Bay Travel

www.baytravel.nl

Bay Travel Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
63 recensies Geverifieerd
Bay Travel
%title%

%offer%

Recensies ( 63 ) 4.9

Ferdinand
2024.05.22 2024.05.22 | Netherlands
Familie op bezoek op St. Maarten Mijn familie is mij begin april tijdens mijn 10 maanden stage komen opzoeken op St. Maarten. Van begin tot eind heeft Bay Travel hen ontzorgt op alle vlakken: accommodatie, vlucht, aanbevelingen op St. Maarten zelf en als klapper op de vuurpijl werden wij uitgenodigd voor een heerlijke lunch bij Rainbow Café in Grand Case om Mattijs en Niek te ontmoeten. Ze weten waar ze over praten door hun jarenlange ervaring aan reizen organiseren, ik zou dan ook zeker Bay Travel aanbevelen bij anderen. Ik zeg boeken!

Datum ervaring: 08 April, 2024
Anouk Hulskes
Anouk Hulskes
2024.05.15
Mijn vader en ik kijken al jaren naar de serie ‘Death in Paradise’. Deze serie speelt zich af op het fictieve eiland Saint Marie. Een prachtig groen eiland met een (misschien) nog wel mooier onderwaterleven. Al grappend stelde mijn vader voor om daar eens naartoe op vakantie te gaan. Wij gingen op zoek naar de mogelijkheden en kwamen uit bij Bay Travel. Wij wilden graag één op één contact en zodoende hadden wij een paar maanden later een afspraak bij Bay Travel in Grave staan. Dit was het begin van een prachtig avontuur. Niek en Mattijs zijn echte experts als het gaat om reizen naar de Carib. Zij hebben gezorgd dat wij de volledige ‘Death in Paradise’ experience konden ervaren. Niek en Mattijs bieden verschillende alternatieven aan om de reis exact op onze wensen te laten aansluiten. Zo hebben wij de eerste nachten in een boomhut geslapen waarbij wij elke ochtend een verse mango konden eten, geplukt uit de boom waar wij in sliepen. Ook waren er luxere opties. Daar zijn wij de overige nachten voor gegaan. Bay Travel heeft een grote portefeuille en goed contact met de lokale organisaties. Op die manier weet je zeker dat je een perfecte vakantie voor de boeg hebt. Na het boeken van de vakantie, krijg je toegang tot de Bay Travel App. Wat een uitkomst is dat! Het gehele reisschema, inclusief tips en tricks, staat overzichtelijk weergegeven. Mijn vader en ik hebben veel aan deze app gehad. Naast deze app, zijn Niek en Mattijs zelf ontzettend goed bereikbaar. Geen vraag is te gek of te veel. Mocht je op zoek zijn naar een perfecte vakantie, dan raden mijn vader en ik Bay Travel zeker aan!
Benno Simonetti
2024.05.15 2024.05.15 | Netherlands
Bay Travel is zeer competent voor reizen naar de Caribbean Bay Travel is zeer competent voor reizen naar de Caribbean. Mattijs, betrokken als hij is, zal oprecht proberen zo goed mogelijk je reis samen te stellen. In 14 dagen krijg je een brede kijk op enkele bovenwindse eilanden. Afwisseling te over. Prima accomodaties. Succes Mattijs met je onderneming !

Datum ervaring: 23 April, 2024
Monique de Haar
Monique de Haar
2024.05.07
Begin april waren wij op aanraden van Bay Travel op St. Maarten en……….niets teveel gezegd! Wat een prachtig eiland! En dankzij de expertise, tips en het meedenken van Matthijs en Niek, hebben we er optimaal van kunnen genieten en hebben we plekjes gezien en ervaringen opgedaan die we anders zeker gemist hadden. Bedankt mannen!
