Zakład pogrzebowy CALVARIA

www.calvaria.pl

Zakład pogrzebowy CALVARIA Opinie

Opinie Doskonały
4.9
53 opinii Zweryfikowany
Zakład pogrzebowy CALVARIA
%title%

%offer%

Opinie ( 53 ) 4.9

jacek szczyglak
jacek szczyglak
2024.05.24
Szczerze mogę polecić. Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach.
Ewa Staszczyk
Ewa Staszczyk
2024.05.24
Dziękuję za pomoc . Życzliwość i profesjonalne wsparcie, bezcenne w takich chwilach. Ceremonia pogrzebowa odbyła się zgodnie z planem. Jestem zadowolona , wszystko było zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Wiesława Ciechomska
Wiesława Ciechomska
2024.05.15
Profesjonalnie z należytą starannością została zorganizowana ceremonia pogrzebowa mojego tatusia. Pani Karolina w tak trudnych chwilach wykazała się dużym doświadczeniem , wiedzą oraz empatia. Serdecznie polecam usługi Zakładu Pogrzebowego CALVARIA Cmentarz Bródnowski.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.05.17
Pani Wiesławo, dziękujemy za wyjątkowe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć w tak trudnym czasie i doceniają Państwo naszą opiekę. Życzymy wszystkiego dobrego.
Iwona Kostka
Iwona Kostka
2024.05.13
Dziękujemy z serca, nie tylko za doskonała organizację, ciepłą serdeczną obsługę dodającą otuchy w najtrudniejszych chwilach, za zrozumienie i pomoc w każdym drobiazgu ale za pełne troski i szacunku do naszego ukochanego Taty wyręczenie nas we wszystkich sprawach formalnych i organizacyjnych od zabrania ciała Taty z domu , do ułożenia kwiatów na grobie, wszystko po kolei z wielkim sercem i szacunkiem do naszej straty załatwiła Pani Karolinka z Calvaria. Nawet w ostatniej swojej drodze Ojczulek trafił na wspaniałych Ludzi.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.05.17
Pani Iwono, serdecznie dziękujemy za te pełne ciepła słowa. Cieszymy się, że nasza obsługa przyniosła ulgę w tych trudnych chwilach i że mogliśmy Państwa wesprzeć najlepiej jak potrafimy. Ślemy pozdrowienia.
Patrycja Owczarzak
Patrycja Owczarzak
2024.04.25
Doskonały zakład. Świetna kadra. Empatyczna, zaangażowana. Pogrzeby dopięte na ostatni guzik. Bez "efektów specjalnych", a jednak tak bardzo efektowne. Z prawdziwą przyjemnością przyjeżdżam tutaj na posługę. Wiem, że mogę liczyć na życzliwą współpracę nastawioną na dobro Rodzin w pierwszym rzędzie, a nie na chęć zysku. Każdy dodatkowy pomysł w związku z pogrzebem nie jest problemem, a okazją do dyskusji i ubogacenia ceremonii. Ten zakład jest absolutnie wyjątkowy! Szczerze polecam! I pozdrawiam cały skład! Patrycja Owczarzak, Mistrz Świeckich Ceremonii Pogrzebowych "Piękna Ceremonia"
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.04.29
Dziękujemy Pani Patrycjo za tak ciepłe słowa. Jesteśmy wdzięczni za każdą możliwość współpracy i cieszymy się, że nasze podejście jest doceniane. Wierzymy, że każda ceremonia jest wyjątkowa i zasługuje na dopracowanie w każdym detalu. Serdecznie pozdrawiamy.
Jagoda K
Jagoda K
2024.04.19
Pełen profesjonalizm serdecznie polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.04.22
Dziękujemy za zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy Panią wesprzeć w tym trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Zuzanna Henel
Zuzanna Henel
2024.04.11
Dziękuję za zorganizowanie pięknej ceremonii pogrzebowej Mamy. Za pomoc w przejściu przez gąszcz formalności i oprawę całego pożegnania. To znacznie zminimalizowalo stress i pozwolilo mi się skupić na tym co najważniejsze...♥️
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.04.15
Pani Zuzanno, bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc w tym trudnym czasie. Naszym priorytetem jest jak najlepsze wsparcie naszych Klientów. Serdecznie pozdrawiamy.
R L
R L
2024.03.23
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pełna empatia. Wszystkie życzenia dotyczące pogrzebu zostały spełnione.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.03.27
Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy.
Agnieszka Wawrzeńczyk
Agnieszka Wawrzeńczyk
2024.03.21
Pani Karolino, zarówno Pani, jak i Pani mamie bardzo dziękuję za wsparcie po śmierci mojego taty. Szacunek i profesjonalizm to dwa najważniejsze słowa, którymi mogę określić współpracę z Calvarią. Dziękuję też pracownikom zakładu, za delikatność i taktowność we wszystkich momentach, kiedy była potrzebna ich pomoc.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.03.27
