123-theorie

www.123-theorie.nl

123-theorie Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
18665 recensies Geverifieerd
123-theorie
%title%

%offer%

Recensies ( 17950 ) 4.9

Henneke Hoeboer
Henneke Hoeboer
2024.05.24
Goede service en resultaat. Altijd snelle reactie op vragen via app. Zelfs in het weekend en in de avond laat. Het geld waard. Heel tevreden.
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Dank je wel, Henneke! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle reacties, zelfs buiten de reguliere uren. We doen ons best om je altijd zo goed mogelijk te helpen!
fatima rfk
fatima rfk
2024.05.24
Vandaag heb ik mijn theorie-examen gehaald in Enschede. De instructeur nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk en snel uit te leggen. Zijn positieve houding hield ons allemaal gemotiveerd. Hartelijk bedankt voor deze geweldige ervaring. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hey Fatima! Onze docenten zijn er keigoed in om die motivatie hoog te houden 💪 De stof kan soms heel droog en saai zijn (😴) , dus daarom houden we het graag een beetje gezellig. En dat heeft geholpen merken we! Namens docent Léon: van harte gefeliciteerd en alvast veel veilige kilometers gewenst! 🚗
Famke Beens
Famke Beens
2024.05.24
Ik heb in Enschede van Leon de cursus gehad en ben eindelijk na 5 x geslaagd daar de goede informatie die ik heb gekregen in makkelijke woorden waar je het beter door kan onthouden.
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hoi Famke, thanks voor je lovende woorden! 😊 We zijn blij dat de cursus je heeft geholpen! Na vijf pogingen was je het stiekem ook wel zat, of niet? 😁 Gelukkig is dat theorie-examen nu achter de rug. Van harte gefeliciteerd en veel succes met afrijden!
Celeste Olsman
Celeste Olsman
2024.05.24
Topdag in Enschede!
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Bedankt, Celeste! Fijn om te horen dat je een topdag had in Enschede!
Roos
Roos
2024.05.24
Ik vond het een super leuke en goede dag. Je krijgt heel veel ezelsbruggetjes die je echt als de beste kan gebruiken bij je examen!! Zeker een aanrader!!
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
🙌 Die ezelsbruggetjes zijn chill hè? Vooral voor de voetgangers 🚶‍♀️‍ Dan wordt het examen echt een eitje. Namens onze docent Léon: veel succes met je praktijk, Roos!
Rens Duyn
Rens Duyn
2024.05.24
Ik had vandaag les in enschede wat mij geholpen heeft is goed de instructeur zijn instructies op volgen en rustig ontspannen het examen ingaan en luisteren naar zijn tips en tricks dat heeft mij geholpen
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hey Rens, docent Léon hier! 😁 Ik heb even het account van de baas overgenomen. Het belangrijkste is inderdaad om lekker ontspannen te blijven tijdens het examen. En zo te merken heeft dat geholpen! 🥳 Van harte gefeliciteerd, en namens iedereen die bij ons werkt: heel veel succes bij je praktijkexamen!! Enne, houd je die auto straks een beetje heel? 🚗😉
Matt Van der vegt
Matt Van der vegt
2024.05.24
Top les gehad in enschede!
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Bedankt Matt! Wat fijn om te horen dat je een top les hebt gehad in Enschede!
XXXSTERNATION
XXXSTERNATION
2024.05.24
Topper gast leer je veelste veel van👌👌 Zwaar tevreden
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Thanks voor je review! 😍 Wij zijn ook zwaar blij dat je de cursus chill vond 👌
Loes Moraal
Loes Moraal
2024.05.24
De les was heel duidelijk en heb er veel van geleerd. Ik heb les gehad in Enschede van Leo
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hey Loes, namens onze docent Léon: van harte gefeliciteerd! 😎 En bedankt voor je mooie review 😁 Nu nog even afrijden en je kan lekker door Nederland gaan cruisen 🚗
Charlie Caunter
Charlie Caunter
2024.05.24
Ik had les van Leon in Enschede, ik heb er super veel aan gehad en hij gaf erg leuk maar goed les!
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Dank je wel, Charlie! Wat fijn om te horen dat je zoveel hebt geleerd bij Leon in Enschede. We geven je complimenten graag aan hem door!
Luna reterink
Luna reterink
2024.05.24
Les gehad in Enschede, wel lang maar het helemaal waard voor goed resultaat😁
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hey Luna, zo'n cursus is best een lange zit inderdaad 😅 Maar gelukkig zijn er genoeg pauzemomenten en sleept de docent je er doorheen! En met positief resultaat zo te zien!! 🥳
Dj Barelds
Dj Barelds
2024.05.24
Was in Enschede met uitleg van leon en ben in een keer geslaagd
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Gefeliciteerd, Dj! Wat geweldig om te horen dat je in één keer geslaagd bent met de hulp van Leon. Bedankt voor je positieve feedback!
Daniel Wind
Daniel Wind
2024.05.24
Ik heb les van Leon gehad in Enschede. En het was een goede uitleg en daarom ben ik geslaagd !
Antwoord van 123-theorie 2024.05.24
Bedankt, Daniel! Wat fijn om te horen dat je bent geslaagd dankzij de lessen van Leon. Veel succes verder!
Hugo Wekdam
Hugo Wekdam
2024.05.24
Geslaagd door Leon in Enschede
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Hoppaaaa! 🥳 Nog meer blije geslaagden in Enschede! Lekker gedaan Hugo 💪
Philippine Drost
Philippine Drost
2024.05.24
Love enschede
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Bedankt Philippine! We zijn blij dat je zo van de stad Enschede houdt! Vond je onze les ook 5 sterren waard? 😉 Succes met de praktijk! Love van 123-theorie 💙
Tijn de Munnik
Tijn de Munnik
2024.05.24
Ik was vandaag in enschede en het was een goede leraar die wij hadden
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
Ahh, jij had zeker Léon als docent? 😄 Geen wonder dat je geslaagd bent 😉 Van harte, Tijn!
Brian Cleton
Brian Cleton
2024.05.23
Antwoord van 123-theorie 2024.05.23
Bedankt, Brian! We waarderen je positieve feedback ontzettend.
Madison Frogpaw
Madison Frogpaw
2024.05.23
Antwoord van 123-theorie 2024.05.23
Beste Madison, bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!
Yass Aya
Yass Aya
2024.05.23
Antwoord van 123-theorie 2024.05.23
Dank je wel, Yass! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.
Tycho Rowaan
Tycho Rowaan
2024.05.23
Die 2 uit Utrecht die geven echt heel goed les en focusen ook goed op jou vragen
Antwoord van 123-theorie 2024.05.25
🤩 Bedankt voor je mooie woorden, Tycho! Er is tijdens de cursus altijd ruimte voor vragen. Fijn dat het geholpen heeft! Namens jouw docenten, van harte gefeliciteerd en succes met je praktijkexamen! 🚗