Bosfluiter Reviews

Bosfluiter Reviews

5.0

Excellent - based on 46 reviews

www.bosfluiter.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
Phil Duits
Phil Duits
2024-02-24
Met deze sterrenregen willen wij, als groep van 6 volwassen personen aangeven dat we een geweldige week in één van de twee prachtige vakantiehuizen van Heleen en Arie hebben mogen vertoeven. De locatie, in een rustig natuurparkje met dagelijks de variatie aan fluitende vogels, spelende eekhoorns, en zelfs een bosmuis en een haas, heeft dit verblijf ons aangenaam verrast. Qua inrichting en gebruiksgemak zijn wij op onze wenken bediend. Ook de omgeving biedt een scala aan bossen om te wandelen. Aanrader dus om hier te verblijven voor een geweldige periode. Nogmaals een dank aan Heleen & Arie.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-24
Hartelijk dank voor jullie super review en graag tot een volgende keer👍 Arie & Heleen
Dirk Dams
Dirk Dams
2024-02-16
We hebben een hele fijne week gehad in de geweldige vakantiewoning "de bosfluiter" echt een complete en luxe vakantiewoning!!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-16
Hartelijk dank voor jullie 5* review. Goed te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Graag tot een volgende keer👍 Arie & Heleen
Jens Pierburg
Jens Pierburg
2024-02-09
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-09
Hartelijk dank voor jullie 5* review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Monique van Bladel
Monique van Bladel
2024-02-05
Top huis, sfeervol en gezellig ingericht, het ontbreektje aan niets. Ligt mooi op een rustig park. Fijne communicatie met de gastheer. Veel te doen in de mooie omgeving.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-05
Goed te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en bedankt voor de TOP review. Graag tot een volgende keer👍
Greetje van Bijsterveld
Greetje van Bijsterveld
2024-02-05
Heel mooi huis! Schoon nieuw en veel luxe! Aanrader!
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-06
Hartelijk dank voor jullie 5* review👍 Graag tot een volgende keer. Arie en Heleen
Barbara Grims
Barbara Grims
2024-02-02
We hebben een heerlijk weekend gehad in het prachtige huisje, van alle gemakken voorzien en heel sfeervol ingericht!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2024-02-02
Beste Barbara, Hartelijk dank voor jullie mooie 5* review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Jacqueline Gerritsen
Jacqueline Gerritsen
2024-01-09
We hebben het prima naar ons zin gehad. Een heel mooi en schoon huis dat van alle gemakken is voorzien. Grote tuin met veel vogels.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-07-10
Hartelijk dank voor jullie bezoek en 5* review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Judith Schilderman
Judith Schilderman
2023-12-25
Fantastisch verblijf gehad in dit zeer schone, complete en luxe huisje! Arie en Heleen zijn super vriendelijk en gastvrij. Wij zaten hier het weekend voor kerst en zelfs aan de kerstboom is gedacht! Wij willen zeker nog eens terug komen, en raden dit verblijf dan ook zeker aan!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-12-25
Fijn te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Graag tot een volgende keer👍 Arie en Heleen
Lieze Heijmans
Lieze Heijmans
2023-12-22
De Bosfluiter is een prachtig huis met alle mogelijke luxe. Bij aankomst stond er een Kerstboom in de woonkamer en een brandend haardvuurtje. Heerlijke bedden van zeer goede kwaliteit. Zeker de moeite waard om ook in een ander jaargetijde dit huis te boeken.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-12-22
Hartelijk dank voor jullie 5* review. Leuk dat jullie er waren en graag tot een volgende keer👍 Arie & Heleen
G Te n
G Te n
2023-12-03
Wat een heerlijk weekend hebben we gehad in dit zeer mooie, nette, en luxe huis. Van alle gemakken voorzien, zeer ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien van een bubbelbad en een heerlijke douche. Keuken heeft alles wat men nodig heeft en de woonkamer is gezellig en mooi ingericht. De gashaard maakt het plaatje compleet!! Zeker de 5 sterren waard.
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-12-03
Hartelijk dank voor jullie fantastische 5* review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Jeugdraad A10
Jeugdraad A10
2023-11-27
