Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice

www.alahamora.pl

Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice Opinie

Opinie Doskonały
4.8
1981 opinii Zweryfikowany
Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice
%title%

%offer%

Opinie ( 1981 ) 4.8

Patrycja Jarek
Patrycja Jarek
2024.05.19
Bardzo miła obsługa ❣ pyszne eliksiry (w życiu nie piłam chyba lepszego niż ten poniżej)🙈🤤 kolorowe i szalone menu (ponoć specjalne, moja wizyta odbyła się w tym miejscu wieczorem) 😋 z pewnością odwiedzę ponownie to miejsce 🥰😍
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.19
Dziękujemy za piękne słowa! Cieszymy się, że eliksiry i magiczne menu przypadły Ci do gustu. Twoja wizyta to dla nas prawdziwa radość! Do zobaczenia ponownie, Droga Czarodziejko! 🧙‍♀️💫 Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Reklama
onomatopeja “Peja”
onomatopeja “Peja”
2024.05.18
Świetny klimat, dobre jedzenie i bardzo miła obsługa.
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.19
Dziękujemy za wspaniałą opinię! 🪄 Cieszymy się, że podobał ci się klimat naszej kawiarni oraz jedzenie. Twoje słowa dodają nam magii! ✨ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Łukasz Furmanek
Łukasz Furmanek
2024.05.17
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.18
Dziękujemy za super ocenę! To dzięki takim czarodziejom jak Ty nasza kawiarnia staje się jeszcze bardziej magiczna. ✨ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
PsP18tg
PsP18tg
2024.05.17
Miejsce cudowne dla fanów Harry Pottera już na samym wejściu wita was przemiła pani"witajcie czarodzieje"robi to mega klimat jedzenie jak i napoje pyszne co do cen nie są aż tak wygurowane polecam dla wszystkich fanów Harry Pottera
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.18
Cieszymy się, że poczułaś magię naszego miejsca! Dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Do zobaczenia wkrótce w naszej kawiarni, czarodziejko! 🧙‍♂️✨ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
IP
IP
2024.05.16
Super miejsce na kolację z dziewczyną. Fajny klimacik a stolik w szafie jest zajefajny. Mega intymny. Dziewczyna była szczęśliwa a to był dopiero początek ... Polecam
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Bardzo cieszymy się, że wizyta w naszej kawiarni była udana i stolik w szafie przypadł Wam do gustu! Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie na więcej magicznych chwil. Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Reklama
Petrus
Petrus
2024.05.16
Super miejsce. W sumie tematyczne i nieduże ale naprawdę z klimatem. Obsługa bardzo miła a dzieciaczki bardzo zadowolone. Świetna atrakcja dla małych i dużych tj. prawdziwych czarodziejów i mugoli. Gorąco polecam.
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Jaka radość, że poczuliście tu magię! ✨ Dziękujemy za tyle ciepłych słów i cieszymy się, że nasze miejsce przypadło Wam do gustu. Wracajcie, kiedy tylko zechcecie, Droga Czarodziejko! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Jeremi Kaczmarczyk
Jeremi Kaczmarczyk
2024.05.16
Jestem bardzo zadowolony, jedzenie było pyszne, bardzo dobra kawa nie za mocna ani nie za słaba, pyszny tort oreo. W kawiarni jest pięknie, bardzo fajny klimat. Pani Monika jest bardzo miła, zrobiła nam magię na stoliku. Polecam ten lokal każdemu
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Dziękujemy za tak ciepłe słowa! Jesteśmy zachwyceni, że jedzenie, kawa i tort oreo przypadły Ci do gustu. Pani Monika na pewno ucieszy się z Twojej opinii. Zapraszamy ponownie na kolejne magiczne chwile w naszej kawiarni. Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Patrycja Plichta
Patrycja Plichta
2024.05.16
Knajpa w Krakowie z HP to dno w porównaniu do tej w Katowicach. Piękny wystrój, dobre jedzenie i magiczne drinki obsługa też super, pozdrowienia dla pani Moniki. Buziaczki
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy zachwyceni, że nasza kawiarnia dostarczyła Ci magicznych chwil. Przekażemy pozdrowienia pani Monice. Do zobaczenia ponownie! ⚡ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Maja Radzimirska
Maja Radzimirska
2024.05.16
Ze wszystkich kawiarni Harrego Pottera w których byłam, ta najlepsza. Pozdrawiamy Panią Monikę, świetna obsługa:)
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Dziękujemy za cudowną opinię! Cieszymy się, że nasza kawiarnia i obsługa sprawiają, że czujesz się jak w magicznym świecie Harrego Pottera. Pozdrowimy Panią Monikę! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Reklama
Justyna Sobolewska
Justyna Sobolewska
2024.05.16
