CrossFit Partizanske

www.cfpe.sk

CrossFit Partizanske Reviews

Excellent rating
5.0
144 reviews Verified
CrossFit Partizanske
%title%

%offer%

Reviews ( 144 ) 5.0

Milos Michalik
Milos Michalik
2024.05.20
Martin Kišš
Martin Kišš
2024.04.29
Skvelý tréneri a každý deň iný trening
Michaela Drobec Obstová
Michaela Drobec Obstová
2024.04.23
recommends
Môj prvý tréning v crossfit Partizánske začal 9.1. 2024 s trénerom Miskom ...Priznám sa mala som trošku obavy a stres z toho : aké to bude v novom gyme vyzerať , akí budú tréneri ,ľudia ...predsa prišla som do nového gymu ako malá šedá myška 😉 nikto nepoznal mňa a nikoho som nepoznala ja teda okrem Mareka , mojich kolegýň s ktorými tam chodím,spolu sa potíme a palime kalórie 😅 a samozrejme s Lenka Style - ktorá mi o tomto úžasnom gyme povedala a ja som jej vďačná za to... Crossfit Partizánske - je úžasné miesto kde sa teším ísť cvičiť ,idem tam s radosťou , vôbec nie nasilu. Aj keď ešte nemám zatiaľ toľko tréningov za sebou iba 49 ale to číslo budem postupne chcieť zvýšiť :) ale každý jeden tréning ktorý odcvicim je perfektný .Na každom jednom tréningu je priateľská pozitívna atmosféra, dbá sa o správnu techniku pri cvičení a samozrejme neskutočná podpora aj motivácia od trénerov... 👍Crossfit Partizánske je jednoducho rodina, ktorá sa podporuje a určite by som ho odporučila mojim kamarátom , rodine a každému kto má chuť na sebe zapracovať... Je to jednoducho jedným slovom uzasny ,, One Team One Dream One Family " a ja som veľmi rada , že môžem byť jeho súčasťou 🫶  1.
Michaela Obstova
Michaela Obstova
2024.04.23
Môj prvý tréning v crossfit Partizánske začal 9.1. 2024 s trénerom Miskom ...Priznám sa mala som trošku obavy a stres z toho : aké to bude v novom gyme vyzerať , akí budú tréneri ,ľudia ...predsa prišla som do nového gymu ako malá šedá myška 😉 nikto nepoznal mňa a nikoho som nepoznala ja teda okrem Mareka , mojich kolegýň s ktorými tam chodím,spolu sa potíme a palime kalórie 😅 a samozrejme s Lenka Style - ktorá mi o tomto úžasnom gyme povedala a ja som jej vďačná za to... Crossfit Partizánske - je úžasné miesto kde sa teším ísť cvičiť ,idem tam s radosťou , vôbec nie nasilu. Aj keď ešte nemám zatiaľ toľko tréningov za sebou iba 49 ale to číslo budem postupne chcieť zvýšiť :) ale každý jeden tréning ktorý odcvicim je perfektný .Na každom jednom tréningu je priateľská pozitívna atmosféra, dbá sa o správnu techniku pri cvičení a samozrejme neskutočná podpora aj motivácia od trénerov... 👍Crossfit Partizánske je jednoducho rodina, ktorá sa podporuje a určite by som ho odporučila mojim kamarátom , rodine a každému kto má chuť na sebe zapracovať... Je to jednoducho jedným slovom uzasny ,, One Team One Dream One Family " a ja som veľmi rada , že môžem byť jeho súčasťou 🫶
Patricia
Patricia
2024.04.23
Famózna inštitúcia. Vždy si tu rada prepotím tričko 👆
Jana Žišková
Jana Žišková
2024.04.23
V tomto gyme je super to,ze kazdy den je iny trening ,a to pod dohladom skusenych trenerov! A samozrejme atmosfera je skvela !
Marek Uhlár
2024.02.29 2024.02.29 | Germany
Karolína Ištvánová
Karolína Ištvánová
2024.02.19
recommends
Začať chodiť do Crossfit Partizánske bolo jedno z najlepších rozhodnutí, aké som mohla urobiť. Je to perfektný Gym, kde je naozaj radosť chodiť. Profesionálny, no pritom stále ľudský a priateľský prístup trénerov. Tréning vždy prispôsobia tvojím schopnostiam, tak, aby si ho zvládol. Skvelá atmosféra, všetci sa vzájomne podporujú, motivujú a nechýba ani zábava. Nehovoriac o tom neopísateľnom pocite po odmakanom tréningu, keď vidíš, že to ide!💪🏼 Odporúčam zažiť každému! Tak neváhaj a začni aj ty! Ver mi, nebudeš banovať a na každý jeden tréning sa budeš tešiť.
