Brabantvloerverwarming

www.brabantvloerverwarming.nl

Brabantvloerverwarming Reviews

Excellent rating
4.9
99 reviews Verified
Brabantvloerverwarming
%title%

%offer%

Reviews ( 99 ) 4.9

Cobar
Cobar
2024.05.16
Thijs heeft bij ons de vloerverwarming geplaatst en het is nu lekker warm op de vloer. Top ervaring zeker een aanrader!
Janbart Dirkse
Janbart Dirkse
2024.04.19
Contact met Thijs verliep uitermate soepel. Ben bezig met een grote verbouwen inclusief stress van aannemers, echter bij Thijs van Brabantvloerverwarming geen nonsense. Lekker duidelijk qua afspraken, staat open voor vragen en of wijzigingen, belt terug als ik contact heb gezocht(!) en levert vakwerk (en vakmensen). Ben zeer tevreden met de kwaliteit van het werk en het eindresultaat.
Reply from Brabantvloerverwarming 2024.04.20
Hé Janbart, bedankt voor je positieve review. We hebben erg prettig gewerkt bij je. Heel veel plezier van de twee verdiepingen vloerverwarming en graag tot ziens!
Mirjam Houben
Mirjam Houben
2024.04.04
Duidelijke en vriendelijke communicatie en ook snel kunnen plaatsen! Het ligt er keurig in. Ik kan niets bedenken wat niet goed ging. Dus ik ben super tevreden en kan ze iedereen aanbevelen! Een dikke 10!!
Reply from Brabantvloerverwarming 2024.04.05
Hé Mirjam, hartelijk dank voor je leuke review. Heel veel plezier van de vloerverwarming en graag tot ziens!
Laurens Van Dijk
Laurens Van Dijk
2024.03.20
Snel geholpen . En prima werk geleverd zeer tevreden met het mooie resultaat. Top team
Astrid
Astrid
2024.03.20
Contact met Thijs verliep goed een super snel. Ze zijn erg flexible qua inplannen van de klus. Paar keer moeten schuiven met de datum omdat de vloer langer op zich liet wachten. Dit was geen probleem. Duidelijke communicatie en voor een goede prijs. Bij ons was de klus voor vele andere bedrijven niet haalbaar doordat er in een grindvloer en hardstenen vloer gefreesd moest worden. Dit was voor brabantvloerverwarming geen probleem doordat ze de juiste materialen hebben!! Super werk heren. Wij zijn tevreden en hebben voortaan lekker warme voetjes en een vloer waar de kindjes heerlijk op kunnen spelen bedankt !
Mark “Mobywan” Mobach
Mark “Mobywan” Mobach
2024.02.29
Open en uiterst vriendelijk. Komen je vloer fixen met Brabantse gezelligheid en expertise. Kan altijd bellen, met elke vraag terecht. Onze verdeler bleek vervangen te moeten worden. Dit werd door Thijs moeiteloos en persoonlijk opgepakt. Thanks mannen!
Reply from Brabantvloerverwarming 2024.02.29
He Mark, we hebben erg prettig bij jullie gewerkt en zijn blij dat het naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de prettige samenwerking en de goede koffie;) We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe visgraat pvc vloer met vloerverwarming en graag tot ziens!
Ivar Van Oosterhout
Ivar Van Oosterhout
2024.02.23
Prima kwaliteit en uitstekende service. Nadat de vloerverwarming was gelegd en aangesloten, een aantal keren voor vragen moeten bellen. Werd steeds goed geholpen. Ik ben erg tevreden!
Reply from Brabantvloerverwarming 2024.02.26
Hé Ivar, bedankt voor je review. Veel plezier van jullie nieuwe woning met vloerverwarming!
Tim Puts
Tim Puts
2024.02.14
Thijs en companen hebben bij ons vloerverwarming in de dekvloer gefreesd. Vooraf goede communicatie en duidelijke afspraken en goed advies. Met mooi resultaat. Helaas werd er met frezen (buiten hun schuld om) bekabeling in de dekvloer geraakt. Maar dat werd keurig gemeld en gemarkeerd op de vloer zodat ik het heb kunnen laten repareren.
Karin Werkhoven
Karin Werkhoven
2023.12.24
Ik heb veelvuldig contact gehad met Thijs, maar ook de installateurs die vloer kwamen frasen waren super👍🏻 ik had alleen graag even overleg gehad over de verdeling van de groepen. Maar verder super tevreden en de prijs kwaliteit verhouding is top!! Daarnaast is Thijs altijd bereikbaar en behulpzaam!! Ik heb hem nogal vaak (ook na de installatie) gebeld, maar dit was nooit een probleem😁 heel blij met ze, echt een aanrader👍🏻👍🏻👍🏻
Rico R
Rico R
2023.12.21
Een goed bedrijf dat zich goed aan afspraken houdt, netjes werkt en snel kan schakelen. Door een onvoorziene tegenslag van onze kant uit, last minute met Thijs kunnen regelen dat de werkzaamheden een paar dagen later uitgevoerd konden worden.
