CamperGast

www.campergast.nl

CamperGast Reviews

Excellent rating
5.0
105 reviews Verified
CamperGast
%title%

%offer%

Reviews ( 105 ) 5.0

Hans Kaptein
Hans Kaptein
2024.05.15
Geweldig systeem, op maat, gemonteerd en werkt als een zonnetje. Ideaal in onze Possl campergarage. Nooit meer kruipen en geen enkel probleem als iets in de achterste bergkrat zit. Ook de afspraak en de inbouw keurig volgens afspraak!! Supergoede service !!!
Corine Van den Bos
Corine Van den Bos
2024.05.14
Heerlijke dagen gehad in Zeeland. Voor de eerste keer een camper gehuurd , de V66 voor 2 personen. Service is goed.
MarijkeKors
MarijkeKors
2024.04.22
Wij hebben een heel fijn garage systeem laten inbouwen. Zeer tevreden. Afhandeling en service door Campergast is uitstekend! Aan te bevelen als je - net als wij - een enorme stapel en bende in je garage had!
Franck
2024.03.18 2024.03.18 | Netherlands
New rack for inside garage of our Adria Camper New rack. Helps to store our items in the camper garage. Optimum use of space. Top service by Gerard. Quick, correct and service minded
Sylvia Pauw
Sylvia Pauw
2024.01.18
CamperGast, niet alleen voor het huren van een camper ook voor bemiddeling in de verkoop van je camper het juiste adres. Gerald heeft ons op een prettige manier heeft bijgestaan in de verkoop van onze camper. Gerald nogmaals bedankt en succes voor de toekomst. Ruud en Sylvia
Frank Lauf
Frank Lauf
2023.12.10
Harry Aarsse
2023.11.29 2023.11.29 | Netherlands
Evelien Kamp
2023.10.24 2023.10.24 | Netherlands
Garagesysteem in een dag! Een aantal weken geleden een afspraak gemaakt om vandaag het bakkensysteem in onze campergarage te laten bouwen. We werden vanmorgen in alle rust ontvangen. Samen met Gerald gekeken wat de mogelijkheden waren en een keuze gemaakt. Wij gingen op de fiets naar Breda en rond 14.15 uur was het systeem klaar en ingebouwd. Wat een service en wat een vakwerk. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst en onze spullen zijn al ingeruimd en dat in een dag!
Peter de Rooij
Peter de Rooij
2023.10.10
Hele vriendelijke man mooie campers mooie prijs, duidelijke uitleg gehad en een prima vakantie gehad
Joop Peeters
Joop Peeters
2023.10.08
Dit bedrijf komt haar afspraken na. Geweldige service. Zeer betrouwbaar. Kortom een perfect bedrijf om een camper te huren. Top, top.
Theo Quaijtaal
Theo Quaijtaal
2023.10.02
Henk
2023.10.02 2023.10.02 | Netherlands
Fijne vakantie Goede uitleg bij vetrek. 3 weken onbezorgd door Frankrijk gereisd. Dachten bij vetrek de kachel hoeft niet aan,maar helaas de laatste 2 dagen toch gebruikt ging ook probleemloos, bij terugkomst geen bijzonderheden te melden. Wel even probleem gehad met inrollen luifel maar een eenvoudig wattsappje naar Gerald en wala probleem opgelost. Prima service en fijn in de omgang
Peter Guntlisbergen
Peter Guntlisbergen
2023.09.25
Vanaf nu een mooie opgeruimde camper garage met dit mooie systeem van CamperGast.
Benny Vergauwen
Benny Vergauwen
2023.08.29
2 Weken heerlijk met de Sunlight T55 door Kroatië gereden samen met onze hond en kinderen heerlijke camper met veel opbergruimte, dit was onze 2e keer via Campergast maar zal zeker niet de laatste zijn, bij ieder contact snelle en kundige antwoorden op onze soms (simpele vragen), heerlijke vakantie gehad!
Menno
2023.08.20 2023.08.20 | Netherlands
Fijne camper! Hele fijne camper. Goed en prettig contact met verhuur, top!
CMA de Bot
CMA de Bot
2023.08.18
Snelle en duidelijke afspraken en uitleg over camperhuur en camper. We hebben bijna 3 weken heerlijk en ontspannen met de camper op pad geweest. Bij vragen en opmerkingen denkt Gerald mee in oplossingen. Auto mag tijdens vakantie in de stalling staan.
tino buuron
tino buuron
2023.08.15
Gewoon goed geregeld, top
Danielle Bos
Danielle Bos
2023.08.13
Geweldige service en top camper
hans de preud'homme
hans de preud'homme
2023.08.06
Alles uitstekend georganiseerd, en keurige, schone camper gehuurd, met zeer complete inrichting!
marlies
marlies
2023.07.31
Goed georganiseerd. Gemoedelijk. Persoonlijke aandacht. Snelle reactie op vragen, ook tijdens de huurperiode. En - belangrijk - de hond mag mee.