Computer Reparatie Center Roosendaal

Computer Reparatie Center Roosendaal Reviews

Excellent rating
4.9
418 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (395)
Ve Cage
Ve Cage
2024.04.13
Awesome help, very good communication with the dude who repaired it. My RTX30 series card is repaired like new, i highly recommend going this store. he knows what he does and gives good tips and information too. he also cleaned my rtx and i brought it friday and monday like he said he contacted me with an update and i could grab it on tuesday already ,but i choose a later pick up moment which was also no problem. I highly recommend this store so 5 stars. NL: zeer goede ervaring, rtx kaart werd snel gerepareerd en schoongemaakt. De communicatie verliep op en top en dat terwijl ook alles zeer snel werd geregeld. Ik heb hem op vrijdag gebracht en ik kon hem dinsdag al ophalen, maar ik koos voor een later pick up moment. Dat kwam mij beter uit en dit was geen probleem. Zeer vriendelijk en ik raad iedereen hier zijn of haar kaart te laten repareren eerst voordat je een nieuwe koopt. Deze reparatie duurt maar heel kort en is zo veel goedkoper dan een nieuwe. 5 sterren echt een aanrader.
Lena de Kanter
Lena de Kanter
2024.04.11
Snelle, goeie, behulpzame service. Geeft meerdere reparatie opties voor hoge en lage budgetten, snelle, fijne en duidelijke communicatie
Armin Halilovic
Armin Halilovic
2024.04.09
Heeft mijn 4090 gerepareerd binnen een paar weken. Beter dan nieuw. Wat een koning! Goede service, snelle reparatie, advies op hoe je in het vervolg goed kunt zorgen voor je GPU, etc. Ik raad Jari iedereen aan.
Marianne Van Lakwijk
Marianne Van Lakwijk
2024.04.08
Netjes en correct geholpen!! Goed op tijd eveneens.
Supersnel Door een foutje in de Arduino op de Laptop aangesloten gingen 2 USB poorten defect. Met een telefoontje met Jari snel duidelijk waar het om ging, de Laptop bij CRC afgegeven met de mededeling :" Ik zal er morgenvroeg meteen even naar kijken". En inderdaad het bleef niet bij kijken want de volgende dag kwam er al een telefoontje: " Je kunt hem vanmiddag ophalen." Nou hoe had je het gehad willen hebben? Kan het nog beter? Waarschijnlijk wel duurder want ook deze reparatie viel me reuze mee.
Nizar Bakir
Nizar Bakir
2024.04.01
Slecht service
Reply from Computer Reparatie Center Roosendaal 2024.04.01
Ah, de legendarische 'slecht service' review, als een verloren sok in de wasmachine van de klanttevredenheid. Gelukkig heb je ons geholpen om die sok weer te vinden en de service te verbeteren.
Sven Geurtsen
Sven Geurtsen
2024.03.28
Goede snelle services!
J0P
J0P
2024.03.21
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik ontving bij CRC Roosendaal. Niet alleen was de communicatie duidelijk en tijdig, maar de prijs die ze vroegen voor de reparatie was verrassend betaalbaar. Hun algehele service was uitstekend en ik zal zeker terugkomen voor toekomstige reparaties.
Kia Sportwa
Kia Sportwa
2024.02.27
Marco Thepass
Marco Thepass
2024.02.19
De koeling van mijn videokaart werkte niet meer naar behoren. Had nieuwe koelpasta en thermal pads nodig. Deze reparatie werd vakkundig uitgevoerd. De communicatie is uitstekend! Ik kreeg vooraf de diagnose met een prijsopgave alvorens tot reparatie over te gaan. Mijn videokaart werkt weer prima, voelt bijna aan als nieuw!
LukeSparow
LukeSparow
2024.02.19
Quick, transparant service, for a fair price. Cleaned my Ps4 in no time. Now it runs more quietly than ever before!
Daan Mariën
Daan Mariën
2024.02.13
Patrick
Patrick
2024.02.08
Na van meerdere bedrijven te horen gekregen te hebben dat mijn videokaart kapot was. En deze hier te brengen was het echte probleem snel gevonden ! Dus zeer tevreden Houd je goed op de hoogte van de reparatie
Sleepy Bloem
Sleepy Bloem
2024.02.03
Super friendelijk, en snel klaar.
Top ervaring Vorig jaar een videokaart gebracht na dat iedereen hem opgegeven had . Heeft dit bedrijf uiteindelijk uitgevonden en gemaakt wat het was ! Zeer goede ervaring en snelle hulp !
Stephen Kwan
Stephen Kwan
2024.01.27
Very friendly, humble and inspiring owner, had a good talk with him about how he started when I was picking up my broken Asus ROG laptop, the battery connector on my motherboard was ripped off, the pricing, service and quality is really good. Thank you!
INDIGO
INDIGO
2024.01.24
Wat een top bedrijf! Na frustrerende BSODs en verschillende errors tijdens het gamen toch maar mijn PC verstuurd naar het filiaal in Roosendaal, dinsdag verstuurd en zaterdag had ik hem al weer terug! Voeding bleek kapot te zijn dus daar werd netjes een nieuwe in gezet (met overleg) + hij had een grote reinigingsbeurt nodig (hij was echt heel vies😂) Niet verwacht mijn PC zo schoon terug te krijgen, super blij mee!
Diny Forster Oostvogels
Diny Forster Oostvogels
2024.01.12
recommends
goede, snelle en betaalbare service
Dick Jan albers
Dick Jan albers
2024.01.08
Snelle en adequate service. Bedrijf denkt prima mee. Probleem snel opgelost. Factuur was meevaller.
Brian Wouda
Brian Wouda
2024.01.08