Bjorn Photographer

www.bjornfotograf.se

Bjorn Photographer Recensioner

Utmärkt omdöme
5.0
67 recensioner Verifierad
Bjorn Photographer
%title%

%offer%

Recensioner ( 62 ) 5.0

Viking Huss
Viking Huss
2024.05.23
Jag och min familj ger Björn våra varmaste rekommendationer. Vi har haft två familjefotograferingar hos Björn och varit mycket nöjda med produkten och Björns fina bemötande. Tack Björn och på återseende! Familjen Huss
Svara från Bjorn Photographer 2024.05.23
Tack! Underbart att få träffa en sån varm och fin familj. Tavlorna blev verkligen snygga, där er energi lyser igenom. Ni är varmt välkomna tillbaka. Jag önskar er en fin sommar!
Kristoffer Sylwan
Kristoffer Sylwan
2024.04.23
Väldigt proffsig och tillmötesgående fotograf med en positiv energi i sitt jobb 👍
Svara från Bjorn Photographer 2024.04.23
Tack Kristoffer! Även härligt att möta din positiva energi i studion.
Emily Föyen
Emily Föyen
2024.04.22
Jag rekommenderar varmt Björn som fotograf han har en känsla för stil och detalj .Är fantastiskt bra på att skapa atmosfär i sina bilder. Han lyckas verkligen fånga essensen av den person ha fotograferar.
Svara från Bjorn Photographer 2024.04.22
Tack Emily, trevligt att ha dig och ert företag på besök!
Barbro Mellberg
Barbro Mellberg
2024.01.12
När en fotografering är som att möta en trevlig vän som klickar på sin kamera medan vi pratar, då blir det avslappnat och självklart. Ingen stel obehagskänsla som det annars lätt blir vid fotosejourer. Väldigt nöjd med resultatet. Bilderna till min företagssida är helt enkelt jag och hur jag vill uppfattas.
Svara från Bjorn Photographer 2024.04.22
Tack Barbro! Så kul fotografera dig, Det blev ett väldigt trevligt möte och det blev ju mängder av snygga bilder med karaktär. Tack för att du kom!
Monica Larsson
Monica Larsson
2023.11.14
Snabbt svar, trevligt bemötande och riktigt bra bilder - bästa "kombon"! Mina varmaste rekommendationer.
Svara från Bjorn Photographer 2023.11.14
Tack Monica! Roligt att ha din sprudlande energi i studion. Det blev väldigt fina CV-bilder, de kommer "göra jobbet"!
Cecilia K
Cecilia K
2023.10.31
Björn var fantastisk, hela fotograferingen kändes avslappnad och bilderna blev jättefina. Rekommenderas varmt.
Svara från Bjorn Photographer 2023.11.03
Varmt tack Cecilia, tack för ett fint möte i studion, det var väldigt trevligt att träffa dig!
Sandyra Faisal
Sandyra Faisal
2023.04.08
Toppen bra fotograf! Vi är så nöjda med vår barn fotografering hos Björn! Bilderna är helt klart det finaste jag sett! Magiskt är ordet
Svara från Bjorn Photographer 2023.04.09
Tack Sandra, vilka fina ord! Supertrevligt att träffa dig och din fina familj!
Daniel Ahl
Daniel Ahl
2023.03.27
Björn är inte vilken fotograf som helst. Han är en konstnär. Genuint intresserad av andra människor. Han fotar inte bara det yttre utan även något av insidan, av den verkliga personen.
Svara från Bjorn Photographer 2023.03.27
Wow Daniel ♡ Tack, verkligen!
Robin Lingmerth
Robin Lingmerth
2023.01.17
rekommenderar
Björn hjälpte mig och mina bröder med en julklapp till våran mor, det blev absolut årets julklapp med glädjetårar. Björn var väldigt lätt att jobba med, tydligt erfarenhen, tålmodig och med riktigt bra slutresultat.
Svara från Bjorn Photographer 2023.01.17
Tack Robin! Supertrevligt att träffa dig/er!
Mikko Kuhalampi
Mikko Kuhalampi
2022.12.28
Svara från Bjorn Photographer 2022.12.29
Tack Mikko, kul att ha er här!
Mathilda Fitoussy
Mathilda Fitoussy
2022.12.26
Vi fotade vår son på 3,5 månader. Smidigt och bra och bilderna blev jättefina!
Svara från Bjorn Photographer 2022.12.29
Tack Mathilda, väldigt trevligt att träffa er!
Linda Malín Erlendsdóttir
Linda Malín Erlendsdóttir
2022.12.08
Fantastisk fotograf som får alla att slappna av och skratta samtidigt som han tar grymma bilder.
Svara från Bjorn Photographer 2022.12.08
Tack Linda, underbart att träffa er!
Kenneth
Kenneth
2022.10.27
Professionell, lyhörd som skapar fantastiska bilder. Utöver det väldigt trevlig att ha och göra med.
Svara från Bjorn Photographer 2022.10.31
Varmt tack!
Sofia Andersson
Sofia Andersson
2022.10.12
Superproffsig, vänligt bemötande och avslappnad stämning vid fotograferingen :-) Bilderna blev fantastiskt uppskattade presenter till nära och kära!
Svara från Bjorn Photographer 2022.10.12
Varmt tack Sofia! Väldigt trevligt att träffa er!
Frida Fjellman
Frida Fjellman
2022.09.28
Bäst o trevlig dessutom! Finkänsliga o superbra bilder!
Svara från Bjorn Photographer 2022.09.29
Tack! Roligt att fotografera dina vackra kreationer!
Brukspecialisten Sverige
Brukspecialisten Sverige
2022.09.28
Nöjda!
Svara från Bjorn Photographer 2022.09.29
Perfekt, tack för ett trevligt besök i er inspirerande butik!
Jessica Kaze
Jessica Kaze
2022.09.28
Vi var väldigt nöjda med Björns arbete 🥰 super trevlig och proffesionell. Var Väldigt duktig med vår lilla 1 års dotter.
Svara från Bjorn Photographer 2022.09.28
Tack Jessica! Så roligt att ha er här och bilderna blev ju underbara!
Monika Mattisson
Monika Mattisson
2022.09.25
Underbar fotograf som hjälpt oss många gånger!
Svara från Bjorn Photographer 2022.09.28
Tack, alltid roligt att skapa fina bilder till er!
Ilinca Benson
Ilinca Benson
2022.08.03
Jag är supernöjd med Björns arbete, väldigt fint resultat och väldigt lätt att jobba med! Kan varmt rekommendera!
Svara från Bjorn Photographer 2022.08.03
Tack Ilinca, väldigt roligt att skapa tillsammans med dig!
Marie Pettersson
Marie Pettersson
2022.01.09
rekommenderar
Fantastiskt vackert och fantasifullt porträtt av vår dotter. Tack Björn!