Club Sound Professional Sound and Light

www.clubsound.nl

Club Sound Professional Sound and Light Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
33 recensies Geverifieerd
Club Sound Professional Sound and Light
%title%

%offer%

Recensies ( 28 ) 4.7

Jan van Rumph
Jan van Rumph
2024.07.17
Fijn bedrijf! Verstand van zaken. Duidelijke website waar je kunt reserveren. En bij afhalen nemen ze de tijd om vragen te beantwoorden en een duidelijke uitleg te geven. Aanrader!
fam de groot
fam de groot
2024.01.30
Dit bedrijf is echt een aanrader! Hun denken ook met hun klanten mee. Ook met het terugbrengen van de apparatuur zijn ze zeer flexibel. Wat ik ook prettig vond dat als je een mail stuurt hun ook snel reageren. Kortom : prima apparatuur, komen afspraken na, geven goed advies en zijn flexibel. Ik heb er speakers en licht gehuurd. Helemaal top !
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2024.02.03
Wow, wat een geweldige review! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over ons. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn!
Mauricio La Bass
Mauricio La Bass
2023.12.28
Ik had een karaoke set gehuurd met kerst we kregen deze niet aan met terug brengen deet hij het wel dus wij hebben het niet goed aan gesloten wel hebben ze het heel goed afhandelt wij hebben het hele bedrag terug gestort gekregen daar ben ik heel dankbaar tot de volgende keer en veel geluk en succes met jullie bedrijf ❤️❤️❤️🏆👍🏾
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2023.12.29
Hallo Mauricio. Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben opgelost. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daarom doen we er alles aan om eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen!
Sonja
Sonja
2023.06.16
Ondanks drukte werd ik geweldig (en heel geduldig) geholpen. Speciaal een stekker voor me gemaakt die ik nergens kon kopen! Ben ik heel blij mee. Ik raad dit bedrijf beslist aan! Geweldige service!
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2023.06.17
Bedankt Sonja en graag gedaan. Super dat we je konden helpen met de juiste kabel en veel plezier er mee.
Arjan van Rooijen
Arjan van Rooijen
2023.05.20
Super bedrijf! Geweldige service, enorm klantgericht. Fijne medewerker die weet waar hij het over heeft! Dit bedrijf zou ik aan iedereen aanraden die op zoek is naar apparatuur (verkoop en verhuur) voor bijvoorbeeld een feestje.
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2023.05.22
Bedankt voor je mooie review Arjan, Bedankt voor je order en blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Danny Van Hettema
Danny Van Hettema
2020.09.16
Tevreden over de service. Korte lijnen, snel schakelen en flexibel.
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2020.09.16
Hallo Danny, Bedankt de mooie opdracht en je compliment. Tot volgende keer.
Marco Moens
Marco Moens
2020.04.17
Altijd netjes en service gericht, Goede adviezen bij verkoop
Daniël van der Sande
Daniël van der Sande
2020.04.16
Marnix Stams
Marnix Stams
2020.04.16
Goede service en snelle levering. En ingeval van nood altijd een oplossing voorhanden. Top!
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2020.04.17
Bedankt voor je mooie review.
Dinand Van Geest
Dinand Van Geest
2019.08.19
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2019.08.19
Hallo Dinant, Leuk dat je er was vandaag en bedankt voor je positieve review.
Ria Lodder-Spaans
Ria Lodder-Spaans
2019.07.04
Antwoord van Club Sound Professional Sound and Light 2019.07.04
Bedank voor de mooie beoordeling. Graag weer tot ziens.
Hasan Ertekin
Hasan Ertekin
2019.04.25
Henk Gabel
Henk Gabel
2019.03.01
Dani Ubinyana
Dani Ubinyana
2019.02.15
Very professional people.
Mark Verkade
Mark Verkade
2019.01.17
Pieter Kloppenburg
Pieter Kloppenburg
2018.11.09
Top zaak, goede service.
Marcel de Vrije
Marcel de Vrije
2018.06.22
beveelt aan
Geweldige sneeuwmachine gehuurd. Onze voorstelling kreeg er een enorme meerwaarde door. Ik dank Erik en zijn medewerker voor de fijne communicatie en het topproduct dat we meekregen!
Jan Spaargaren
Jan Spaargaren
2018.05.20
beveelt aan
even een paar figuurlijke veren steken in de .... van Erik de Zeeuw van Club sound. gister hadden we problemen met onze geluidsinstallatie Erik gebeld en gefixt. en vlak voor het feestje gaat de draaitafel een vreselijk brom geven Erik gebeld (op zijn vrije zaterdagavond) gewoon langskomen en natuurlijk weer gefixt. Erik je bent een topper. thanks. jan spaargaren js security
Joey Tur
Joey Tur
2018.05.17
peter tom
peter tom
2017.12.08