Timo Brakenhoff
Timo Brakenhoff
2024.05.04
Wij zijn 2 weken geleden teruggekomen van een prachtige reis naar Guadeloupe voor 2.5 week. Het was fantastisch. 3 prachtige accomodaties (op Grand-Terre, Bas-Terre en Terre-de-Haut) die zelfs mooier waren dan we vooraf hadden gezien op alle foto's en beschrijvingen. 2 maanden voor onze reis kwamen bij het rondzoeken naar reizen in dat gebied op de website van BayTravel. Na goed rondkijken op de website (waar heel veel informatie op staat) besloten we om Mattijs te mailen voor een voorstel aangezien we zelf dit keer geen tijd hadden om ons goed te verdiepen in de locatie en alle voorbereidingen te treffen. Mattijs reageerde snel en kwam heel gauw met een voorstel die eigenlijk al precies aansloot op de wensen die we vooraf hadden opgegeven. Ook hielp ie ons door voor te stellen om onze vakantie periode iets te wijzigen zodat er betere beschikbaarheid en prijzen waren van accomodaties. De offerte was heel overzichtelijk en bevatte alle informatie die we nodig hadden om snel een beslissing te maken. Ook op al onze vragen waren de reacties snel en zorgvuldig. Een aangename verrassing was dat we 1.5 week voor onze reis nog gecontacteerd werden met de vraag of we het goed vonden dat ze een andere en betere autohuur bedrijf hadden gevonden wat ons 350 euro zou schelen! De reis zelf liep helemaal zoals gepland met behulp van de indrukwekkende app met alle informatie! Ook stonden daar vele bezienswaardigheden en horeca tips in. Het enige verbeterpunt was dat daar misschien ook wat meer tekst/beschrijving bij had kunnen staan om iets meer duiding te geven waarom het waard is om er langs te gaan. Maar dat was een heel klein punt wat wegviel bij hoe soepel de app precies alles aangaf wat je nodig had voor elke stap van je reis met benodigde vouchers/papieren/etc. De accomodaties waren allen prachtig en uniek met hele aardige en behulpzame eigenaren/staff. Hierdoor hebben we ook 3 compleet verschillende delen van Guadeloupe goed kunnen bezoeken. Vooral de laatste op Terre-de-Haut was adembenemend en had precies alles wat wij zochten in een accomodatie. Het was echt heel jammer dat we weer richting het vasteland moesten om onze vlucht te pakken. Ik zou BayTravel zeker aanraden voor mensen die een unieke reis willen maken naar dit gebied die voldoet aan je specifieke wensen!
Bart de Bruin
Bart de Bruin
2024.05.03
Keurig verzorgde reis, we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Zat een mooie opbouw in; de eerste nacht een beeldschone maar rustige baai om bij te komen van onze reis. Prachtig klein hotelletje waarvan we zo direct konden opstappen op de catamaran om vervolgens een week rond te zeilen in de Cariben. De mooiste plekken op aarde mogen bewonderen. Na deze reis weer een fantastische plek/hotel met uitzicht over de baai grand case. Een zeer levendige en gezellige baai. Heerlijke plek om nog even te genieten van de (lokale-) gezelligheid van Sint Maarten en wat te shoppen. De Bay Travel app die zelfs offline te gebruiken is verschaft werkelijk àlle informatie die nodig is voor de reis. Dat werkt enorm prettig! Matthijs is vriendelijk, heeft ons goed weten in te schatten en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend geweest.
Samantha Speksnijder
Samantha Speksnijder
2024.04.27
Mattijs organized a wonderful trip to the ABC islands for us. The planning went smoothly - Mattijs asked the right questions, came with an initial itinerary and then changed it based on the feedback from us. In the end the itinerary and the chosen hotels matched our preferences perfectly. It was nice to go on a trip in which everything was taken care off, having the Bay Travel app to keep you up-to-date and getting quick answers on questions along the way. We are already thinking about our next Caribbean adventure with help from Bay Travel.
