All Repair Autoschade Service

www.autoschadeallrepair.nl

All Repair Autoschade Service Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
58 recensies Geverifieerd
All Repair Autoschade Service
%title%

%offer%

Recensies ( 58 ) 4.9

Ahmed Amin Amin
Ahmed Amin Amin
2024.04.24
Dana Steffens
Dana Steffens
2024.03.21
onwijs tevreden met de service! dag voor de afspraak mijn auto gebracht en binnen 3 uur was die al klaar. geweldig
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.21
Dank je wel Dana
Ali Osman Kaya
Ali Osman Kaya
2024.03.21
Altijd uitstekend geholpen , hartstikke nette werkplaatst en georganiseerd en strak resultaat
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.21
Bedankt !!
Abdul Montessino
Abdul Montessino
2024.03.20
Top service en snel geholpen binnen 2 dagen werd ik door marco gebeld dat auto klaar staat.
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.20
Abdul bedankt voor de review en het vertrouwen in ons.
Michael Bhoelai
Michael Bhoelai
2024.03.16
Aanrader werkt super netjes! Altijd duidelijk en een goede plan van aanpak. Kreeg mijn wagens altijd zo goed als nieuw terug!
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.17
Michael dank je wel .
Danielle Slijngard
Danielle Slijngard
2024.03.11
Topservice met Marco en Martin Pas 2 wkn mijn Tesla X90D gekocht en ramt er een jonge meid ertegen aan in de parkeervak. Heel gedoe daarna, maar na de verzekering gebeld te hebben kon de Tesla uiteindelijk naar een schadeherstel bedrijf waar Tesla dus was aangesloten. De verzekeringsmedewerker vertelde mij, dat hij een goedkoper bedrijf gevonden had, waar ik gelijk terecht kon. Zo gezegd, zo gedaan. Daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen door Marco en Martin. Alles werd geinspecteerd, foto's werden een paar keren gemaakt. Er werd dubbel gechecked door beide heren. Alles wat ik wilde wat de leenauto betreft, werd mij gezegd: gaan we regelen. Was heel fijn om te horen. Want makkelijk was het niet om een automaat 7zit te vinden om te huren. Maar ze kregen het voor elkaar. Ik kon mijn Tesla 3 dagen achterlaten in ruil voor een skoda automaat 7zit. Maandagmiddag rond 12.00u achtergelaten en opgehaald woensdagmiddag rond 15.00u. Top werk verricht. Dank je wel voor een hele goede service: Netjes. Groetjes Daniëlle
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.12
Dank je wel Danielle .
Premiumtaxi Henry
Premiumtaxi Henry
2024.03.08
Goed geregeld fijn geholpen
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.12
Dank je wel !
Zlatko Zlatanovski
Zlatko Zlatanovski
2024.03.06
Stay away! You will be charged at premium, but get amateur and unprofessional service! I took my car roof spoiler to be painted glossy black and it already had primer coating. They did such a terrible job, and even tried to convince me that it was not their fault, but the quality of the spoiler was very bad that's why it happened. The whole spoiler is cover with wrinkles, orange peels, and you could also see how the paint dripped on some places because they don't even know how to distribute the paint even.
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.10
Beste Zlatko Zoals we je al eerder hebben uitgelegt hebben we afgesproken om de spoiler alleen licht op de schuren en dan af te spuiten . Jou spoiler was geen originele maar een imitatie waarvan het polyester niet netjes was afgewerkt. Als je dat helemaal netjes wilt hebben moet je de spoiler eerst plamuren en schuren waarna de spoiler in de grondverf moet . Dit wilde je niet en hier was de prijs ook niet op gebaseerd. De structuur die je ziet zit ook in de onderlaag net als de oneffenheden en de druppels . Wij kunnen namelijk geen druppels spuiten die ophoog lopen. Zoals eerder aangegeven vinden we het erg jammer dat je niet tevreden bent maar we hebben het van tevoren aangeven wat we zouden doen .
Hans Wisman
Hans Wisman
2024.03.05
Goed en zeer snel geholpen. Dit was belangrijk omdat ik mijn geld verdien met mijn auto.
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.03.05
Beste Hans , Bedankt voor het vertrouwen in ons .
MC Boender
MC Boender
2024.02.28
200 deelauto’s in Amsterdam en toch je schades in Rijsenhout doen? Ja, want kwaliteit wint altijd. Na verschillende grote ketens hier onze schadehersteller gevonden. Geen moment spijt van gehad. Snel en goed.
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.02.29
Beste Marco , Wij hebben ook erg fijn met jullie samengewerkt en hopelijk treffen we elkaar in de toekomst .
Mark de Weerd
Mark de Weerd
2024.02.14
Fijn bedrijf om mee te werken, verstand van zaken, denken met je mee en vriendelijke gasten!!! Klant gericht en denken ik oplossingen
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2024.02.15
Beste Mark , Bedankt voor je review.
Leonard Holla
Leonard Holla
2023.10.29
Ik kwam hier met mijn Audi A3. Nadat ik langs was gegaan bij een detail bedrijf die mijn lak heeft doorboord met polijsten. Afspraak was snel gemaakt met minder dan een week wachttijd! Bij aankomst vriendelijk ontvangen door Marco en had mijn auto op de aangegeven dag teruggekregen. Mijn motorkap inc zijschermen zijn perfect gespoten! Zeer tevreden met het eindresultaat en ook nog voor een goeie prijs. Absoluut een aanrader zonder twijfel.
Hassan Aberkan
Hassan Aberkan
2023.10.10
Ben Super blij dat ik bij All Repair autoschade bedrijf geweest ben de schade echt netjes gerepareerd Marco u bent top gozer Dank u
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Beste Hassan , Bedankt voor je positieve review . Groeten Marco All Repair Autoschade Service
Niels Kauffman
Niels Kauffman
2023.10.06
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Beste Niels , Bedankt voor je review . Groeten All Repair Autoschade Service
Mark P
Mark P
2023.10.06
Geweldige service en vriendelijke mensen! Zeker een aanrader
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Beste Mark , Bedankt voor je review . Groeten Marco All Repair Autoschade Service
Mike Brasser
Mike Brasser
2023.10.06
Altijd snel en netjes! Top Sevice!
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Best Mike , Bedankt voor het vertrouwen . Groeten All Repair Autoschade Service
murat cevahir
murat cevahir
2023.10.06
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Beste Murat , Dank je wel voor de review . Groeten All Repair Autoschade Service
Ronald Brugts
Ronald Brugts
2023.10.04
Goed geholpen top Service.
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.06
Dank je wel voor de mooie review.
rene boode
rene boode
2023.09.22
Marko houd je op de hoogte over de voortgang herstel van de auto , makkelijk contact met marko en de auto was weer als nieuw , schoon van binnen en buiten afgeleverd ik ben er zeer tevreden over het resultaat
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.06
Beste René , Graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen en mooie review.
sevan mardikjan
sevan mardikjan
2023.09.21
Antwoord van All Repair Autoschade Service 2023.10.10
Beste Sevan, Bedankt voor de review . Groeten All Repair Autoschade Service