MAHE tuin en timmerwerken
MAHE tuin en timmerwerken
2023.12.07
Thijs is een man van zijn woord! Komt zijn afspraken na levert goed werk. Werkt erg snel en netjes! Zijn communicatie is goed. Kortom erg tevreden met het werk van thijs!
Leon Salfischberger
Leon Salfischberger
2023.12.04
Fijne communicatie, echt een aanrader!
Gabriel FLN
Gabriel FLN
2023.11.26
Thijs was very professional and attentive. We ended up agreeing in not doing the job, but that was just because my case was a tricky one. Thank you for your patience and transparency.
Ruben van Beurden
Ruben van Beurden
2023.11.10
Thijs en zijn compagnon hebben goed werk geleverd. Ze waren op tijd, en gingen adequaat te werk met het infrezen, leggen dichtsmeren en egaliseren van de vloerverwarming. Thijs was transparant en werkte hard, en bovendien werd er lekker Brabants gelult tijdens de koffiepauze!
Reply from Brabantvloerverwarming 2024.02.29
Hé Ruben, Jij ook bedankt voor de gezelligheid. We hebben met plezier bij jullie gewerkt en zijn blij dat het naar tevredenheid is. Heel veel van jullie nieuwe woning met vloerverwarming en graag tot ziens!
Anoniem
Anoniem
2023.10.30
Fijne partij! Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, daarnaast prettige communicatie met Thijs en zijn collega's. Ook het verwijderen van de oude vloer werd secuur gedaan!
Danielle Adam
Danielle Adam
2023.10.30
Werken netjes en kundig. We hadden last van geluidsresudantie, dit was heel snel opgelost! Heel blij mee.
Jenny Smallegange
Jenny Smallegange
2023.10.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vakkundig bedrijf. Klantvriendelijk,Netjes werken, monteur heeft goede uitleg geven. Top jongens
Ruben Velden
Ruben Velden
2023.10.20
Complimenten aan Thijs & zijn collega vak werk geleverd zeker aan te raden !
Ton Schaepens
Ton Schaepens
2023.10.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
wij zijn erg tevreden over de het geleverde werk. Brabant Vloerverwarming heeft bij ons de vloerverwarming ingefreesd en daarna de pvc vloer aangelegd. Ook hebben ze onze trap bekleed tot grote tevredenheid. De communicatie was van begin tot het eind erg snel en duidelijk en er werd goed meegedacht.
Patrick van V
Patrick van V
2023.09.25
Critical
Professionalism
Door alle goede recensies hebben wij Brabantvloerverwarming een offerte laten opmaken. Snel reactie in app en mail. Vloerverwarming inlaten vrezen door W. leidingen dicht laten zetten en de vloer laten egaliseren omdat wij een pvc-vloer wilden laten lijmen. Dit alles duidelijk vermeld omdat we al van onze vloerenlegger hadden vernomen dat de egalisatie zeker 5 mm moest zijn anders ga je de tekening van de leidingen in de pvc-vloer zien. De dag zelf was W. keurig op tijd en heeft alles afgewerkt en aangesloten. Het zag er keurig uit voor ons. Tot een paar dagen later de vloerenlegger even kwam kijken en op zijn knieën over de vloer ging voelen met zijn handen. Hij constateerde op 2 plekken leidingen die boven de vloer uitstaken en zeker 75 procent van de vloer de leidingen waren ingeklonken. Dat wil zeggen dat als je er over heen wrijft, dan voel je waar de leidingen liggen en het iets lager ligt dan de vloer. Contact opgenomen met Brabantvloerverwarming. Na een diepe zucht vertelde hij dat het altijd wat is als een andere partij verder gaat met de vloer. Dus we wilde graag dat ze dan zelf maar even langs zouden komen om te kijken wat ze er van vinden. Nou allemaal prima ze zouden W. laten bellen om langs te komen en als het echt zo was als ik vertelde ze direct een laag erover zouden egaliseren. Alleen moet die nog steeds bellen. Erg jammer dat je niet serieus genomen wordt of uberhaupt niet even de moeite kunt nemen om te komen kijken. Wij hebben een ander bedrijf de vloer opnieuw laten egaliseren omdat ze na twee maanden nog niet geweest zijn. Bedankt Th🍦 Brabantvloerverwarming Ondanks de extra kosten van het egaliseren door een ander bedrijf, werkt de vloerverwarming gelukkig wel naar behoren. De vloerverwarming is in gefreesd 2022 UPDATE 18-09-2023 Even wat opheldering na T. zijn reactie op mijn review. Helaas niet alles wat hij zegt klopt, daar was ik wel een beetje bang voor. Omdat wij niet in gingen op zijn coulance T. heeft contact opgenomen na onze review en heeft de situatie met W. besproken. Hij heeft ons een coulance aangeboden, maar wij zijn niet af te kopen met 250 euro 18-10-2021 Sturen wij T een mail voor offerte. Hier wordt helemaal niks gezegd of gevraagd over een pvc vloer wat T wel beweerd. 