Rob Kok
Rob Kok
2024.04.24
Terugkijkend naar onze reis naar Guadeloupe en Martinique hebben we hieraan prachtige blijvende herinneringen aan over gehouden. Zowel de heen- als terugreis was zeer goed georganiseerd door Mattijs. Dat niet alleen, maar ook de samenstelling en volgorde van de verschillende verblijfplaatsen op de 2 eilanden was fantastisch!! We hebben in 2 prachtige verschillende boomhutten door gebracht met en zonder Racoon (wasbeertje), wat we als een speciaal cadeautje beschouwen, hierna nog 3 dagen een woonbootje (Aqualodge), zeer speciaal en plezierig. Basse Terre echt goed bezocht en rond gereden. Waterval, destilleerderijen (heerlijke Rhum) en natuurlijk Saint Marie bezocht. Zeer mooie uitstapje gemaakt naar o.a. Les Saintes, wat een prachtig eiland met zeer mooie stranden. Toen per vliegtuig naar Martinique, hier in hotel Apolline in Fort de France, prachtige kamer, zeer goed ontbijt en zeer mooie tuin. Hier het noordelijke deel van Martinique bezocht. Het laatste deel was zeker de kers op de taart ofwel Le Domaine des Bulles. Eigen afgeschermd terreintje met een doorzichtige bubbel. ’s Nachts een prachtige sterrenhemel, met zwembadje en zeer apart een open badkamer. Hier hebben we 2 dagen genoten van het prachtige “Plage Des Salines”. Maar aan alles komt helaas een eind. Volgende dag terug naar Schiphol via Parijs. Groeten Nicole & Rob
Hannah Bouma
Hannah Bouma
2024.03.20
Met dank aan de expertise van Bay Travel hebben wij een geweldige vakantie in Guadeloupe gehad. Bij het aanvragen van de reis nam Mattijs diverse aandachtspunten en opties door zodat hij een reisprogramma kon samenstellen dat aan onze wensen voldeed. Voor ons was dat veel natuur, snorkelen, eilandhoppen en bijzondere accommodaties. Bovendien is er voor de verschillende verplaatsingen (met ferry's bijv) de juiste hoeveelheid tijd ingepland en hebben we nooit met stress hoeven reizen. Het warme contact in combinatie met de heerlijke reis maakt dat wij Bay Travel niet alleen aanraden, maar in de toekomst graag weer bij hen zullen aankloppen voor een nieuwe reis.
Angela Muller
Angela Muller
2024.03.10
We hebben een fantastische vakantie gehad op Guadeloupe, met dank aan Mattijs van Bay Travel. Hij heeft voor ons in korte tijd een mooie reis in elkaar gezet. Alles was heel goed geregeld. We waren ook heel blij met de persoonlijke app waarin alle informatie stond, zoals vouchers, transfers, reisschema en informatie. We zijn heel blij dat we met Bay Travels in zee gegaan zijn. Aanrader!
Theo Hartman
Theo Hartman
2024.03.08
geweldige reis , goed georganiseerd een ware belevenis.
Ietske Jacobs-De Boer
Ietske Jacobs-De Boer
2024.03.08
beveelt aan
Wat hebben we genoten ! Alles klopte en we hebben een fantastische vakantie gehad op St Maarten,St Barth en Anguilla.
Natacia Gemertz
Natacia Gemertz
2024.03.02
Mattijs heeft een prachtige reis naar Barbados georganiseerd, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook een fijne app, alle gegevens waren daarin verwerkt. Ik raad Bay Travel zeker aan. Bay Travel is voor mij de nr.1 reis organisatie. 🙏🏽❤️
Herman Steigstra
Herman Steigstra
2024.02.27
Via Bay Travel een 14-daagse vakantie naar de 3 bovenwindse eilanden geboekt. Geweldige hotels en alles goed verzorgd. Helaas strandden we op het vliegveld van Sint Maarten omdat de vlucht naar Saba wegens de te harde wind op het laatste moment geannuleerd werd. Vanuit Nederland werd er vervangende accommodatie geregeld en de volgende dag alsnog met de ferry naar Saba kunnen oversteken. Sint Eustatius viel als eiland wat tegen. Wel geweldige accommodatie op een prachtig vakantiepark met capaciteit voor vele honderden gasten, maar als het er 20 waren, houden we het hoog aan. Het ligt ook afgelegen en alleen per taxi-shuttle het kleine dorpje te bereiken. Dat was het enige minpuntje eigenlijk.
Antwoord van Bay Travel 2024.05.10
Herman, hartelijk dank voor jouw mooie review, voor jullie waardevolle feedback en voor het kiezen van Bay Travel voor jullie reis naar de bovenwindse eilanden Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Het komt gelukkig niet vaak voor dat de vlucht naar Saba wordt geannuleerd, maar als dat gebeurt staan wij uiteraard paraat met een plan B. Heel soms komt de wind uit de 'verkeerde' richting en dan mogen de piloten uit veiligheidsoverwegingen niet landen op Saba, het eiland met de kortste commerciële landingsbaan ter wereld. Wat betreft Sint Eustatius, bedankt voor jullie feedback. Sint Eustatius is een heel specifiek eiland met volop historie en cultuur. We omschrijven het dan ook als een openluchtmuseum. Het Golden Rock Resort is een splinternieuwe vijfsterren accommodatie en geeft het eiland een geheel nieuw dimensie en impuls aan het toerisme. Hopelijk denken jullie nog lang met veel plezier terug aan jullie mooie Caribische reis. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Mattijs - Bay Travel 🏝
Esther Prikken
Esther Prikken
2024.02.23
Prachtige reis gehad! 3 afwisselende eilanden (Saint Martin, Anguilla & Saint Barth) bezocht met ieder zijn eigen charme. Alles was perfect geregeld door Bay travel en is zeker voor herhaling vatbaar. De reis-app werkt prima.