Pani Agnieszko, bardzo doceniamy Twoje słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem dla Pani oraz rodziny w tych trudnych chwilach. Dziękujemy za zaufanie. Ślemy pozdrowienia.
Monika Maslowska
Monika Maslowska
2024.02.27
Bardzo serdecznie dziękujemy za profesjonalna pomoc w zorganizowaniu pogrzebu. Zakład pogrzebowy załatwił za nas wszelkie formalności. Na szczególną pochwalę zasługuje obsługa Zakładu, która jest bardzo życzliwa i dyskretna. Polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.03.01
Dziękujemy, Pani Moniko, za te ciepłe słowa. Jesteśmy naprawdę wdzięczni, że mogliśmy być dla Pani wsparciem w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy serdecznie.
Marzena Rudnicka
Marzena Rudnicka
2024.02.26
Zakład godny polecenia Pani Karolina podchodzi z wielką empatią do klientów. Służy pomocą w tych trudnych chwilach. Uroczystość pożegnalna zorganizowana z ogromnym szacunkiem dla Zmarłego i rodziny.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.03.01
Pani Marzeno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc w tych trudnych chwilach. Ślemy pozdrowienia.
Danuta Nieborak
Danuta Nieborak
2024.02.22
Pani Kierownik profesjonalna. Pani Basia serdeczna, służącą pomocą i podpowiedziami o których w tej smutnej sytuacji się nie myśli. Obsługa perfekcyjna. Panowie dyskretni, punktualni, życzliwi. Pełna kultura. Z całego serca dziękuję i POLECAM Zakład "Pod Skrzydłami" Calvaria"
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.02.26
Pani Danuto, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasz zespół mógł służyć pomocą w trudnym momencie. Pani ciepłe słowa są dla nas ogromną nagrodą. Serdecznie pozdrawiamy.
Paweł Piotrowski
Paweł Piotrowski
2024.02.22
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.02.23
Bardzo dziękujemy.
Martyna Pukaluk
Martyna Pukaluk
2024.02.16
Dziękuję za zorganizowanie ceremonii pogrzebowej mojej Mamy. Bardzo duży profesjonalizm i ogromna pomoc w trudnej chwili.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.02.19
Pani Martyno, dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach. Ślemy pozdrowienia.
Justyna Słubik
Justyna Słubik
2024.02.06
Zakład godny polecenia. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Pani Karolinka to osoba miła i bardzo pomocna.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2024.02.09
Dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
Danka Szlaużys
Danka Szlaużys
2023.11.04
SUPER OBSŁUGA BARDZO POLECAM
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2023.11.04
Dziękujemy za opinię!
Kamila Zalewska
Kamila Zalewska
2023.10.24
Zakład Pogrzebowy ,,CALVARIA” dnia 13.10 organizował uroczystość pogrzebową naszego bliskiego. Panie w biurze bardzo kompetentne i pełne empatii. Panowie obsługujący uroczystość na każdym kroku byli pomocni, profesjonalni i życzliwi. Polecamy i bardzo dziękujemy w imieniu rodziców zmarłego i całej rodziny.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2023.10.24
Dziękujemy za opinię!
Marek Sliwa
Marek Sliwa
2023.08.22
Firma naprawdę godna polecenia! Profesjonalizm na każdym etapie, jak wiadomo dla każdego zgłaszającego się do tego typu firm w trudnym życiowym momenciem po stracie bliskiej osoby. Szczególne podziękowania kieruje do Pani Karoliny za pomoc i obsługę uroczystości pogrzebowej!
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2023.11.29
Dziękujemy za miłe słowa, Panie Marku. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym czasie.
Janusz Pachnowski
Janusz Pachnowski
2023.08.20
W trudnej chwili po stracie bliskiej osoby wybrałam przez internet Zakład Pogrzebowy Calvaria mieszczący się na Bródnie przy ul. Św. Wincentego. Biuro prowadzi p. Karolina - osoba ciepła, pełna empatii i bardzo pomocna. Pani Karolina zorganizowała pożegnanie w Domu Pogrzebowym na Powązkach Wojskowych a następnie złożenie prochów do grobu rodzinnego na Bródnie. Pożegnanie na Powązkach prowadzone przez Mistrza Ceremonii p. Molendę było bardzo wzruszające i poprowadzone z klasą. W imieniu rodziny dziękuję p. Karolinie za osobiste zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam korzystanie z usług tego Zakładu Barbara L.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2023.11.29
Dziękujemy za dodanie tak pięknej opinii i za docenienie naszej pracy.
MM Cieciera
MM Cieciera
2023.07.24
Pełny profesjonalizm . Pogrzeb mojej babci zorganizowany godnie,. Obsługa od początku do końca zadbała i przypilnowany każdy szczegół. Bardzo dziękuję i polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy CALVARIA 2023.07.24
Dziękujemy za opinię!