BBQ Shop Brabant.nl

www.bbqshopbrabant.shop

BBQ Shop Brabant.nl Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
118 recensies Geverifieerd
BBQ Shop Brabant.nl
%title%

%offer%

Recensies ( 118 ) 4.7

Bert Vermeulen
Bert Vermeulen
2024.05.21
Eric
Eric
2024.05.11
Vandaag prettig geholpen in de winkel. Nicole neemt de tijd voor je, doet haar uiterste best om een goede voorlichting te geven. Veel kennis aanwezig mbt kamado's. Erg leuke winkel waar je uitgebreid terecht kunt voor top bbq's, accessoires en ook koffie en thee. Zeer tevreden.
Jaap de Bruin
Jaap de Bruin
2024.04.23
Snel met reageren en makkelijk om een afspraak te maken. Onderdeel wat ontbrak snel na geleverd, fijne zaak.
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.04.23
Dank je wel voor je review! Heel veel leuke bbq uurtjes toegewenst namens ons. 🔥👍Carel & Nicole
Kim Gunt
Kim Gunt
2024.04.20
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.04.23
Dank je wel Kim voor je review. Hopelijk tot snel in onze winkel in het Centrum van Son en Breugel.
Bas Gijsbers
Bas Gijsbers
2024.04.15
Uitstekend geholpen tijdens het uitzoeken van een nieuwe bbq. Rustig, duidelijk en met veel kennis. Assortiment is reuze ook qua accessoires, sauzen, koffie, thee en (kook)boeken. Moeite waard om ook zo maar eens binnen te lopen!
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.04.23
Dank je wel Bas voor deze review. Heel veel plezier met je nieuwe Kamado BBQ. !
Twan Trienekens
Twan Trienekens
2024.04.02
Mooi en groot assortiment. Fijne eigenaar, altijd in voor een praatje of tips.
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.04.02
Dank je wel Twan voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je graag in onze winkel komt. Heb je je al opgegeven voor onze nieuwsbrief? Dat kan gewoon via de "pop-up"op onze website. Tot de volgende keer!
Murat Can
Murat Can
2024.03.30
beveelt aan
Bij deze toppers onze Big Joe gekocht , Meteen een goede uitleg gekregen over hoe alles werkt kortom een man die eerlijk zaken doet en zeker verstand heeft van wat hij verkoopt ik kan dan ook niet anders dan hem alleen maar aanbevelen het gaat immers niet alleen over de bbq maar ook zeker de service die je hier krijgt !
Murat Can
Murat Can
2024.03.29
Super goede service legt alles top uit ! En natuurlijk niet vergeten de geweldige workshop hoe alles werkt
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.03.30
Heel veel plezier met deze enorme BIG JOE. De grootste Kamado van Kamado Joe. Vele smakelijke uren en gezelligheid toegewenst!
Marie Louise Van Dijk
Marie Louise Van Dijk
2024.03.27
Snelle levering van goede producten
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.03.28
Dank je wel Marie-Louise voor je review. Tot de volgende keer!
Steven Smit
Steven Smit
2024.03.09
BBQ Shop Brabant heeft een uitstekend en ruim assortiment en bied goede service. Voor zowel de beginnende als ervaren BBQ'er bieden zij kwaliteitsproducten en deskundig advies. Ze hebben alles wat u nodig heeft voor een heerlijke avond barbecueen.
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.03.12
Dank je wel Steven voor je positieve reactie. Dat motiveert ons altijd weer! We hebben weer leuke Big Green Egg aanbiedingen omdat ze 50 jaar bestaan, en bekijk onze nieuwe Thee en Koffie afdeling ( voor na de BBQ ) Maar je kan ook altijd via onze webshop ( www.bbqshopbrabant.shop ) het assortiment bekijken of laat je op de hoogte houden door onze socials of nieuwsbrieven🔥. Maar het liefst zien we je in de winkel!😊
Glenn Monteiro
Glenn Monteiro
2024.03.02
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.03.02
Dank je wel voor je review!
desiree hamers
desiree hamers
2024.02.21
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.03.02
Dank je wel Desiree, We zien je snel in onze winkel!
Julia Jansen
Julia Jansen
2024.01.16
Prettig geholpen leuke shop.
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.02.03
Dank je wel voor je review! Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel in het Centrum van Son! 🛒 We hebben weer een hele range nieuwe BBQ sauzen in onze winkel staan die je kunt proeven😋...
Tim Roufs
Tim Roufs
2023.12.25
Hebben alles wat een bbqer wilt hebben, fijne zaak!
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2023.12.27
Dank je wel voor je review! Hopelijk tot snel in onze winkel.
Stefan Fransen
Stefan Fransen
2023.12.10
Alles voor de bbq, lekker uitgebreid assortiment.
Antwoord van BBQ Shop Brabant.nl 2024.02.03
Dank je wel voor je review!
Arthur de Jong
Arthur de Jong
2023.10.13
Marco Peters
Marco Peters
2023.09.26
My goto shop for anything relating to bbq
Marcel Terhoeve
Marcel Terhoeve
2023.08.21
Nette winkel, groot assortiment in Komado's, accessoires, boeken, rubs en sausen. Zeer goed en persoonlijk advies.
Marten Gruijters
Marten Gruijters
2023.08.12
Mooie winkel goede uitleg vriendelijke ondernemers
Huub Tas
Huub Tas
2023.07.25
Goede service, fijne winkel.