Blits Rijwielen

Blits Rijwielen Reviews

Excellent rating
5.0
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Brandon vG
Brandon vG
2024.03.22
Mijn eerste google review, moest hier wel een review voor achterlaten. Erg fijn geholpen. Proactief in de communicatie (WhatsApp) en denkt graag mee.
Advertisement
Bjorn Vanderkaa
Bjorn Vanderkaa
2024.03.18
Top zaak als ik problemen had met mijn fiets flikte hun het weer om hem aan de praat te krijgen t zijn echt hele nette mensen om mee samen te werken aan een oplossing voor welk probleem dan ook ik raad ze zeer aan koop uw elektrische /normale fiets bij bits rijwielen
The Funk Trunk
The Funk Trunk
2024.03.15
Top service! Zeer vriendelijk en geeft waar nodig advies en denkt mee
Glenn Bollebakker
Glenn Bollebakker
2024.02.20
Erg tevreden over de service! Top!
Patrick E.
Patrick E.
2023.12.14
Ik dacht dat ik mijn fiets kon afschrijven, maar dankzij Jesse is die weer tiptop in orde voor een schappelijke prijs. Snel en vakkundig, een aanrader.
Reply from Blits Rijwielen 2024.01.27
Fijn dat het goed bevalt, veel fiets plezier en tot de volgende keer.
Advertisement
Alicia Os
Alicia Os
2023.12.09
Super snelle levering, denkt met je mee. Leverrd top fietsen als er wat is kun je hem altijd appen of bellen, super vriendelijk.
Reply from Blits Rijwielen 2024.01.27
Graag gedaan! Veel plezier met je nieuwe fiets!
Henny Ott
Henny Ott
2023.11.17
Super fijne fietsenmaker. Bent snel aan de beurt en leverd vakwerk
Reply from Blits Rijwielen 2023.11.18
Bedankt voor deze mooie review, graag gedaan.
Bjorn
Bjorn
2023.10.09
Goede service en goede kwaliteit en snel geholpen fijne mensen doen wat je vraagt en heb nu al men 2de product besteld en snel geleverd top bedrijf dus mensen maak je fiets hier wand tis niet duur en ook nog eens goede service
Reply from Blits Rijwielen 2023.10.09
Heel graag gedaan! Veel plezier met je fiets.
Jeremy Velthuizen
Jeremy Velthuizen
2023.08.24
Jesse is een vriendelijke jongeman waarvan goed te merken is dat hij zijn vak verstaat. Hij levert een fijne service, duidelijke communicatie en een goed product tegen een eerlijke prijs.
Reply from Blits Rijwielen 2023.08.24
Bedankt voor de mooie review!
Advertisement
Johanna Schoonderbeek
Johanna Schoonderbeek
2023.08.10
Wij hebben een hele goede ervaring met Jesse. Via de app hebben wij contact gezocht. Jesse communiceert snel en zorgvuldig. Wij hebben Jesse ervaren als iemand die zijn vak verstaat. Onze twee electrische fietsen zijn weer als nieuw! En dat voor een hele scherpe prijs. Nogmaals dank Jesse en tot de volgende keer!
Reply from Blits Rijwielen 2023.08.10
Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat het zo goed bevallen is. Tot de volgende keer!
Daan W
Daan W
2023.07.21
Goede, snelle service. Fiets is weer in top conditie na reparatie remmen, versnellingen, banden. Top !!!
Reply from Blits Rijwielen 2023.07.22
Heel graag gedaan. Fijn om te horen dat de fiets weer zo lekker rijdt.
/
/
2023.05.04
Reply from Blits Rijwielen 2023.08.10
Bedankt voor de 5 sterren. Graag tot een volgende keer.
Robin Vecera
Robin Vecera
2023.04.29
This shop have a few bikes for a decent price. The owner is very nice, loves bikes and gives good advice on choosing the right one. I really recommend this shop, because of this great service they have!
Reply from Blits Rijwielen 2023.08.10
Thank you for your feedback, this means a lot to me.
Advertisement
Alex Cools
Alex Cools
2023.04.28
Blits Rijwielen is fijne winkel met een betrokken en proactieve eigenaar. Nog belangrijker: de fietsen zijn van erg goede kwaliteit, zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft betalen. Ik zou deze winkel dan ook adviseren aan iedereen die op zoek is naar een tweewieler.
Reply from Blits Rijwielen 2023.08.24
Bedankt voor de mooie review