Chiropractic Zagreb

www.abetterway.hr

Chiropractic Zagreb Reviews

Excellent rating
4.9
114 reviews Verified
Chiropractic Zagreb
%title%

%offer%

Reviews ( 114 ) 4.9

Aleksandar Varga
Aleksandar Varga
2024.05.16
Advertisement
Robert Filic
Robert Filic
2024.03.11
Mario Babić
Mario Babić
2024.03.07
Došao sam na preporuku i svima bi predložio tko ima ikakve tegobe sa leđima!
Damir
Damir
2024.03.07
Sve pohvale
Marko C
Marko C
2023.12.10
Prijatelj mi je savjetovao odlazak kod kiropraktičara Deutschera jer sam se žalio na manjak energije, bol u kuku i leđima. Dugo vremena je trebalo da se odlučim na odlazak. Od kada idem na tretmane glavobolje skoro da više nemam, bol u kuku se znatno umanjila, imam više energije.
Advertisement
Tatjana Varga
Tatjana Varga
2023.11.14
Dr. Deutscheru odlazim nešto više od tri godine i već nakon prvih nekoliko tretmana spasio me od bolova u vratu, ramenima i mnogo bolje sam spavala. Ruke mi više nisu trnule. Prije odlaska k njemu bolovi u ramenima i rukama s me znali i probuditi, no sve je uspješno riješio. Prije nekoliko mjeseci (u periodu kad nisam redovito odlazila na tretmane) počeli su mi se javljati problemi s visokim tlakom, sve je bilo popraćeno jakom glavoboljom i ponovo su krenuli bolovi u rukama i ramenima. Ponovo sam se vratila dr. Deutscheru i nakon prvog tretmana već sam se osjećala puno bolje. Slobodno mogu reći da su me tretmani kod dr. Deutschera spasili od odlaska u bolnicu i puno većih problema s kralježnicom.
Tomislav Bogovic
Tomislav Bogovic
2023.09.06
Cijeli život se bavim sportom i skupio sam dosta različitih ozljeda. Dugo sam se dvoumio odlasku kiropraktičaru. Mislim da je ovo bila najbolja odluka ne samo što su nestali bolovi već je nestala vrtoglavica, imam više energije i bolje spavam. Dr.Deutscher je stručan, pristupačan i ima puno iskustva te je sam bio sportaš. Najbolje preporuke
Nina Juric
Nina Juric
2023.08.27
Dr Deutscher mi je pomogao jakoo punoo i preporučam 100% , imala sam veliki problem sa vratom, slabost u rukama( ni olovku nisam mogla drzati u ruci) , bol u nozi( trnci u nozi) nisam mogla spavati po noci nikako,problem sa celjusti( stalno je skoljocala i jakoo me bolilo, totalno se zglob u pomaknuo i rekli su doktori da nema pomoci jedino operacijom malo popraviti da se estetski popravi…. Isla sam kod doktora D. svaki dan i nakon mjesec dana svaki simptom se poboljsao, ruka nije bila slaba toliko vise, noga nije trnula i celjust me prestala boliti i skljocati nakon dosta godina boliii🙌🏻 iii san mi se popravio skrooz, ima jos dosta togaa ali nema mjesta za napisati koliko mi je pomogao.
Goran Nemet
Goran Nemet
2023.08.16
I have felt dizziness symptoms for 3 weeks and after a week of symptoms I started feeling the panic attacs related to it. During that period I have visited different types of specialist doctors and all of them made a different diagnosis which all turned up to be wrong. After I have made x-rays of neck area I realized that I should turn to a chiropratcor and dr. Deutscher was the right choice. Before the first treatment he ecplained to me about my medicat situations and after the treatment the dizziness symptoms went away. Since then, I am attending the treatments on a weekly basis and I feel great. I would kindly recommend dr. Deutscher to anyone with similar symptoms
