audyteko.eu - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej 24/7

www.audyteko.eu

audyteko.eu - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej 24/7 Reviews

Excellent rating
5.0
97 reviews Verified
audyteko.eu - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej 24/7
%title%

%offer%

Reviews ( 97 ) 5.0

Lukasz Szymiec
Lukasz Szymiec
2024.05.21
Bardzo profesjonalne podejście do klienta . Szybko sprawnie w temacie
Paulina Bryła
Paulina Bryła
2024.05.20
M M
M M
2024.05.19
Polecam, 1 telefon i temat załatwiony - pracownicy audyteko wszystko mi objaśnili i cały proces załatwiliśmy w moment 🙂
Lukasz Robaszkiewicz
Lukasz Robaszkiewicz
2024.05.17
Szybko sprawnie, bezproblemowo! Polecam
Meitzner Polen
Meitzner Polen
2024.05.16
Błyskawiczna profesjonalna obsługa. Polecam w 100%.Świadectwo otrzymałam w jeden dzień. Cena bardzo przystępna.
Eco Fresh
Eco Fresh
2024.05.16
Polecam szybka realizacja dobry kontakt.
Margaret Wiecko
Margaret Wiecko
2024.05.15
Polecam ! Świadectwo otrzymałam bardzo szybko, a było to dla mnie niezwykle ważne. Miły kontakt z pracownikami firmy to również duży plus. Uzyskanie świadectwa nie jest trudne, jeżeli mamy odpowiednie informacje. Cenowo również bardzo przyjaźni :-)
Jarek Przytulski
Jarek Przytulski
2024.05.15
Bardzo dobry kontakt, szybko i bez problemowo świadectwo zrobione
John Szuler
John Szuler
2024.05.15
Polecam. Konkretnie, fachowo, ekspresowo.
Joanna Szpak-Kryszkiewicz
Joanna Szpak-Kryszkiewicz
2024.05.15
Szybki kontakt, bez zbędny formalności - załatwiłam wszystko jednym telefonem,świadectwo wykonane praktycznie z dnia na dzień. Wszystko przyszło na maila. Profesjonalnie, szybko i starannie wykonane. Polecam i bardzo dziękuję.
Piotr K
Piotr K
2024.05.15
Firma bardzo solidna ,terminowa ,kwota która zostaje ustalona nie jest zmieniona.Polecam państwu Audyteko bo warto
Łukasz Gałka
Łukasz Gałka
2024.05.14
Ewa Zajdek
Ewa Zajdek
2024.05.12
Bardzo szybko, sprawnie i niedrogo uzyskałam świadectwo energetyczne. Polecam!
Paweł Policht
Paweł Policht
2024.05.12
Szybki kontakt telefoniczny i ustalenie szczegółów tj. tego co potrzebne do świadectwa. Mailowo przekazałem dane i po dwóch dniach miałem na skrzynce gotowy audyt. Profesjonalnie i szybko. Polecam
Henryka Kos
Henryka Kos
2024.05.11
Super podejście do klienta,Szybko i sprawnie załatwienie sprawy.W dzisiejszych czasach to żadkosc.
Ewa Borowska
Ewa Borowska
2024.05.10
Świadectwo energetyczne - temat mi nieznany, ale przez firmę AUDYTEKO Sp. z o. o. sprawnie załatwiony dokument a przede wszystkim szybko. Z góry dziękuję i polecam
Sylwek Cichowski
Sylwek Cichowski
2024.05.10
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt merytoryczny i rzeczowy. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
Anna Radosz
Anna Radosz
2024.05.10
Profesjonalna i ekspresowa usługa. Bez zbędnych procedur z mojej strony, wszystko online. Rozsądna cena
Ladek zdroj
Ladek zdroj
2024.05.10
Witam , Świadectwo Energetyczne zostało wykonano dosłownie z dnia na dzień , wymiana niezbędnych danych do wykonania usługi drogą mailową , ogólnie sprawnie , szybko i w dobrej cenie - polecam - Jarek
Małgorzata
Małgorzata
2024.05.09
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi. Usługa wykonana w ekspresowym tempie. Zamówiłam świadectwo energetyczne poprzez formularz na stronie. Strona internetowa przejrzysta, wszystko dokładnie opisane. Zamówienie potwierdzone wiadomością sms. Jeszcze tego samego dnia otrzymałam widomość, że świadectwo energetyczne czeka już na mailu. Panie Miłoszu jeszcze raz dziękuję :)