ADB group Recenze

ADB group Recenze

4.2

Dobrý - na základě 85 recenzí

www.adbgroup.cz
je ověřeno Trustindexem

Garantujeme, že všechny recenze jsou 100% skutečné.
Co je Trustindex?
%title%

%offer%

Recenze (43)
Super jízda Paní řidička úplně super,cestou nebylo takové to trapné ticho a bylo si o čem povídat.Takze za mě top
Odpověď od ADB group 2024-02-21
Děkujeme za vaši recenzi, Mišo a Petře. Jsme rádi, že jste byli s naší službou spokojeni a těšíme se na další spolupráci.
Ladislav ADAM
2024-02-20
Taxislužba v České Lípě Jsem velmi spokojen. Služba je spolehlivá, včasná a komunikace slušná a vstřícná. Chválím dochvilnost a spolehlivost.
Odpověď od ADB group 2024-02-20
Děkujeme, Ladislave, za vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší službou. Těšíme se na další vaše cesty s námi.
Kateřina
2024-02-20
priblbe uchylne telefonovani ridice za volantem , ktere me fakt nezajimalo, prijel pozde o 10 min
Odpověď od ADB group 2024-02-20
Dobrý den Kateřina, omlouváme se za nepříjemnou zkušenost. Prosím, obraťte se na naši zákaznickou službu, abychom mohli řešit tento problém.
Markéta Ambrozova
2024-02-14
Jako vždy skvělá zkušenost a děkuji extra řidiči za trpělivost s mým autistickým synem!
Odpověď od ADB group 2024-02-14
Děkujeme za Vaši recenzi, Markéto. Jsme rádi, že jste byla spokojená a váš syn se u nás cítil dobře. Děkujeme za Vaši podporu!
Nikola Šuriková
Nikola Šuriková
2024-02-13
Odpověď od ADB group 2024-02-13
Děkujeme Vám, Nikola, za Vaše pozitivní hodnocení. Jsme nadšeni, že jste s námi spokojená. Těšíme se na další spolupráci. S pozdravem, Váš tým.
Václav Motl
Václav Motl
2024-02-12
Odpověď od ADB group 2024-02-13
Děkujeme za Vaši recenzi, Václave. Jsme rádi, že jste spokojený. Těšíme se na další spolupráci s Vámi. S pozdravem, Tým Vaší společnosti.
Kolohhdjd
Kolohhdjd
2024-02-11
Ověřeno
Michal Starší verze byla teda lepší
Lukáš Bukáček
2024-02-10
Poděkování Potřeboval jsem odvoz z České Lípy do Nového Boru. Přijela pro mne slečna Šárka a cesta s ní byla velmi příjemná, dlouho jsem tak milou a komunikativní obsluhu nezažil. Hodnotím 10/10!
Katerina Michalova
2024-02-09
Kat2 rychlost, příjemný rozhovor, dobrý pocit z jízdy
Venuše Adámková
2024-02-07
Taxi přijel včas a p.řidič velice příjemný
Maty Tomíšek
2024-02-07
Byl jsem spokojeni se řidičem byl milí, a pobavil jsem se sním Dobře
MdolyD
MdolyD
2024-02-07
Jakub
2024-02-01
Pozitivní Nadstandardní
Petr Novotný
Petr Novotný
2024-01-28
Vše na výbornou, objednání na čas, příjezd, cena, stav vozidla, přístup řidiče...
Martin Tregis
Martin Tregis
2024-01-18
Vojtěch Kubáč
Vojtěch Kubáč
2023-12-31
TOP v Lípě! Jezdím s ADB už cca. Rok a půl a musím říct že za těch už X desítek jízd jsem neměl ani jednu špatnou zkušenost. Aplikace je ideální pro rychlé a přesné objednání.. dá vědět kde řidič je a dá i vědět když už je na místě. Řidiči vždy v pořádku, nemůžu si vynachválit!
Martin Antl
Martin Antl
2023-12-29
Anna Lustyková
Anna Lustyková
2023-12-28
Spolehlivost, dochvilnost. Líbí se mi, že vám přijde i sms, kde mate značku vozidla i druh, můžete se podívat kde vůz je na mapě a nemusíte čekat v zimě venku. Za mě spokojenost.
Oldrich Sova
Oldrich Sova
2023-12-11
Karel Koldovsky
Karel Koldovsky
2023-11-13