вас за положительный отзыв. Мы рады, что вы оценили наш сервис и уют нашего офиса. Всегда рады видеть вас снова!.
Advertisement
Bernadette Gülcher
Bernadette Gülcher
2024-01-31
Een TOP bedrijf. Kleine baaltjes hooi, stofvrij, netjes gebundeld. Mijn paarden eten het graag. De bundels hooi worden netjes, vakkundig aan huis geleverd, op dag en uur dat voor mij goed uitkomt. Ze denken altijd mee in mogelijkheden. Ook de plastic hoezen voor iver de bundels, werken top.👍 Tot binnenkort.
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-01-31
Beste Bernadette, bedankt voor de mooie woorden. Wij zijn erg blij dat de kwaliteit en service van onze producten u erg goed bevalt. Tot de volgende keer!
Владимир Пейсахов
Владимир Пейсахов
2024-01-27
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-01-28
Dear Vladimir, Thank you for your positive feedback! We are glad to know you had a great experience. We look forward to assisting you in the future.
Руслан Розовский
Руслан Розовский
2024-01-25
Гарне місце!!! Приємний персонал. Розвантажують швидко...
Antwoord van Corsten Fourage B.V. 2024-01-27
Дякуємо за відгук, Руслане! Ми раді, що вам сподобалось у нас. Чекаємо вас знову!