Klimat lokalu świetny, jedzenie przyzwoite (ale bez szału), natomiast okres oczekiwania na obsługę i jedzenie koszmarnie długi. Zaznaczam od razu: byliśmy w dzień roboczy, około 13:00, więc lokal nie był przepełniony, a mimo tego czekaliśmy prawie 1.5 godziny na podanie dwóch dań... Obsługa ewidentnie nieprzygotowana do pracy (po 20 minutach od złożenia zamówienia okazało się, że naszego dania "dzisiaj niema") przełożyły się na to, że musieliśmy tak długo czekać. Nieprędko tam wrócę, sam klimat to zdecydowanie za mało.
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Dziękujemy za Twoją opinię, Droga Czarodziejko! 🌟 Przykro nam, że czekanie było długie. Zależy nam, by magia naszej kawiarni była zawsze na najwyższym poziomie. Skontaktuj się proszę z obsługą klienta, byśmy mogli poprawić Twoje doświadczenie. Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Agnieszka Krol Miskowiec
Agnieszka Krol Miskowiec
2024.05.16
Super miejsce z klimatem, którego nie powstydziłaby się J. K. Rowling, dodatkowo przemiła obsługa - Monika, dziękujemy za prawdziwie czarodziejski serwis
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.17
Dziękujemy za ciepłe słowa! Monika to prawdziwa czarodzieja obsługi i cieszymy się, że udało nam się stworzyć magiczną atmosferę. Zapraszamy ponownie, Droga Czarodziejko! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡⚡
Krystyna Ogiegło
Krystyna Ogiegło
2024.05.16
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za ocenę! Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Czujemy magię w każdym łyku kawy, którą serwujemy. Do zobaczenia w naszej kawiarni! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Ania
Ania
2024.05.15
Polecam, miła obsługa 👍🏼
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za polecenie i miłe słowa! Zapraszamy ponownie do naszej kawiarni na jeszcze więcej magicznych chwil. ☕✨ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Reklama
La femme rompu
La femme rompu
2024.05.15
Fakt że dlugo trzeba czekać na zamówienie ALE ten czas można spędzić na grze w planszowki czy układaniu puzzli. Miejsce i dla dużych i dla małych, no może nie dla bardzo małych dzieci. Nigdzie nie czujesz się samotny.... nawet w kiblu !
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że podoba Ci się nasza kawiarnia i magiczne atrakcje, które przygotowaliśmy. 😊 Mam nadzieję, że widzimy się ponownie w naszym czarodziejskim świecie! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Mars
Mars
2024.05.15
Eliksir mocy jest bardzo dobry, suchy lód robi wrażenie przy podaniu. Bardzo miła obsługa, a atmosferę w klimacie HP można poczuć już po przekroczeniu progu.
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Droga Czarodziejko, dziękujemy za ciepłe słowa! Cieszymy się, że eliksir mocy i nasza atmosfera wywarły na Tobie wrażenie. Zapraszamy ponownie do naszej magicznej kawiarni! ✨ Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Weronika Śmiganowska
Weronika Śmiganowska
2024.05.15
Przemiła obsługa i super klimat 🫶 Polecam siedzenie obok łazienki, można słuchać jak Marta jęczy zza ściany
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za te miłe słowa i polecenie! 🫶 Cieszymy się, że podobał Ci się nasz magiczny klimat. Marta również przesyła swoje pozdrowienia zza ściany. 😉 Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Mirek Mirek
Mirek Mirek
2024.05.15
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszej kawiarni! Twoje wsparcie dodaje nam magii każdego dnia. Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Reklama
aestkawaii
aestkawaii
2024.05.15
polecam ✨
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za polecenie! ✨ To dzięki takim opiniom nasza kawiarnia może nadal roztaczać swoją magię! Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Наталия Мищенко
Наталия Мищенко
2024.05.15
Atmosfera jest super, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Pani Dora jest bardzo miła
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Dziękujemy za te czarujące słowa! Cieszymy się, że atmosfera w naszej kawiarni przypadła Ci do gustu. Pani Dora z pewnością ucieszy się z Twojej opinii. Wracaj do nas, Droga Czarodziejko! 😊 Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡
Валерия Земнухова
Валерия Земнухова
2024.05.14
Piękna atmosfera jest. Można coś zjeść i wypić. Dobrze jak dla dzieci, tak i dla dorosłych. Bardzo miła Pani Dora, która tutaj pracuję.
Atmosphere
Food
Usługa
Odpowiedz z Alahamora - magiczna kawiarnia Katowice 2024.05.16
Droga Czarodziejko, dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że magia naszej kawiarni dała tyle radości zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Przekażemy Twoje pochwały Pani Dorze! 🪄 Pozdrawiamy magicznie, Czarodzieje z Alahamora. ⚡ ⚡