Romana Boldisova
Romana Boldisova
2024.01.24
recommends
Basics kurz som dostala ako narodeninový darček, pretože ja sama by som sa nikdy neodhodlala prihlásiť sa. Prvé 4 mesiace mám za sebou a môžem s čistým svedomím prehlásiť, že to bol ten najlepší darček, aký som mohla dostať. Profesionálny a zároveň individuálny prístup trénerov, veľká diverzita jednotlivých cvikov a tým aj tréningov, čiže stereotyp určite nehrozí a predovšetkým, vždy priateľská a povzbudzujúce atmosféra na každom tréningu. Odporúčam všetkými desiatimi!
Lubomír Tomka
Lubomír Tomka
2024.01.24
Adam Belica
Adam Belica
2024.01.19
Najlepšie miesto na šport v Partizánskom. Tréner Marek sa vyzná, je to makač. Odporúčam :)
Jan Dudadik
Jan Dudadik
2023.12.03
Crossfit v Partizánskom.
Petra Istvanova
Petra Istvanova
2023.11.26
Ahojte, chcem sa s Vami podeliť o skúsenosti s Forfiťákmi 😊. Bol asi tak koniec mája tohoto roka, ja, už nie úplne najmladšia, pol roka po pôrode druhého dieťata, začala som uvažovať, kam bude smerovať môj zdravý pohyb, kde začať, aby som aj vydržala, nie ako po minulé roky. Sused, kamarát, mi tak medzi rečou spomenul.. "zoberiem ťa pozrieť, kam chodím cvičiť ja, rýchla konzultácia s trénerom a uvidiš". Slovo dalo slovo, pomyslená ručička na váhe nepustila a ja som sa rozhodla, že idem do toho. Začala som s pravidelnými tréningami, najskôr individuálne, potom v skupinách, začiatky boli ťažké, svalovica nepustí, ale ten pocit doslova eufórie, nabitá endorfinami po každom cvičení, boli na nezaplatenie. Nie som veľmi na diéty, nevydržím sa obmedzovať veľmi v strave, no uvedomila som si, ze aj tu stravu musím trošku modifikovať. A? Výsledky sa postupne dostavili, nebolo to hneď, ale približne po troch mesiacoch som začala pozorovať zmeny, že predsa len sa to telo mení. K lepšiemu 😊 nie je to ešte úplne ideálne, ešte stále dlhá cesta predomnou, nemám úplný oddych, pri dvoch deťoch je to niekedy veľmi ťažké, ale neľutujem ani minútu ani cent, ktoré som sa rozhodla investovať do tejto cesty s ForFitGymom. Ďakujem im, že nás povzbudzujú, vytrvajú, nepoľavujú, aj keď my už melieme z posledného. Sú skvelá parta, vlastne všetci, ktorí sú súčasťou forfiťáckej rodiny a som rada, že patrím medzi nich. Každému doporučujem, kto sa ešte stále rozhoduje, kde začať cvičiť. S nimi neobanujete a hlavne vytrváte.😊
Vlasta Chutkova
Vlasta Chutkova
2023.10.03
Profesionalni treneri.Odporučam všetkým ktori stale váhajú všetkymi 20timi🙂Naj gym💪
Jan Belus
Jan Belus
2023.10.02
Perfektný individuálny prístup, skupinové tréningy, priateľský kolektív, skvelý tréneri 😊
Frederika Krajčíková
Frederika Krajčíková
2023.09.18
Super kolektív, najlepší tréneri a vždy prekvapivý trening. Spolu s potom tečú často aj slzy smiechu 🙂
Martina Komorova
Martina Komorova
2023.09.07
Alexandra Jancichova
Alexandra Jancichova
2023.09.05
recommends
Úžasné a jedinečné miesto, profesionálni tréneri so skvelým prístupom, hudba, smiech, ale aj pot a drina. Odporúčam všetkými desiatimi😅
Alexandra Jančichová
Alexandra Jančichová
2023.09.05
Úžasné a jedinečné miesto, profesionálni tréneri so skvelým prístupom, hudba, smiech, ale aj pot a drina. Odporúčam všetkými desiatimi:-)
Michalka Aradiová
Michalka Aradiová
2023.08.02
Nikde si nezamakáš lepšie ako práve tu!💪✌️😊Vyskúšala som rôzne skupinové cvičenia, cvičila som nejaký čas v posilke sama, aj s trénerom, ale musím povedať, že toto je jedno mega miesto na cvičenie. Odporúčam 😁