Blokjes Te Huur

Blokjes Te Huur Reviews

Excellent rating
4.9
118 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (118)
Tinie Westermann
Tinie Westermann
2024.04.12
Dally Man
Dally Man
2024.04.12
Gewoon geweldig dat je voor een eerlijke prijs een toffe set LEGO kan huren. Perfect verpakt, gesorteerd en compleet. Dikke aanrader❗️
Thijs de Jongh
Thijs de Jongh
2024.04.10
Snel, duidelijk en goed geregeld. Duidelijke uitleg en alles netjes aangeleverd in een stevige krat.
Peter Stevens
Peter Stevens
2024.04.05
Kees Baan
Kees Baan
2024.03.30
Fijne manier om zo een grote lego zet te kunnen huren. Erg goed verzorgt en een prettig contact. Goede huur prijs verhouding. Met plezier de Titanic gemaakt.
Gonny van Ewijk
Gonny van Ewijk
2024.03.23
Zeer snel geregeld. Gemakkelijk ophalen en terug brengen.
Geert Kuijpers
Geert Kuijpers
2024.03.22
Aldert Toornstra
Aldert Toornstra
2024.03.12
Naajeb
Naajeb
2024.03.11
Super fijn! Sets worden op tijd opgestuurd en zitten goed verpakt. Retourlabel en tie-wraps netjes meegestuurd. Al 2 dure lego-sets kunnen bouwen voor een fractie van de nieuwprijs.
Ties van Hoof
Ties van Hoof
2024.03.09
Super leuk om zo een grote lego set te bouwen. Wordt netjes geleverd in handige box met bakjes.
edwin hoeks
edwin hoeks
2024.03.07
Goede service, maar nog niet z'n heel groot assortiment. Dus laten we allemaal huren bij deze kanjers, dan kunnen ze meer in hun verhuur winkel zetten.
Cecile Jansen
Cecile Jansen
2024.03.02
Wat een uitvinding om op deze manier toffe legosets te kunnen bouwen voor een relatief bescheiden bedrag. Met een extra lange voorjaarsvakantie voor de boeg de achtbaan en de boomhut gebouwd en daarmee was mijn zoon uren zoet. In het begin heel veel zoeken, dat is best lastig als er veel in een bepaalde kleur is. Om het bouwen te versnellen ben ik op een bepaald moment per zakje gaan zoek en sorteren, toendat gedaan was ging het bouwen een stuk vlotter. Tip voor de volgende keer want die komt er zeker!!
Manja Tijssens
Manja Tijssens
2024.02.25
Met een 13-jarige in huis die anders het liefst de hele dag achter een scherm zit, leek het ons handig een andere bezigheid te vinden. Wat een uitkomst dat je via Blokjes te huur makkelijk en snel een lego set kunt huren. Bouwen maar!
D Janssen
D Janssen
2024.02.17
Uitstekende service. Snelle en correcte levering. Goed en gemakkelijk contant op te nemen.
Hans Santbulte
Hans Santbulte
2024.02.17
Sarah
Sarah
2024.02.16
Superfijn dat dit bestaat! Heerlijk bouwplezier voor een veel toegankelijkere prijs 😊 Verzenden etc. werkt heel makkelijk.
Janika Thielecke
Janika Thielecke
2024.02.12
I love the idea to simply rent the Lego sets of my dreams. Super easy process, everything came complete and nicely sorted and I could start building immediately. Definitely a recommendation!
Geert Odink
Geert Odink
2024.02.10
Deze mooie vrachtwagen gehuurd. Kwam aan in een prima gesorteerde grote box. Heb er veel plezier aan beleefd om te bouwen. Alles compleet! Blokjes te huur kan ik aanraden.
Leon Ingenhut
Leon Ingenhut
2024.02.09
Eerste keer dat ik van dit concept gebruik gemaakt heb. Is goed bevallen, bouwset goed verpakt, duidelijke spelregels en enkele dagen lekker gebouwd. Daarna ff aanpoten om het weer te ontmantelen en uit te sorteren. Voor herhaling vatbaar :-)
jessica jonkheijm
jessica jonkheijm
2024.02.07