Advertisement
ahmed ibrahim
ahmed ibrahim
2023.07.04
He is the best really . With excellent advices. 👌
Valid Arslanagic
Valid Arslanagic
2023.05.25
Anthony is not only the best chiropractor in Croatia, but has a wealth of knowledge in holistic medicine, nutrition and exercise. He has helped me tremendously with back, neck and shoulder pains . He is professional and extremely knowledgeable. I highly recommend Anthony to anyone with health problems, or just anyone that wants to improve their health and wellbeing.
Željka Belobrajdić
Željka Belobrajdić
2023.05.22
Nakon obavljenih 20 tretmana, mogu sa sigurnošću potvrditi da je Dr Anthony napravio čudo što se tiče moga zdravlja. Operirala sam kralježnicu LS5 prije četiri godine i Hallux valgus prije 2,5 mjeseca, i do početka tretmana sam bila na svakodnevnim tabletama protiv bolova, tabletama za spavanje , i uzimala sam tablete za sniženje kolesterola. Već nakon prvog tretmana, osjetila sam značajno poboljšanje, bolovi su nestali, i počela sam spavati bez uzimanja tableta. Općenito se osjećam puno bolje, poletnije i imam više energije. Kod Dr Anthonya odlaze i moj suprug i dvije kćeri i presretni smo da smo ga pronašli.
Senija Kovačević
Senija Kovačević
2023.05.11
Tri godine nakon operacije vratne kralježnice ponovno su se javili bolovi u rukama i utrnuti prsti kao što je bilo prije. Slučajno sam saznala za dr.Deutschera i vec nakon par tretmana osjetila veliko poboljšanje.Da sam prije znala za njega nebi otišla pod nož. Preporučujem svakome sa problemima sa kralježnicom , a i onima koji ih nemaju da ih spriječe.
Advertisement
Keith N
Keith N
2023.04.27
Touring Zagreb on holiday and needed adjustments, Tony is friendly and a highly skilled chiropractor.
Marijan Blagojević
Marijan Blagojević
2023.04.19
Život mi se preporodio od kad idem kod Dr.Deutschera. Nema bolova više, nema umora, osjecam se ko čovjek napokon a idem tek mjesec dana kod njega. Hvala Bogu da sam ga našao 👍 velika preporuka svima. Bio sam kod vise strucnjaka za leđa i ima dobrih i loših kiropraktičara, ali ovaj gospodin je nesto što necete naci u Hrvatskoj a mozda i dalje. Respect!
Ivan Zovkic
Ivan Zovkic
2023.03.25
Great chiropractor and really satisfied with results. After just 2 weeks pain in left arm is almost gone.
Velimir Mrakovic
Velimir Mrakovic
2023.02.20
Excellent services 👌
Advertisement
Marko Masnec
Marko Masnec
2023.01.24
Nešto manje od tjedan dana nakon cijepljenja sa Covid-19 cijepivom, počeli su mi se javljati problemi sa iznimnim bolovima u prsnom košu i trnci u potiljku. Nakon raznih medicinskih pretraga, svi specijalisti su ustanovili da je sve u redu. Također, otkrio sam da imam herniju diska, do cijepljenja nisam imao nikakave probleme niti bolove, čak nisam niti znao da imam problem sa kralježnicom. Na savijet prijateljice, odlučio sam otići kod Anthony-a, koji mi je rekao da mi može pomoći. Nakon 30ak tretmana, trnci u potiljku su nestali, a bolovi u prsnom košu su značajno smanjeni, te ću svakako i dalje dolaziti. Svaka preporuka.
Belinda Gjuretek
Belinda Gjuretek
2022.10.14
Najbolji kiropraktičar
Ivica Barun
Ivica Barun
2022.10.13
Moja preporuka svima koji imaju problema sa kralježnicom.Profesionalan pristup i stvarno učinkovita usluga.Evo nakon mjesec i pol terapija osjećam se odično i bez bolova.Hvala dr.Deutscher-u.