byHTAG Reviews

byHTAG Reviews

5.0

Excellent - based on 179 reviews

www.byhtag.my
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (152)
atikah halmi
atikah halmi
2024-01-15
Alhmdulilah brg dh smpai trima kasih nk hdiah utk ank trsyg Ahmad iqbal
Reply from byHTAG 2024-01-15
alhamdulillan. terima kasih juga sis sudi tinggalkan review. truly appreciate 🥰 moga hadiah special dr akak tu bermanfaat buat anakanda tercinta 🎁❤️
Advertisement
Yashni Yash
Yashni Yash
2024-01-10
We're so happy. It's really looks cool & amazing 😻. The outcome I didn't expected . Thank you BYHTAG ⭐
Reply from byHTAG 2024-01-15
aaa truly appreciate 😍😍thank you too for ur trust & support towards our team 😍😍 looking forward for ur next purchase 🫰🏻
she nega
she nega
2024-01-02
THE QUALITY OF THE PRODUCT VERY WELL....WORTH FOR THE PRICE
Reply from byHTAG 2024-01-02
aa really appreciate ur feedback n kind words, sis!😍😍 looking forward for ur next purchase ya 🫶🏻
maisarah mansor
maisarah mansor
2023-12-16
Terima kasih, barang di terima dengan baik, packaging cantik sangat.sgt excited bila terima di tangan seolah terima hadiah untuk diri sendiri,sedangkan tempah untuk kawan sempena perpisahan.
Reply from byHTAG 2023-12-16
alhamdulillah 😍 terima kasih sis utk feedback ni. ya packaging tu mmg special kte buat utk penerima experience rase happy bila terima hadiah. bukak riben bukak kotak, taraa! special gift for you! 🎁 truly appreciate kind words dr sis ni 🫰🏻😘 teruskan menyokong kami ya sis!
shaz wani
shaz wani
2023-12-04
Alhamdulillah brg smpi dgn selamat. Very nice gift... TQVM💕
Advertisement
rirismina dewi
rirismina dewi
2023-11-16
Puas hati2,cantik 😘😘😘
intansalamah 1103
intansalamah 1103
2023-10-16
Item yang sampai sangat cantik dan saya berpuas hati dengan product dari BYHTAG dan akan repeat untuk kedua kali..🥰🥰TQ SALLER ANIM
Nirmala Mala
Nirmala Mala
2023-09-18
noor samsiah
noor samsiah
2023-09-15
Terbaik..Gambar cantik sangat..👍👍👍👍👍
Advertisement
Noor Hadi Muhamad
Noor Hadi Muhamad
2023-09-10
mesra,cepat dan kemas..adik sy pn happy ckp cantik
kader hasan
kader hasan
2021-09-10
Nurul Azlieda Azhar
Nurul Azlieda Azhar
2021-09-06
Service mesra dan laju. Dan sesuai sgt klau xde idea nk bg hdiah kt sesapa…
Lindasuib Lindasuib
Lindasuib Lindasuib
2021-09-05
Advertisement
sharin roy
sharin roy
2021-09-04
Penghantaran sangat cepat..barang sampai dalam keadaan baik..bungkusan kemas..barang yang sy order sangat2 puas hati..cantik..berkualiti..harga berpatutan.. insyaallah next time sy akan repeat order lagi..
Kalaivani Mahendrean
Kalaivani Mahendrean
2021-08-31
Thank you so much byHTAG for da frame and clock. Love it so much, satisfied with it. Will surely repeat order ye...
nurul hazwani
nurul hazwani
2021-08-21
Alhamdulillah..kualiti gambr yg sgt terbaikk..husband suke sgt² aihh ? memg sesuai dijadikan hadiah anniversary ataupun beday..memg the bestt ?????? terima kasih byhtag merealisasikan impian sy.. ??
amy zel
amy zel
2021-08-03
sangat bagus. order boleh siap dalam seminggu je.
Advertisement
Noor Ainie
Noor Ainie
2021-07-30
barang dah selamat sampai pada penerima..sangat berpuas hati..sangat berbaloi..sangat cantik..berpatutan..layanan dari admin pun sangat baik..sangat peramah..sangat cepat dan pantas..tahniah..
Pikachu 1996
Pikachu 1996
2021-07-30
Cantik Sgt2 Dan Eka Sgt Berpuas Hati Dgn byHTAG..Penghantaran Yg Sgt Cepat..Memeg Terbaik laaa???
Emy Huzainah
Emy Huzainah
2021-07-01
First time berurusan dengan bYHTAG, memang sangat mudah. Saya order set frame gambar dan jam dinding, sebab tertarik dengan review yang rata-rata kata cantik dan servisnya bagus. So, saya cuba tempah..tambahan harganya sangat berpatutan.Ternyata memang betullah...cepat je barang siap. Tahu2 dah sampai by Poslaju. Tqsm byHTAG...tahniah. Keep up the good work! ⭐⭐⭐⭐⭐???