Atv & Fritid i Sverige AB Reviews

Atv & Fritid i Sverige AB Reviews

4.8

Excellent - based on 170 reviews

www.atv-fritid.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (170)
Marie Holmberg
Marie Holmberg
2024-02-02
John Embretsen
John Embretsen
2024-01-24
Trevligt och proffesionellt bemötande.
Reply from Atv & Fritid i Sverige AB 2024-01-24
Tack så mycket för din recension!
EVOVIISWE
EVOVIISWE
2024-01-12
Varit kund i många år, mycket nöjd med allt. /Thomas
Timo Rytkönen
Timo Rytkönen
2024-01-04
recommends
Min affär med Atv & Fritid var suveränt bra från början till slut. Blev en heldag i bilen för att hämta nya Outlandern men helt klar värt det när man sparar nästan en månadslön på priset jämfört med handlarna här där jag bor. Bra bemötande i telefon och vid leverans och riktigt trevligt att dom mejlade mig 2-3 veckor efter avslutad affär och frågade om allt var bra med maskinen och om jag hade några funderingar. +++++
Johan
2024-01-04
Grymt bra service och snabb leverans. Kommer återkomma som kund.
Anette wahlmark
Anette wahlmark
2024-01-02
Trevlig och kunnig personal. Första valet vid vattenskoterköp och service av den.
Marcus Flodström
Marcus Flodström
2023-11-15
recommends
Fantastiskt service och väldigt trevlig personal. Det är inte ofta man längtar till nästa service. 🤩
Bo-Göran Johansson
Bo-Göran Johansson
2023-11-01
Jonas Svensson
Jonas Svensson
2023-09-02
Daniel Olsson
Daniel Olsson
2023-08-02
recommends
Otrolig service och trevligt bemötande från flera medarbetare(Daniel och Rasmus) Hade beställt fel med tack vare dessa herrar så löste det sig på bästa sätt. Bra pris med grym service är inte lätt att hitta men här finns det!!
Johan Eriksson
2023-07-23
Alltid bästa servicen Åkt från Uppsala tre gånger till Söderköping för att köpa vattenskotrar. Samt har jag flera gånger köpt tillbehör och reservdelar online. Alltid snabb, proffsig och grym service. Få ställen med sådan kunskap, rekommenderas starkt.
Ted
Ted
2023-06-29
Jet Ski Delar - Ted Suverän support och oerhört snabb leverans, 1 dags leverans!! Chockerande bra helt enkelt! Köpte förgasarrenovering till Keihin CDK-ll. Rekommenderas verkligen, jag kommer handla här igen!
R K
R K
2023-05-02
Snabb leverans & mycket trevligt bemötande med expertkunskap inom sina områden. Vi köper all material vi behöver från Atv & Fritid / jetskiparts.
Reply from Atv & Fritid i Sverige AB 2023-05-02
Tack så mycket! :)
Johan Hellström
2023-04-14
Synnerligen trevlig och kunnig personal som är topp när det gäller att ha en strålande servicenivå även vid försäljning . Polaris 90 cc Samt köpt en Släpkärra. Johan Hellström.
Carola Lundberg
2023-04-05
Otroligt tacksam och nöjd Fantastiskt nöjd med bemötandet från personalen i denna butik! Trevliga utöver det vanliga! Tillmötesgående och intresserade av att hjälpa till. Är otroligt tacksam för all hjälp jag har fått och kan varmt rekommendera denna butik.
Anders Åkesson
Anders Åkesson
2023-01-26
Kanonbra,Ingaproblem, Rekommenderas starkt
Reply from Atv & Fritid i Sverige AB 2023-01-26
Stort tack! :) Hoppas du är nöjd med din nya Can-Am!
Christoffer Nielsen
Christoffer Nielsen
2022-12-27
recommends
Gode priser og god service
Sundby Autoservice
Sundby Autoservice
2022-12-22
recommends
Super service, Rigtig god kommunikation og vejledning når man står og har brug for noget. Ingen dikkedar når man handler hos dem.
Göran Holgerson
Göran Holgerson
2022-12-06
Vilket härligt gäng ! Köpte Polaris Ranger till gården från dem och så nöjd med all service jag fått. Alla jag varit i kontakt med är såå trevliga. Top notch helt enkel
André Jönsson
André Jönsson
2022-10-16
recommends
Personlig kontakt och skyndsam leverans, gav ett seriöst och schysst intryck, kommer handla av er igen.