Hallo Arie en Heleen, we hebben ontzettend genoten van jullie plekje! Wat een rust en luxe ☺️ We raden t plekje zeker aan en zoeken we nog weer eens iets in de Achterhoek dan weten we waar we ons moeten melden 😄
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-27
Hartelijk dank voor jullie mooie review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Cinthia Boon
Cinthia Boon
2023-11-27
Een geweldig huis met alle luxe omgeven van rust en mooie natuur. De eigenaren Heleen en Arie zijn super gastvrij. We komen zeker terug!
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-27
Goed te horen dat het ook jullie uitstekend bevallen is. Dank voor de mooie review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Anouk Scheltema de Heere
Anouk Scheltema de Heere
2023-11-24
In een woord geweldig!!! Wat hebben we genoten samen van dit mooie huisje met alles erop en eraan. De omgeving is geweldig, de Anwb Slingeroute bracht ons langs prachtige weggetjes in herfstkleuren. En mooie kunst in een kasteel. Een super eetcafé in het dorp. Iedereen is super vriendelijk. Eigenaar maakte het huis vast extra gezellig door muziek aan te zetten en de haard aan te doen. Park was heel erg rustig. Een absolute aanrader!!!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-24
Hartelijk bedankt voor jullie prachtige review en graag tot een volgende keer👍
henriette klinkhamer
henriette klinkhamer
2023-11-10
Mooi huisje, van alle gemakken voorzien!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-10
Hartelijk dank voor jullie mooie review en graag tot een volgende keer. Arie & Heleen
Nico Belt
Nico Belt
2023-11-06
Wij zijn van 3 t/m 6 nov. 2023 in de Bosfluiter geweest. Het is een heerlijk vakantiehuis waar luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Al het denkbare is aanwezig het huis is schoon en de bedden zijn opgemaakt. De ontvangst was zeer hartelijk met een goede uitleg van alles. Zeer vriendelijke mensen. Voor ons zeker een herhaling waart. Met vriendelijke groet, Familie Koelman, Bakker en Belt
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-06
Hartelijk dank voor jullie mooie review en graag tot een volgende keer👍
Barbara Westerhof
Barbara Westerhof
2023-11-06
Alles komt hier samen, luxe, rust en ruimte. We hebben een heerlijk familieweekeinde gehad in dit compleet ingerichte natuurhuis. DANK 🙏🏻
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-06
Leuk dat jullier er waren en hartelijk dank voor jullie review. Graag tot een volgende keer👍
Els Gezelle
Els Gezelle
2023-11-03
Pareltje in de Achterhoek, pure verwennerij en zelfzorg. Hier kan je herbronnen in het volledig uitgeruste vakantiehuis. Zalige zonnedouche, sauna, bubbelbad...een spa in het bos. De omgeving is adembenemend mooi en biedt voor elk wat wils. Vlot contact met de eigenaar. Aanrader!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-11-03
Fijn dat jullie ook voor de 2e keer het naar jullie zin hebben gehad... op naar de 3e keer👍
Antoni v H
Antoni v H
2023-10-28
By far het fijnste vakantiehuis dat we ooit hebben gehad. Eén heerlijk ruim en warm ingericht huis. Van alle luxe voorzien, tot in de kleinste details, voor een relaxte vakantieweek. Arie en Heleen zijn zeer gastvrij, een uitstekende communicatie en super service. Mijn zoon was zijn Nintendo hoes vergeten en ze hebben deze direct naar ons opgestuurd. Veel dank Arie en Heleen voor deze onvergetelijke vakantieweek!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-10-28
Een fantastische 5* review op de vroege zaterdagochtend.... daar worden we blij van😀👍 Graag tot een volgende keer in de Bosfluiter. Arie & Heleen
Anette van den Berg-Matla
Anette van den Berg-Matla
2023-10-27
Heel mooi 6 persoons vakantiehuisje met sauna en gashaard. Hanzesteden Doesburg en Zutphen dichtbij. Veel wandel en fietsroutes direct vanaf het huisje. Heerlijk weekje gehad met de familie.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-10-27
Goed te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad in de Bosfluiter. Graag tot een volgende keer. Arie en Heleen
Erica Boon
Erica Boon
2023-10-13
Een prachtige locatie, mooi schoon en luxe huis! Echt een aanrader om even helemaal te ontspannen en te genieten. De tuin is ruim en er is altijd een plekje om van de zon te genieten. Alles in prima in orde en wederom voor de 2e keer onwijs genoten
Location
Rooms
Service
Reply from Bosfluiter 2023-10-13
Leuk jullie voor de 2e keer te ontvangen. Bedankt voor de prachtige review en graag tot de volgende keer. Arie en Heleen