11-01-2022 Komen ze bij ons de vloerverwarming infrezen en egaliseren. 9-01-2022 Heb ik een vraag over een pvc vloer en NIET zoals T. beweerd bij de aanvraag van de offerte en dan zegt T ineens misschien is het beter om het te egaliseren door de vloerenlegger zelf. Serieus 2 dagen voor je komt? je eigen even indekken. Zou je als bedrijf dan niet beter gelijk bij de offerte aanvraag kunnen informeren wat voor vloer erop komt? En niet pas als de klant een vraag heeft over pvc. Wat ik ook erg kwalijk vind, dat je niks zegt over die 2 stukken leiding die boven de grond uit komen. Je doet je nu allemaal erg mooi voor, maar je verteld maar de helft. En opschuren hier en daar, maar wat valt er te schuren als er 2 leidingen voelbaar zijn boven de grond. En ja ik heb je dezelfde dag toen W. geweest is gemaild dat het er super uit zag, maar loop daar niet mee te pronken, want ik ben klant en geen vloerenleggerbedrijf die er verstand van heeft. Voor mij als leek zag het er prima uit. En als dan paar dagen later onze vloerenlegger komt en die geeft ons geen garantie is het dan raar dat ik weer bij jou aan klop. En dan ben je wel erg professioneel als een klant je belt met een soort van klacht en dan zuchtend aan de telefoon hangen en te roepen dat het altijd wat is als een andere partij verder gaat. En dan nu als excuus zeggen dat je op vakantie was, natuurlijk je stond op je skies op de zwarte piste zeker, en was niet aan het zuchten maar aan het uithijgen... jij praat over kleine oneffenheden weg schuren maar de leidingen waren 75% ingeklonken en 2 stukken leiding lagen voelbaar boven de grond, dit zijn geen kleine oneffenheden! als je nou de tijd had genomen om langs te komen, dan had je het op kunnen lossen. Fout toegeven kan jij niet via Google review maar wel per mail! Alles voor de 5 sterren.
Reply from Brabantvloerverwarming 2023.09.18
Beste 🧢rick, We hebben bijna 2 jaar geleden een offerte voor je gemaakt om vloerverwarming in te frezen, de sleuven dicht te zetten en daarna de vloer te egaliseren. Nadat je ons de opdracht gaf en daarbij aangaf dat een andere partij een pvc vloer aan ging leggen hebben we jou per mail gevraagd of het niet beter was deze zelfde partij de sleuven dicht te laten zetten en te laten egaliseren om discussies achteraf te voorkomen. Je wilde ons toch graag dit werk inclusief egalisatie laten uitvoeren. Na onze werkzaamheden kregen we van jou een email met de tekst 'De vloer ligt er netjes in, bedankt netjes werk afgeleverd 👌🏻'. Twee weken later kregen we bericht dat je stoffeerder daar anders over dacht. Wij hebben bij jullie geëgaliseerd zoals wij het dagelijks overal doen naar volle tevredenheid van onze eigen pvc leggers. Dat leidingen doorschijnen in de vloer is heel normaal. Dit komt door een verschil in vocht op de leidingen. Daarnaast zijn kleine oneffenheden eenvoudig weg te schuren omdat wij zo mogelijk gebruik maken van een egaline op gipsbasis. Deze is erg goed bewerkbaar. Wij hebben van tevoren ook aangegeven dat de vloer opgeschuurd moest worden voorafgaand aan de aanleg van de pvc vloer. Dit moet namelijk altijd gebeuren, het is ook belangrijk voor de hechting van de lijm. Volgens jou zouden we bij je terug komen om eventueel opnieuw te egaliseren. Het is twee jaar geleden en het enige wat wij hierover kunnen vinden is app contact met onze monteur om even contact met je op te nemen over hoe de vloer op te schuren. Over een bezoek aan huis of eventueel opnieuw egaliseren kunnen wij niets terug vinden. Hier was ons inziens ook geen enkele reden voor. Uiteindelijk was je stoffeerder niet tevreden en heeft de vloer nogmaals geëgaliseerd. Dit heeft je extra geld gekost en dat betreuren wij zeer maar was in onze ogen onnodig. We zijn wel blij om te horen dat je tevreden bent over de werking van de vloerverwarming en wensen je hier dan ook nog veel plezier van!