Antwoord van Bay Travel 2024.05.10
Hartelijk dank voor je review! Ik ben blij te lezen dat jullie zo genoten hebben van de reis naar Saint Martin, Anguilla en Saint Barth. Het is altijd ons doel om elke Caribische bestemming op de juiste manier te adviseren, zodat klanten de unieke charme van elk eiland kunnen ervaren. Wij lezen graag dat alles naar wens was en dat jullie overwegen om nog een keer via ons op reis te gaan. En onze ontwikkelde Bay Travel-app is niet meer te missen. We krijgen er alleen maar lovende reacties over. Leuk om te lezen dat jullie dat ook zo hebben ervaren! We kijken er naar uit om jullie weer te mogen assisteren met een volgende prachtige Caribische reis. Bedankt voor het vertrouwen in Bay Travel! Hartelijke groet, Mattijs - Bay Travel 🏝
ietske jacobs
ietske jacobs
2024.02.13
Net terug van onze 2 weken Sint Maarten en omliggende eilanden. Wat hebben we genoten ! Matthijs had alles tot in de puntjes geregeld en goede hotels geboekt. Een aanrader !
Antwoord van Bay Travel 2024.05.08
Hartelijk dank voor je enthousiaste review, Ietske! Ik ben blij te horen dat jullie zo genoten hebben van de zeilreis rondom Sint Maarten, Anguilla en Saint Barth. Het was mijn plezier om alles tot in de puntjes voor jullie te regelen. Het doet me goed dat jullie de gekozen hotels zo waarderen. Bedankt voor de aanbeveling, en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog een onvergetelijke reis naar de Caribbean voor jullie te mogen organiseren! Hartelijke groet, Mattijs - Bay Travel 🏝
Eline B
Eline B
2024.01.30
Wij zijn met Bay Travel in december 2023 (18 dagen) Guadeloupe gaan ontdekken. Fantastische reis gehad. We zijn duikers dus dit werd meegenomen in het reisvoorstel. De accomodaties waren super en de aanbevelingen (plaatsen, eetgelegenheden) hielpen de reis stressvrij houden. De voorbereiding, persoonlijke aanpak en kennis van zaken maakt dat we Bay travel en Mattijs sterk aanraden! Mochten we in de toekomst terug naar de Caraïben trekken nemen we zeker opnieuw contact op! Bedankt voor alles Mattijs! Eline & David
Antwoord van Bay Travel 2024.05.08
Eveline en David, hartelijk dank voor jullie geweldige review en voor het delen van jullie ervaringen met Bay Travel! Het was een plezier om een maatwerkreis naar Guadeloupe samen te stellen die goed bij jullie wensen aansloot. En het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Het feit dat jullie Bay Travel en mij persoonlijk aanraden, waarderen we enorm. We kijken ernaar uit om een volgende keer opnieuw voor jullie aan de slag te gaan voor een volgend avontuur in de Caraïben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie (duik)reis naar Saba en Sint Eustatius? Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Bay Travel. Hartelijke groet, Mattijs van Bay Travel 🏝
Ernst Kuijper
Ernst Kuijper
2024.01.27
Wij hebben relatief laat (in november) een reis geboekt naar Martinique en Guadeloupe. Mattijs heeft gezorgd dat alles binnen de kortste keren uitstekend geregeld was. Van het begin tot na terugkeer was Mattijs betrokken, gaf ons uitstekende adviezen en heeft ons daarmee een onvergetelijke vakantie bezorgd. Zonder aarzelen kunnen we Bay Travel aanbevelen en zijn alweer over een volgende reis aan het nadenken.
