Rijgeschikt Nederland Reviews

Rijgeschikt Nederland Reviews

5.0

Excellent - based on 36 reviews

www.acucare.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (35)
michael otto
michael otto
2024-02-13
Ik ben erg tevreden over de arts Dr.R.Haans, het is een vriendelijke man en voelde me erg op mijn gemak tijdens ons gesprek. Helaas was er wat stagnatie verder in het keuringsproces, waar deze arts niets aan kon doen. Wel heeft hij zich erg ingezet om het tot een goed resultaat te brengen , en heeft al mijn vragen beantwoord en me goed op de hoogte gehouden. Het is allemaal tot een positief resultaat gekomen . Dus ik ben positief over deze arts. afz michael
Advertisement
Work Upp
Work Upp
2024-02-13
Ali One
Ali One
2024-02-10
Hele snelle en vriendelijke service, De rapportage is snel afgemaakt en labuitslag duurde ook niet lang. Had de rapportage binnen 9 dagen. En werd vandaag op zaterdag nog opgestuurd. A. Van Galen was ook heel vriendelijk in het gesprek. Bedankt voor de snelle verwerking.
Ricardo Van Oeveren
Ricardo Van Oeveren
2024-02-06
Nelis Toet
Nelis Toet
2024-02-02
Advertisement
Jimmy Borneman
Jimmy Borneman
2024-01-31
Fijn ontvangen en geholpen. Vriendelijk en zonder oordeel! Uiteindelijk en positief advies!
jeffrey mannetje
jeffrey mannetje
2024-01-23
Bert
Bert
2024-01-19
Het was een goed gesprek waarbij echt geluisterd werd naar de antwoorden zonder bij voorbaat al te veroordelen.
Ferhat Kaya
Ferhat Kaya
2024-01-18
Hele lieve meneer en duidelijk gesproken over t ongeval goed aangehoord mijn verhaal .
Advertisement
Lies Tanis
Lies Tanis
2023-12-25
Vriendelijke en deskundige mensen
Naldo M.
Naldo M.
2023-12-19
Zeer duidelijk en openhartig gesprek gehad met Dr. R. Haans! Was heel duidelijk en zorgvuldig in alles was hij deed. Dr. R. Haans is een absolute aanrader!
Mike Verhagen
Mike Verhagen
2023-12-16
Michi Nova
Michi Nova
2023-12-13
Vriendelijke meneer, duidelijke uitleg en goed te woord gestaan. Beloftes worden nagekomen, heel fijn!
Advertisement
Toon van Ginkel
Toon van Ginkel
2023-12-01
Ik heb tweemaal een prettig en openhartig onderhoud gehad met Dr. R. Haans van Rijgeschikt Nederland in Schiedam. Naast het doornemen van mijn medische situatie kon ik met hem ook op een fijne manier ervaringen in het dagelijks leven en zelfs humor delen . Kortom, ik beveel Dr. Haans van harte aan !
Ddufosse
Ddufosse
2023-11-29
Marcin Wojda
Marcin Wojda
2023-11-24
Nel B.
Nel B.
2023-11-24
Ik ben heel vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd over het vervolg. Ik kreeg mijn keuring al snel in de mail waarvoor heel erg bedankt meneer Loomans!
Advertisement
Shelly Verweel
Shelly Verweel
2023-11-23
Ik was te laat en mocht alsnog op mijn afspraak komen . Werd vriendelijk ontvangen zonder vooroordelen. Het was een fijn gesprek
Temer Rifaat Ibrahim
Temer Rifaat Ibrahim
2023-11-19
Lisanne Kampsteegh Smits
Lisanne Kampsteegh Smits
2023-11-14