Antwoord van Bay Travel 2024.05.08
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring met Bay Travel, Ernst! Het is fantastisch om te lezen dat de reis naar Martinique en Guadeloupe zo goed is verlopen. En de foto's die jullie hebben bijgevoegd spreken voor zich, prachtig! Wij streven ernaar om elke Caribische reis tot in de puntjes te regelen, ook wanneer deze last-minute wordt geboekt. Dat jullie alweer voor ons hebben gekozen voor een reis naar de Caribbean voor volgend jaar beschouwen wij als een van de grootste complimenten die we kunnen krijgen. Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen in Bay Travel. Hartelijke groet, Mattijs van Bay Travel 🏝
Helen
Helen
2023.12.30
Meestal regel ik alles zelf als ik op reis ga. Nu besloot ik kort van tevoren dat ik toch nog weg wilde en had ik weinig tijd en energie om de reis zelf te organiseren. Via internet kwam ik bij Bay Travel uit en nadat ik Mattijs gesproken had kwam hij met een heel leuk voorstel waar ik - na even denken - ja tegen gezegd heb. Het was een heerlijke vakantie waarin ik op de mooie locaties echt kon ontspannen en tot rust kon komen. Guadeloupe mooi en heeft met de twee eilanden veel verschillende natuur te bieden. Via de app van Bay Travel is het makkelijk om te bedenken wat je wil gaan doen. Heel leuk! Wat ik heel leuk en heel verrassend vond, was dat Mattijs heel attent was door de leuke en aardige berichtjes bij vertrek en na thuiskomst. Dat heb je natuurlijk niet als je het zelf regelt en dat heeft me heel positief verrast. De locaties op Guadeloupe waren geweldig en ook daar hoorde ik van de accommodaties dat ze graag met Mattijs samenwerken omdat echt het beste voor zijn klanten zoekt.
Antwoord van Bay Travel 2024.05.08
Heleen, hartelijk dank voor je prachtige review en voor het kiezen van Bay Travel voor je spontane reis naar Guadeloupe! Het is mooi om te lezen dat je echt hebt kunnen ontspannen en tot rust bent gekomen. Waar we goed in zijn is om de perfecte match tussen klant, bestemming(en) en accommodatie(s) te vinden, iets waar we trots op zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze goede kennis van de Caribische bestemmingen en de relaties die we hebben opgebouwd met lokale partners. Het is geweldig om, juist van klanten, te horen dat de accommodaties onze samenwerking met hen zo waarderen! Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Ik ben blij dat mijn berichten hebben bijgedragen aan jouw positieve ervaring. Het zijn deze kleine details die een groot verschil kunnen maken en waar wij bij Bay Travel veel waarde aan hechten. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met het organiseren van een onvergetelijke Caribische reis. Bedankt voor het vertrouwen in Bay Travel! Hartelijke groeten van Mattijs - Bay Travel 🏝
Sardha Hanoeman
Sardha Hanoeman
2023.12.15
Wij zijn net terug van een ongelofelijke mooie droom reis, 2 weken Guadeloupe en 1week Martinique. Nadat wij Mattijs gesproken hadden, kwam hij met een hele mooie voorstel waar we heel enthousiast over waren. Alles was tot op de puntjes geregeld, het was alleen maar genieten. De app is fantastisch, er staat echt alles in wat je moet weten, over de accomodaties, restaurants en nog veel meer. Alle accommodaties waren in één woord fantastisch, waar we hem ook erg dankbaar voor zijn. Hij is erg betrokken, zowel bij vertrek als bij terugkomst hebben we een lief berichtje van hem ontvangen. Mattijs dank voor de onbezorgde droomreis die we hebben mogen maken. Ik zal je dan ook bij iedereen aanbevelen.
Antwoord van Bay Travel 2024.05.08
Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor Sardha! Het was een genoegen om jullie droomreis naar Guadeloupe en Martinique te organiseren. Ik ben ontzettend blij te lezen dat alles naar wens was en dat jullie volop hebben kunnen genieten. De foto's die jullie hebben bijgevoegd bij de review zien er werkelijk prachtig uit. Ze brengen de schoonheid van beide Caribische bestemmingen perfect in beeld. Erg fijn dat jullie de Bay Travel-app zo handig vonden en tevreden waren met de accommodaties die ik voor jullie had uitgezocht. Het is altijd mijn doel om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Bedankt voor het vertrouwen in Bay Travel! Het lijkt me leuk om in de toekomst nog een onvergetelijke reis naar de Caribbean voor jullie te mogen organiseren. Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Mattijs - Bay Travel 🏝